Helg full av kärlek

Lördagen började med att jag blev väckt av ett hemsk ljud som då var mig väckarklocka. Jag var så otroligt trött så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Men jag gick upp ändå och gjorde mig i ordning. Jag sminkade mig till och med! För att sedan cykla till kyrkogården och hälsa på mormor, alla i släkten som kunde komma, kom. Vi var där för att det, då var 10 år sedan hon gick bort i lungcancer.

Efter vi hade varit på kyrkogården och pratat med varandra, pratat om mormor så åkte vi alla iväg till Sveas och fikade☕️

När jag kom hem till Jonte efter alla hade fikat klart och åkt hem, visade han mig två jättefina tavlor som han ville att jag skulle ta med hem. Då blev jag på lite bättre humör, de är jättefina. Han boostade mig med en massa kärleken också, gullen❣️

Han var jättefin och snäll mot mig, vi låg och gosade men sen somnade jag så han satte sig och spelade tills jag vaknade igen. Innan jag somnade hann jag faktiskt ta en outfit bild och en selfie så man ser sminket! Den där lilla napen var så otroligt välbehövlig, kan jag säga. Även om jag bara sov i ca 40 min var jag ändå utvilad.

En stund efter jag hade vaknat igen, började de åska jättemycket! Asså de var inte normalt, Fyfan vad de small! Men när det lugna ner sig satte jag mig i fönstret med lite chips och mitt vatten och bara njöt, av att de inte är lika onödigt varmt som de har varit de senaste veckorna.

Lite senare på kvällen kom Jontes farbror och vi var sötsugna så vi fick för oss att baka brownies och dricka kaffe. De blev så goda! Asså verkligen, jag tror inte ni förstår hur goda de blev! Så satt vi ute på balkongen allihopa och snackade, drack kaffe och åt brownies. Såååå mysigt!

Det hände inte så mycket mer på lördagen, Jontes farbror gick hem och vi gick och la oss.

Idag (söndag) vaknade jag också av alarmet, gick upp och gjorde mig i ordning, sminka mig osv. För att där efter cykla upp till torget och lämna cykeln hemma och sedan gå till kvarngården. Det är nämligen så att Olle, min gammelmormors sambo, fyller 90 år idag. Vi firade honom genom att äta en massa mat, man skulle kunna säga att de var som en plock tallrik, lite frukt, lite skinka, potatissallad osv lite allt möjligt. Alla satt och pratade med varandra, det var jättetrevligt. Någon timme efter alla ätit klart, var det ju så klart fika igen. (Jag brukar inte äta så här mycket fika, jag vet inte vad som hände denna helg😂) vi satt och drack kaffe, fikade, pratade ännu mer och ja mer en så hände inte. Alla sa hejdå och åkte hem.

Nu ligger jag i sängen och skriver detta. Jag ska packa väskan lite, för ikväll ska jag till pappa, efter jag har packat så ska jag palla mig iväg till Jonte och hänga där en stund.

Jag skulle ha visat er maten men alla var hungriga, så hann inte ta nån bild. Efter alla hade varit där och tagit det de ville ha såg de inte så najs ut längre tyvärr😂 Dessutom hade jag samma klänning idag som igår men iallafall en annan sminkning😂

Imorgon börjar jobbet igen, så vet inte när jag kommer skriva igen eller när jag har något att skriva om igen. Men vi hörs!

Ha deeee!

IDA MÄKELÄ

  • Nära Kumlaby-Malmen, Kumla

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Så fint! Följ migså följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl