Första inlägget!

Hej! Detta är första gången jag bloggar, så jag vet inte hur det här kommer gå men förhoppningsvis blir jag bättre och bättre för varje gång jag bloggar!

Det här har varit en ovanlig sommar. Jag kommer ihåg sommarlovet mellan årskurs 8-9. Det var en bra sommar, man fick barnbidrag hela sommaren så man behövde inte sommar jobba. Man kunde göra i princip vad man ville. Man va fri. Jag och 3 kompisar hängde och flängde ute tillsammans hela den sommaren. Vi var ute och drack i princip varje dag, hur vi hade råd har jag ingen aning om. Nu när vi pratar om den sommaren, säger vi ”weli” sommaren, de är första bokstäverna på våra namn. Jag saknar den tiden, men ändå inte. För fatta hur mycket vi alla har mognat och växt i oss själv sen dess!

Nu, denna sommar, jobbar jag som sagt nästan bara. Först hade jag ett jobb där jag städade, plockade, rensade, sopade, spolade, målade och jag vet inte vad runt Marieberg galleria. Där jobbade jag i 3 veckor, kl. 09:00-15:00. När jag var klar med det jobbet, hade jag en veckas ledigt sedan var det på’t igen med det andra jobbet. Idag är det faktiskt fredag så jag har precis gjort klart första veckan på Djupadalsbadet! Det här jobbet är värsta lyx jobbet jämfört med de jag hade innan, må jag säga.

Under veckan jag var ledig mellan jobbet var jag i våran stuga. Dit åker jag alltid så fort jag kan! Det är bästa stället att ladda batterierna på och bara koppla av!

Just nu ligger i soffan, kollar på youtube och dricker iskaffe. Det är ju så varmt ute så man orkar ju knappt dricka vanligt kaffe!!

Men nu ska jag hem till min kille, Jonte och kolla på American Horror Story, tjocka oss och bara gosa. Så vi hörs!😘

IDA MÄKELÄ

Gillar

Kommentarer

Diana
,
Kul att du börja Ida, ser fram emot att följa din blogg 💜 Love you!!