Header

Då var man äntligen på plats! Tog några timmar igår, men fick hjälp av min mamma och mina syskon. Guldvärda! ❤️ Nu har jag sovit första natten i lägenheten! Ska alldeles strax fortsätta att packa upp mer grejer, Jag ska ha kalas för släkten idag. Så det är ju bra att hitta lite grejer då!

Jag vart helt slut igår. Så jäkla mycket grejer, känner av lite träningsvärk.. Och herregud, rivsår och blåmärken på flera ställen på kroppen! Inte bra att råka tappa tunga grejer på tån heller. Aj aj! Livsfarligt att flytta! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick Några timmar med min fru idag! Shopping och bra väder är en bra kombo! Massa snack och roligheter!

Snart är det helg och massa roligt som står på schemat! 👌🏻😎

Likes

Comments

Hej! Förra veckan var en väldigt kul vecka! Firade en kompis som fyllde år, vi åkte ett gäng, ner till Göteborg. Där vi besökte både Liseberg å en resturang. Väldigt roligt! "Ingen minns en fegis" var mitt motto för den dagen! Klarade mina utmaningar ganska bra!

På lördagen var det Henånkalaset, kul att träffa gamla kompisar och massa nytt folk! Väldigt rolig kväll. Fick äntligen dansat lite med killen som jag tycker så mycket om! :')) Jag kände mig väldigt nöjd med livet den kvällen, vet inte om det var alkoholen som talade eller om jag faktiskt var nöjd.Ibland är det så skönt att ta en promenad och rensa tankarna, även väldigt bra att ha någon att snacka med och se saker från olika perspektiv! Samt att glömma bort sina egna problem för en stund.

Likes

Comments

Mycket pågång! Flytten sker om en vecka och det känns som att grejerna aldrig tar slut, trots att det ekar hemma. Max verkar vilja flytta.. Han älskar lådor! Haha :)).

Har fått en liten paus i packandet, så umgås med dom som jag gillar allra bäst! 💕

Likes

Comments

Hallå! Nu har jag inte skrivit på evigheter! Jag har haft annat för mig helt enkelt. Nu i veckan började jag måla om min TV-bänk. Vitt och stilrent är det bästa. För då är det bara att lägga till färgglada detaljer senare! Men jag är inte färdig med tv-bänken ännu, tänkte testa på decoupage! Vi får väl se om jag lyckas ^^.

Likes

Comments

Oj vilken helg det har vart alltså! Tiden verkligen springer iväg! Nu är det redan juni och mycket grejer står på schemat denna veckan! Så som jobb, träning, tandläkaren, studentfirande, vanligt firande osv!

Men tack till alla fina människor som gjorde min helg så bra 💕 Först bli bjuden på middag i Uddevalla. Riktigt mysigt ställe, bra mat och perfekt sällskap. En jättebra fredag helt enkelt! 😃

Resten av helgen har jag spenderat med min bästa vän. Love you to the moon and back💕
Igår firade vi ju mamma och mormor på morsdag. Å min lillebror kom dit med sin tjej, alltid lika trevligt. Då jag inte träffar honom så ofta längre.

Sedan tack för alla sena samtal denna helgen å för jag fick agera psykolog. Ställer alltid upp för mina vänner, oavsett tid på dygnet! Always!

Men nu måste jag sluta, då jag måste dra till jobbet. Ha nu en fantastisk måndag! 😁👍🏻

Likes

Comments

Hej! Det hände en liten grej igår! En liten, liten grej bara. Fick äntligen lite bläck på armen, är så sjukt nöjd. Var ett halvårsen jag tatuerade mig sist. Så det var verkligen på tiden! Har mycket nya idéer! 😃

Nu är det finally helg! Å Denna helgen lär bjuda på mycket festligheter! Kommer bli awesome!! 😁✌🏻️

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter!
Det var vad jag intalade mig själv förra veckan. Och OJ vad rätt jag hade! Träffat lite nytt folk å folk som jag umgicks med förr. Det har vart så sjukt roligt. Ett härligt gäng. Väldigt mycket skratt. Tack allihop för en bra vecka. Nu är det dags för en ny vecka å denna kommer bli ännu bättre, det vet jag! 😉😃👌🏻

Likes

Comments

Rubriken säger allt.

Först kan jag ju nämna att allting går inte alltid som man tänkt sig. Men det är bara att hålla sig positiv, hur svårt det än är. Från och med nu, när "allt är sagt", kan det bara bli bättre. Ljuset i tunneln finns där, det är en bit bort. Men jag har redan börjat vandra dit. Ensam och stark, det är vad jag är, det är var jag måste vara. Hade detta hänt mig för några år sedan hade jag aldrig hittat ljuset. Helgen har vart fruktansvärd. Den kunde ju slutat på ett bättre sätt. Men jag är så glad över alla fina vänner som kommit och stöttat mig. Tänker inte nämna några namn, för ni vet exakt vilka ni är. Och jag älskar er, ni är guld. <3

Fick även reda på att min pappa äntligen förlovat sig med kvinnan i hans liv. Dom är verkligen så rätt för varandra och jag är så lycklig för deras skull. Jag ser så sjukt mycket fram emot bröllopet som kommer bli av senare. Två underbara människor som verkligen förtjänar varandra! Bästa nyheten på länge! Och en riktigt bra start på veckan! Det var verkligen vad jag behövde höra.

Jag fick även börjat med körkortet igen. Ska fortsätta rätt så intensivt nu, och försöka få tid till en intensivkurs innan dom stänger inför sommaren. Så jag slipper vara så beroende av andra. Som jag längtar efter den dagen jag har körkortet i handen. Har aldrig vart såhär taggad innan. Om någon säger att jag inte kan göra en sak, då måste jag motbevisa dom! Och det är vad jag ska göra nu. Ska försöka laga min bil i veckan och ta hem den till mig också.

Någon fick mig till att vilja kämpa ännu mer och jag ska verkligen försöka denna gången. Jag ska bevisa för alla hur bra jag egentligen är. Nu jävlar! Gjorde ont som fan att läsa, men nu blir det förändringar på hög nivå!! 😃


Likes

Comments

Dagens låtar, kul musik man kan hitta i arkivet :))))


Likes

Comments