31 oktober var en utav dom roligaste dagarna och utmanade dagarna för mig eftersom jag var hårmodell för ghd som var i Göteborg och hade en föreläsnig/event för frisörer/stylister. Det var super roligt för det var något helt nytt för mig och man fick träffa personer som jobbade med det yrket man utbildar sig till. Det utmanade var att jag blir så nervös runt människor jag inte känner och gå och sedan upp på en scen när folk kollar på mig för jag har scenskräck men jag försöker jobba på det för jag försöker övervinna den rädslan.

1 november var jag tvungen att göra klart en uppgift till skolan som skulle in den dagen som var väldigt stor och inspererande men samtidigt jobbig för vi gjorde bilder vi skulle göra smink och hår till som ska komma från bilderna, tyvärr kan jag inte visa er för dom personerna vill inte att jag lägger ut det någonstans utan det var lugnt att det bara var till min lärare. Senare under dagen så gick jag ut med mina 2 tjejkompisar och vi gick och åt thai buffé. Efter åkte jag hem till min bror och grattade honom och gav han hans present.

2 november låg jag och segade hela morgonen och eftermiddagen och mot kvällen så gick jag och min bror ut och åt på Pinchos och firade honom lite och hade det mysigt.

Some new stuff this weeek.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

New this week.
Varför försöker man följa kropps idealet? Jag kan tyvärr inte säga vad andra tycker/tänker eller gör/inte gör när dom ser vad idealet är, utan jag kan bara säga min åsikter om det. Ända sen jag varit liten har jag försökt att passa in med alla andra personer som följde med i trenderna hela tiden och var smala och hade clean hy. Jag försökte så mycket hela tiden för jag kände mig tjock jämnfört med alla andra, jag tyckte jag hade mindre bröst än alla andra och jag tryckte ner mig själv genom att jämnföra mig med andra, jag ville bara ha bekräftelse hela tiden. Men varför tänkte jag så? Jo för jag ville ha ideal kroppen, ideal stilen men jag kunde inte för min kropp är precis som den ska vara jag ser ut på det sättet jag ska göra, varför skulle jag igentligen vilja ändra på det? Jag har velat förstora mina bröst, göra mina läppar större men nu under den senaste tiden har jag tänkt på att jag är fin precis som jag är. Jag vill inte se ut som någon annan, för jag känner mig äntligen trygg i mig själv. Visst jag vet fortfarande inte riktigt vilken klädstil som riktigt är min stil. Jag har inte hittat den än men jag testar olika kläder och ser vad jag tycker är snyggt och vad jag tycker passar mig. Man ska inte följa någon annan än sig själv. Problemet jag har haft hela tiden är att jag velat se ut som andra och klä mig som andra men nu har jag insett att jag vill bara se ut på det sättet som jag vill se ut på.

Ibland när jag kommer till skolan och fixat mig lite extra så brukar mina vänner alltid fråga mig om jag ska träffa en kille eller om jag ska göra något speciellt. Men varför skulle jag bara fixa mig lite extra för just det? Jag struntar i om någon skulle tycka att jag är ful eller inte tycker att vissa saker inte klär mig. Jag ser ut exakt som jag vill och klär mig exakt som jag vill. Själet till att jag kan fixa mig lite extra någon dag är för att jag känner för det, jag gör mig fin för mig själv och ingen annan. Jag tycker det är överskattat att man ska fixa upp sig för någon annan om det inte är så som du bruakar se ut vanligtvis. Man ska bara vara sig själv och det är just det jag har lärt mig. Att jag ska vara mig själv. Jag tycker att alla brode känna sig trygga i sig själva men jag vet också att det inte är lätt ibland men jag tycker att du är fin precis som du är. Jag är jag och ingen annan och så ska det vara.

Likes

Comments

Hej min sköna höna!

Denna veckan har varit väldigt seg och har väldigt mycket i skolan, men jag kommer inte riktigt ihåg allt jag har gjort i veckan tyvärr. I måndags så var jag i skolan och fick en uppgift i idrotten att jag ska skriva om ideal och det kommer jag ta upp någon dag i bloggen och säga mina åsikter om idealet för ungdomar speciellt. I alla fall så gjorde jag nya naglar som blev mörk blåa ungefär sen så var jag med min bror. Senare mot eftermiddagen så träffade jag och min bror, mamma och vi gick ut och käkade. På tisdagen kommer jag inte riktigt ihåg. Onsdagen var jag i skolan en stund men gick hem efter lunch för jag hade väldigt jobbig huvudvärk så jag gick hem och vilade istället. Under torsdagen så gick jag inte till skolan för då var jag hos läkaren på grund av att jag har problem med mina knän så vi kollade det hos läkaren och ska till läkaren igen om ett litet tag. men efter det så gick jag och mamma till hennes jobb för hon skulle hämta några saker sen så var jag hemma tills på kvällen så träffade jag en vän och vi bara gick runt och pratade. I fredags var jag i skolan och fick reda på att jag har redovisning nästa vecka på fredagen som ger mig väldigt mycket stress men förhoppningsvis så hinner jag bli klar med det till redovisningen. Senare på kvällen träffade jag min bror och vi gjorde inte direkt något han skulle ut med vänner och mamma kom och hämtade mig. Vi hade en myskväll, mamma hade köpt hem lite chips och dricka så kollade vi på film.

Igår på lördagen så åkte jag upp till pappa och min farbror fyllde år så vi åkte upp till honom och hälsade på honom och mina kusiner. Jag och min kusin gick även ut o käkade och vi åt sushi och hade det mysigt. Det var väldigt roligt att hälsa på dom för jag träffar inte dom ofta alls, så det var skönt att komma dit. Sen så var jag med pappa och han har jag inte heller träffat på länge heller och min styvmamma och mina 2 små bröder och det var super skönt att träffa dom igen. Idag under söndagen har jag inte gjort något direkt. Det har varit en ganska seg morgon för jag har bara suttit i soffan och kollat på serie. Nu ska vi ha roligare hemma för vi ska fira min styvmamma eftersom hon fyller år idag. Och jag ska vara här tills imorgon för imorgon på morgonen så åker jag hem till Göteborg, Men åker jätte tidigt på morgonen för ska direkt till skolan när jag kommer till gbg.

Men ni får ha en mysig fortsatt söndag. Puss på er! :)

Likes

Comments

Hej min sköna höna!

Denna veckan är nästan lika tråkig som förra veckan det enda roliga denna veckan var att jag fyllde år i tisdags och fick jätte många gratulationer från underbara människoroch nära o kära. I måndags var det en vanlig skoldag hade inget speciellt. Tisdags så fyllde jag år, men gjorde inte direkt något speciellt jag började skolan 16:00 eftersom jag och några andra frn klassen skulle till gymnasiemässan och stå vid skolans monter och försöka få nya elever till vår skola så jag slutade vid 20:00. När jag kom hem s var jag såppas trött så jag somnade nästan direkt. På onsdagen så hade jag sådan huvudvärk efter tisdagen så det kändes som att någon slog en hamare i huvudet på mig eller vad man ska säga så jag gick inte till skolan. Vi skulle va på mässan på onsdagen då med. Senare under onsdagen så kom min storebror hem så familjen käkade och fikade och umgicks för det var det jag ville göra under min födelsedag. Under torsdagen så kom en vän till skolan som fått barn och hälsade på och det var super mysigt. Jag och min vän var super hungriga så vi gick till mcdonalds och käkade för det ligger bredvid skolan. Efter så gick jag till mässan som jag igentligen inte behövde men gjorde det endå. Senare mot kvällen så gick jag och tränade med en vän efter gick vi hem till henne och satt och pratade om massor och det var jätte mysigt. Under fredagen så handlade jag och mamma saker inför lördagen som jag skulle ha tjejkväll, så gjorde inget annat under fredagen.

På lördagen så fixade jag allt under förmiddagen och mot kvällen kom mina tjejkompisar så käkade vi och åt efterrättt och hade det mysigt och senare på kvällen så gick vi ut och hade det väldigt roligt men kom hem väldigt sent som jag ångrar lite idag under söndagen. Men på tjejkvälle hade vi halloween tema så jag sminkade mig ungefär som en clown det skulle inte direkt va just en clown men liknande så man ser vad jag gått efter lixom.

Idag under söndagen så har jag varit lite bakis men det gjorde inte mig ngot utan det förtjänade jag om jag väl skulle dricka. Men jag har åkt till torget med mamma och vi har shoppat lite grejer hon köpte lite till sig och jag behövde en ny parfym så jag köpte det. Sen så köpte jag 2 ögonskuggor från MAC för jag ville fylla på lite i min smink collection. Sen så lagade vi mat tillsammans och käkade och tittade på tv och nu ska jag bara ta det lugnt och lägga mig snart. Så vi hörs nästa vecka!

Puss oh kram på er! :*

Likes

Comments