Header

För skojs skull tänkte jag lägga upp några bilder från Göteborg.

Kom till flygplatsen och träffade alla jag skulle åka iväg med.

Väntar på Kallax att första flygplanet som ska ta oss till Arlanda, som sedan åker vidare till Landvetter/Göteborg.

Såhär ser vanlig hotellfrukost ut för en som äter LCHF! Mycket fett och protein.

En dag drog vi till Liseberg.

Efter många om och men så vågade jag åka Helix, och det är jag stolt än idag över :D

Vi for även till Universeum.

Paddan var rolig att åka. Hade lite bråttom att få med båten på bilden, så texten försvann lite! haha

Jag tog inte så jättemånga bilder, för vi var iväg länge under dagarna och mobilen hann dö. Men några bilder hann jag ta iallafall. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada!

Har inte varit inne på den här bloggen på ett tag eftersom jag har haft så mycket att göra. Jag har börjat jobba en hel del, varit i Göteborg och har fullt upp med andra saker. Men jag kände att jag vill börja blogga igen, för min egna skull iallafall, ett plus är väl om någon läser också! Vill alltså kunna gå tillbaka och se vad jag har gjort i mitt liv, och minnas värdefulla minnen.

Mitt jobb går jättebra, har hittat något jag trivs med. Jobbar på gruppboenden och älskar att hjälpa människorna där. Har även sommarjobb, där kommer jag spendera min sommar :) Sedan på hösten börjar jag på Folkhögskolan, för att studera upp några betyg. Sedan är drömmen att flytta till Göteborg efteråt och studera vidare där.

I Söndags kom jag hem från Göteborg, där hade jag spenderat några dagar. Kan säga att det är den underbaraste och mysigaste staden jag har varit i. Vi var på Universeum, Liseberg, åkte paddan och sightseeingbussen, var förbi olika kyrkor och träffade olika ungdomsgrupper. Var där genom Svenska kyrkan och ångrar det absolut inte. Vi hann göra mycket under några dagar.

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Likes

Comments

Inatt har jag pratat med Amalia och Andreas på Skype. Bestämde mig för att ta första bussen på morgonen för att åka till Amalia. Var den första som klev på den första bussen. Det kändes speciellt när andra var påväg till jobbet och man själv var påväg till en kompis. Hon mötte mig i alla fall och nu sitter vi här och ska väl snart hitta på något att göra för att hålla oss vakna

Likes

Comments

När jag satt i det mörka svala rummet och visste inte var jag skulle ta vägen. Jag kände den melankoliska känslan som ingen människa vill känna. Då kom du, du fick mig att räta på ryggen. Du fick mig att inse mitt värde. Du fick mig att kämpa. Mitt självförtroende höjdes. Utan dig hade jag inte stått här var jag står idag.

Du är värdefull för mig.

Likes

Comments

Hej! Underbart väder idag, äntligen har sommaren kommit. Dock ska jag utomlands om bara några dagar, destination Mallorca!

Den här bloggen startade jag en kväll då jag hade tråkigt och kunde inte sova. Men jag har inte riktigt hunnit berätta något om mig. Jag är uppvuxen i Haparanda som ligger i gränsen till Finland. Har finska föräldrar vilket betyder att jag också är finsk, helfinsk till och med, kan flytande finska. Jag bodde i Haparanda tills jag var 5 år och flyttade efter det till Luleå där mina föräldrar hittade jobb. Även idag åker vi till Haparanda/Finland för att hälsa på våra släktingar. Vi har som tradition att åka dit under jularna vilket snart kanske bryts för vi bor i ett hus och skulle någon gång vilja fira vår jul hemma. Eftersom mormor, morfar, farmor och farfar bodde där uppe hälsade jag på där mycket som ung.

Jag var den enda barnbarnet för mormor och morfar men även för farmor och farfar vilket betydde att jag blev väldigt bortskämd med kärlek där. Men sedan kom alla kusiner och syskon vilket gjorde att man blev en i gänget. Därför åker jag dit fortfarande ensam ibland, för att få känna den underbara känslan att bli bortskämd, för hemma blir jag det då inte!

Jag börjar skolan i Luleå, från den starten (lågstadiet) till högstadiet var jag mobbad konstant. Men sedan under sista året under gymnasiet träffade jag en asball brud som heter Linda, hon fick mig att inse att ingen får trycka ner mig. Jag har hört att man kan bli starkare som person när man själv har varit mobbad. Vilket var HELT RÄTT! Därför säger jag:

I´M NOT A BITCH - I JUST HAVE A LOW BULLSHIT TOLERANCE

Kände att det som har hänt där emellan alla år inte är nå roliga att lyssna på och en bild fick ni också på mig från år 2006.

Vad ska man skriva om när man har en blogg? Om det är någon filur som ens ser mitt inlägg får gärna tipsa mig. Har väl haft bloggar när jag var liten, men aldrig när jag blivit äldre.

Likes

Comments

10 saker jag tycker om:

Laga mat och baka

Sovmorgnar

Känslan när man vet att man har hjälpt en annan individ

Högtider

Att jag äntligen har gått ut gymnasiet och inte går ut som arbetslös ;)

Umgås med mina vänner

Åka utomlands

Festa

Hemmakvällar

När man är medveten om att det snart är helg

Likes

Comments

Dåligt med sömn inatt, vaknade sent igår så är väl därför jag inte fått sova något idag. För ungefär 30 minuter sedan när jag väl blev trött fick jag inte sova, ska iväg på en utbildning snart. Får försöka hålla mig uppe på något sätt haha! Är spänd över att få börja jobba. Nu har jag gått ut gymnasiet, man får mer frihet till att välja vad man själv vill. Men tycker också att det är läskigt då allt är på mitt eget ansvar.

Tänkte gå iväg och duscha nu för att piggna till lite, sedan sätter jag igång kaffet!

Hoppas ni får en bra dag. Fint första inlägg av mig... lovar att inläggen kommer bli mycket bättre senare.

Lägger in en bild ifrån fredags då jag sitter hemma efter att ha varit på skolan, där vi åkte flak, lyssnade på mentorer och rektor, men även sa hejdå till klassen! Studenten är den bästa dagen i mitt liv :)

Likes

Comments