Myspys❣️

Denna vecka har varit, tråkig och jobbig men samtidigt jätterolig och mysig. Veckan började med att jag var sjuk. Jag var dålig och försökte vila torsdag, fredag och hela helgen. Det var ju inte så trevligt.

Vila gick ju dock inte så bra. Jag har gjort skapligt mycket denna helg. Jag och Jonte möblerade om hans rum, det blev mycket bättre! Vi tog bort sängramen och flyttade runt massa saker. Det finns mycket mer yta nu en vad de gjorde innan.

I söndags möttes jag, Hanna, Gicka, Johan, Ingela och pappa upp och åt på Hellas, för de som inte vet så är det en restaurang med jättegod mat. Vi satt och åt och pratade politik faktiskt. Tanken var att vi skulle gå till Stortorget där alla partier har sina ”stugor” och prata med de, se vad de hade att säga. Fråga massa frågor vi kom på osv. Men det gick inte som planerat eftersom det bara var två partistugor öppna, Miljöpartiet och Nya Moderaterna men Moderaterna stängde och försvann under tiden vi stod och pratade med Miljöpartiet. Det kunde ha gått bättre men, men. Vi hade ju trevligt iallafall!

Efteråt gick vi och kollade lite i affärer, jag och Ingela köpte en varsin tröja. Sen åkte vi hem till Ingela och drack kaffe och åt lite fika.

Sen vare te’ att dra hem till Jonte och vila.

I lördags fyllde Emma 18år. Vi var och firade henne. Det var jättekul, dock fick jag inga bra bilder därifrån men Hanna och Emma tog min mobil när jag inte var i närheten och tog måååånga fina bilder. Nu kommer karman guys😏

IDA MÄKELÄ

  • Nära Biblioteket, Kumla

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vilken rolig helg! Minus att du har varit sjuk då. Hoppas du mår bättre nu 😊
nouw.com/elinm
ida_makela_
ida_makela_,
Ja verkligen, det gör jag tack!☺️
nouw.com/ida_makela_