Mörkare tider

Har ni tänkt på att det redan börjar bli mörkare ute på kvällarna? Jag hade inte tänkt på de förrän förra veckan när jag gick hem från tåget, visst klockan var ca 23:00 men ändå.

I måndags efter jobbet var jag, Hanna, Johan och pappa hemma hos Ingela och firade hennes yngsta son. Det var jätte trevligt. Kul att träffa alla samtidigt, de händer ju inte så ofta längre.

I onsdags efter jobbet träffade jag och Jonte, Emma. Vi gjorde inget speciellt så men vi träffades och hängde lite. När vi kom hem till Jonte igen satte jag på mig jontes skönaste tröja och bara myste.

MINA JACKOR KOM ÄNTLIGEN!!!!
I onsdags kom äntligen min efterlängtade jackor också, jag är såååå nöjd! Jag kommer trivas så mycket i de. Det bästa med allt är att jag inte lär frysa😝

Vi tjockade till det lite i torsdags och åt pizza, det va så otroligt gott!!

Efter det träffade vi några vänner och hängde ute nästan hela kvällen, de händer inte heller så ofta faktisk. Det var väldigt skönt att vara ute och umgås.

Tro det eller ej, jag sminkade mig till jobbet i fredags. Jag sminkar mig typ aldrig nu för tiden, men jag kände för det och jag var ändå ledig från de att jag vaknade till 14:00 när jag började jobbet. Så då kände jag mig extra fin🤗

I lördags firade jag och min älskling lite eftersom vi då varit tillsammans i 9 månader. Tiden går så fort men ändå långsamt. Det känns liksom som att jag träffade honom för första gången igår men samtidigt så känns det som att vi har varit tillsammans hela livet.❣️

Igår var vi ”barnvakt” åt jontes farmors hund, Rasmus. Då satt vi bara och kollade film hela dagen. Vi kanske eller kanske inte åt lite glass också🙊

När jag kom hem igår storstädade jag mitt rum eftersom jag var allergisk typ hela dagen så de var så skönt att bara komma hem och städa bort allt damm och plocka och fixa snyggt.

Jag började med att rensa min garderob, sen dammade/skurade, torkade av mitt sminkbord, rengjorde spegeln sorterade mitt smink, dammsög, skurade golvet, skakade och bytte sängkläder. ALLT. Det var så skönt att bara få det gjort, jag gjorde de hemma hos pappa med i torsdags tror jag men glömde ta för och efter bild.

Sen duschade jag och åt godaste avokado mackorna, och sist var det bara att lägga sig och sova!

Idag har jag bara jobbat, nu är jag hos Jonte och han står och lagar mat!

IDA MÄKELÄ

  • Nära Kumlaby-Malmen, Kumla

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är verkligen väldigt mökt under kvällarna nu! <3
nouw.com/emmaengstrom