Issues & dreams

Jag har ett problem..... det finns en sak som jag är jätteintresserad av men inte har modet till att utföra. Det är en sak jag skämts över men ändå drömt om så länge....

Jag vill så gärna börja med youtube. Spela in videos och vloggar, redigera och publicera. Jag vill så gärna göra de. Jag skulle lätt kunna köpa en rejäl kamera, sätta mig framför den och spela in men jag bryr mig för mycket.

De är så att jag kommer från en liten torr och tråkig ort så kallad Kumla. Där de ändats finns, torra & tråkiga basic bitches som mår bra av att trycka ner andra. Missförstå mig inte, jag har aldrig blivit mobbad på de sätter eller så men jag vet ju att de enda som skulle kolla på mina videos, om jag startade en youtube kanal, är ju min familj & mina släktingar som är de goaste människor jag vet. De skulle stötta mig till 110% de vet jag, kärlek till er❣️❣️ mina äkta kompisar skulle dessutom också kolla på de (hoppas jag😂)

Men sen är de ju de där basic bitcharna, jag vet ju att de skulle sitta med sina kompisar och kolla på mina videos och skratta och göra narr av de, hur bra de än skulle vara. Nu säger jag inte att de kommer vara bra i början för jag kan inget om redigering eller så men hur bra de än skulle vara så hade de tryckt ner mig och gjort narr av mig. Vissa säger de till mitt ansikte, andra på sociala medier men de flesta bakom min rygg.

Det är de jag är rädd för. Det är de som håller mig tillbaka från att våga prova och uppfylla en av mina drömmar.

Stressen fortsätter men jag gör det bästa av det! Jag ska inte ljuga, detta var några veckor sen men vafan😂
Jag måste typ bada i mitt badkar hemma hos pappa minst en gång i veckan för att kunna koppla av och stressa ner. Annars, utan de där badkaret så hade jag nog kollapsat, slutat funka och blivit utbränd.

De är så skönt att komma hem efter en jobbig skol- eller praktik dag, tömma upp ett härligt varmt bad med en massa skum, tända ljus och bara lägga sig och läsa eller lyssna på podd. Bara slappna av och ta de lugnt, inte tänka på något annat över huvudtaget förutom här och nu❤️

Fast man har ju lite roligare saker att komma med också!

Har fyllt på mina fransar, de är nog bland de bästa jag vet. Lämna hemmet och se halv trashig ut med fransar som ramlat av och sen komma tillbaka med skit snygga frasar och känna sig allmänt snyggare!

Jag har dessutom övningskört med morfar! Jag gör de numera varje tisdag. Han har en automat bil så när jag kör med honom så är jag ute på riktiga vägar och lär mig att sluta respektera alla så mycket och bara bli bekväm i att köra. Det går faktiskt jättebra!
Vissa helger åker jag ut och övningskör Manuel bil med mamma eller pappa, det går ju Dock inte lika bra. Jag är inte ute på riktiga vägar utan tränar fortfarande på de där satans dragläget, jag vet alla säger att ”de kommer! Det kommer! De tar bara lite tålamod och träning” ja jag vet men jag har inte en enda nerv eller cell i min kropp med tålamod i, vad är tålamod ens! Fan jag blir ju bara förbannad på de där.

Jag börjar ju faktiskt få lite bråttom för jag blir liksom 18 om typ 7,5 månader och lyckas inte jag ta körkort på min födelsedag eller dagen efter så måste jag vänta en hel månad tills jag kan försöka igen eftersom de är sommar stängt i juli😒

Avslutningsvis tänkte jag bara säga att håll ögonen öppna den 19 februari 2019 för då släpper min pappas, och farbrors band ett nytt album!!!

Gå in på Spotify och gilla ”Evil Conspiracy” och lyssna på tidigare album! 🤘🏻

Hejdå!!!!

IDA MÄKELÄ

  • Nära Köpmangatan , Kumla

Gillar

Kommentarer

Pappan
,
Man ska inte låta andra bromsa ens drömmar 👍🏿
Jag vet det är svårt 😣💗💖💖
Jag skall ju alltid "klippa håret och skaffa mig ett jobb" på grund av att jag spelar metal så... 😣😣😣 skit i dom...
Love
ida_makela_
ida_makela_,
De ska man ju inte men det är ju läskigt i början, jag vill ju inte bli dömd😒
jag ser upp till dig! Jag tycker dessutom inte att du ska klippa håret, nejnej😂❤️❤️
Love
nouw.com/ida_makela_