Header

Som kund hos oss får du alltid en svartvit kopia till var och ett av fotona du beställt. Beställer du exempelvis 10 bilder, får du 20 stycken eftersom 10 utav dem kommer att vara utan färg.

Bilden ovan är tagen på Lisa , fotad med och i: 

-Canon EOS 600 D
-Objektiv= Canon EF 50 mm f/1.8
-Raw format
-Skingrat motljus
-Lätt bronzad sminkning

  • 553 Readers

Likes

Comments

Hej och välkommen till vår blogg, samt presentationen av vår affärsidé I.C.H-makeup & plåtning.

Vi är två sjuttonåriga tjejer, Ida och Cornelia som båda två alltid varit mycket intresserade av smink, mode och fotografi, en hobby som på senare år har utvecklats till att vi tagit en hel del bilder tillsammans och på så sätt kunnat stärka våra kunskaper som individer samtidigt som vi fått växa genom att lära av varandra. Vi bor bådsa två strax utanför Göteborg och går på gymnasiet här. Nedan presenteras vår affärsidé och tjänst.


I.C.H-makeup & plåtning

I.C.H är en tjänst först och främst framtagen för att hjälpa bloggare/bloggerskor att på ett snyggt, proffsigt och billigt sätt visa upp outfitbilder i bloggen, men finns även till som "evenemangstjänst" för plåtning till bal, bröllop, dop, fest mm. Alla plåtningar sker inom Göteborgs komun eller strax utanför, finns det specifika önskemål går det dck alltid att mejla oss och fråga. Som kund fixar du själv kläder, mascara samt foundation/concealer i din färg, resten fixar vi. Bilderna tas med en Canon EOS-600D, oftast med ett 18-55 mm objektiv, beroende på plåtning och miljö. Mejlkontakt är mycket viktig för att ett sammarbete och en fungerande komunikation ska verka mellan kund och I.C.H, därför ber vi alltid att du som köper vår tjänst har en mejladress som dagligen tittas av. 

Cornelia

​Cornelia är extremt duktig när det kommer till sminkning och styling, hon kan allt från naglar, till ansikte och hår och är den utav oss som finns till när det behövs en sminkning inför en plåtning, oavsett om det gäller enkla vardagsbilder till bloggen eller en större tillställning. 

Ida

​Ida är den som fotograferar men även redigerar de bilder vi tar under uppdragen, Som nämnt ovan använder hon sig utav en Canon-Systemkamera och alla bilder redigeras i betalversionen av Photoshop. ​Hon jobbar alltid för att så långt det går, uppnå ditt som kunds önskemål och fixar alltid bildernas "eftertouch" på ett snabbt men skickligt vis. 

Om detta låter interessant finner du kontaktuppgifter till oss, prislistor och bildgalleri i menyraden.

Med Vänlig Hälsning, Ida Hermansson och Cornelia Hellström


Likes

Comments