Det är inte ofta jag blir sjuk. Men när jag blir de är jag oftast ordentligt sjuk. Som nu. Eller de börjar släppa redan. Söndag och igår var värst. Hosta från helvetet, feber å rejäl täppa. Med astma är det snäppet värre. Är ju min första förkylning sen jag fick astma bekräftat.

Egentligen känner jag mig tillräckligt frisk för att jobba men har sjukskrivning ännu imån så jag antar att jag måste ligga hemma ytterligare en dag. Det suger! Jag saknar min lastbil som tusan!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Intensiv dag. Startade klockan 03.00 som vanligt. Men påvägen fick jag veta att jag ska hämta ett lass från Aapua när jag kommer. Först skulle en annan bil haka på men han fick någon typ av elfel på bilen då den började slänga växlar hur som helst. Nå, svängde av i Töre mot Pajala påvägen tillbaka. Ju närmare Aapua jag kom, desto smalare väg. Men jag hittade fram och fick lasset på. Då var de bara att börja rulla mot Kalix via Svanstein. Oplogad väg, jag körde som en snigel!

Men de var en väldigt rolig dag när man fick avvika från de normala även om jag var så trött att jag somnade halv sju redan. Men kanske inte så konstigt, blev en 14 timmar lång dag.

Likes

Comments

Idag vaknade jag på tok för sent men trots de var jag ändå i tid på jobbet. Dagens lass var till SCA i Piteå. På vägen dit ringde chefen och behövde hjälp. En kollega hade kört på en älg i Sverige så jag ringde polisen. Älgen låg tydligen i diket och led så jag hoppas polisen skickade ut någon snabbt för att avliva stackaren.

Resan gick annars väldigt bra. Var något kallare i söder än vad vi har här. Visade någonstans på vägen till och med -25°C. Här hemma är det endast -10°C. Och solen tittade också fram. Får en att längta till våren ännu mer.

Panorama foto taget vid stationen i Pello då jag väntade på att få lass på till kollegan.

Likes

Comments