Ha en trevlig lördag på er fina!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid haft problem med att hitta en riktigt ljus concealer eftersom jag är så ljus i hyn, men när jag var i stockholm så gick jag in på Sephora och kollade igenom deras egna smink. Där fanns den, äntligen så ljus och fin haha! Färgen clair light 01 är verkligen att rekommendera, jag köpte den för 120 kronor :)


hittade inte rätt färg på  bild men så här ser den ut​

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte tipsa om en mascara som på riktigt är den bästa jag någonsin testat, den första som faktiskt jag märker separerar fransarna och ger grym längd på mig i alla fall och det ser så fylligt ut. The colossal go extreme leather black mascara från Maybelline new york. Den kostar runt 139 kronor men hade lätt köpt den om den så kosta 300! Borsten ser först så klumpig ut, jag hade aldrig köpt den från början om den inte var på rea men den är inte alls svår att jobba med enligt mig :)

Likes

Comments

Hej på er, vad gör ni? Jag sitter på bussen till Coop för jag tänkte kolla på lite elf och nyx grejer. Ikväll blir det möjligtvis bio om det finns något kul att se.

Jag tänkte visa hur jag förvarar mitt smink, i veckan så ska vi nog köpa bord och allt det där men just nu så står allt på golvet på en varsin sida av spegeln, inte allt för skönt att sitta så haha.
(telefonbilder i dåligt ljus)

Likes

Comments

Hej på er, vad har ni gjort idag? Just nu så sitter jag på terminalen och väntar på bussen som ska åka klockan 18 men jag hade så ont i fötterna så ville bara sitta ner haha. Det här var nog den mest lugna dagen här för det var lagom med folk överallt, hur skönt som helst. Jag fick med mig lite saker i alla fall, väldigt nöjd :)


Likes

Comments

Hej på er, vad gör ni såhär tidigt? Jag sitter på bussen till Stockholm och har gjort i 2 timmar och har så ont i rumpan nu så ni anar inte, ser ut som en ål som vrider mig hela tiden haha.
Har även lyssnar på earned it med the weeknd ungefär 7 gånger, lyssna på den. Passar på att slänga in en suddig smygsjälvis från nyss :)


Likes

Comments

Hej på er, vad gör ni? Jag sitter i sängen proppmätt och ska snart dricka oreochoklad, godaste. Jag tänkte snart sätta på lösnaglarna jag visade för någon vecka sen och då kom jag att tänka på att jag måste tipsa om limmet jag använder. Jag köper mitt på ÖoB faktiskt för 12 kronor, det sitter mycket längre och är starkare än Depends.

Likes

Comments

Hej på er, är det någon som vet något rött rouge som faktiskt blir rött på kinderna och inte rosa? Jag köpte ett från Sleek men det blev inte som det skulle. Personligen tycker jag att den färgen är snyggast för jag rodnar i rött och då är det liksom mest naturligt, men jag brukar använda lite ljusrosa/peach färgade eftersom jag aldrig hittar något som är rött!

Likes

Comments

Hej på er, på senaste tiden så har jag blivit väldigt inne i läppstift faktiskt. Vet inte hur jag kom in på det men jag bara tycker det är så snyggt. Dom där lite galna färgerna från tillexempel Lime Crime och dom nya från Nyx är så balla så jag fattar det knappt själv men jag skulle aldrig kunna passa i att gå runt i såna men jag tycker att alla andra ska ha det haha.
Jag brukar mest köra på röda, möjligtvis lite lila eller den typiska Kylie Jenner färgerna på mig själv.
Vad föredrar ni för färg?

Likes

Comments