Idag har vi kört första passet på Mallis! Det var otroligt roligt och WOW vad fint det är! Jag var ju här förra året också men jag kommer inte ihåg att det var såhär fint. Men Ja vi körde iallafall ett lättare distanspass på ca 3h och vi cyklade på så otroligt fina stigar! Vädret är tyvärr lite sisådär och det kom nån regnstänk under passet vilket är tråkigt, men det är mycket varmare här än i Sverige iallafall så man ska väll inte klaga. Däremot kan man ju hoppas på att det blir bättre väder under veckan men just nu ser det inte så ljust ut på den fronten. Imorgon väntar ett till distans pass och jag är otroligt taggad!! Det är så underbart att cykla här, jag skulle kunna stanna hur länge som helst!

/Ida D

Likes

Comments

Sitter just nu på planet ner till Mallorca! Som jag har längtat! ska bli så roligt att äntligen få sätta sig på mtb cykeln och träna lite. Vi ska va på mallis i 12 dagar och cykla för fullt! Det kommer dyka upp många inlägg denna veckan och även massa bilder från träningspassen!

Hoppas ni har en fin dag!

/Ida D

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Här kommer ni få följa med mig på min satsning inom mountainbike men även min vardag som en 17årig tjej från Falun. Här kommer jag bland annat skriva resultat från olika tävlingar samt en utvärdering om loppets gång. Om du är intresserad av att följa min utveckling och hålla dig uppdaterad om tävlingsresultat från olika träningar osv så tycker jag att du borde klicka in här ibland!
Ha en bra dag!

Bilder: Henrik Öijer

/Ida D

Likes

Comments