Hejhej!
Igår var jag och tävlade på Borkyrka eftersom det var första omgången i DIV.1
Framridningen - Hon var väldigt framåt och hade en hel del med energi vilket är super bra. Red inte sådär jätte länge, försökte bara se till att allt funkade osv.

Banan - Innan jag fick startsignal såg jag bara till hela tiden att hon lyssnade för skänkeln och var med mig.
Programmet gick jätte bra, inga missar sådär. Dock blev mellantraverna inte inte jätte "flashiga" som jag ville ha dem men man kan alltid göra saker bättre!


Jag fick procenten 67.283, är extremt nöjd med det! Hela ritten kändes såååå bra eftersom det är första gången jag fick en bra känsla med henne på tävling!

Procenten räckte till en 5:e plats och laget tog tredje platsen! Duktiga tjejor 👍

Hade med mig min bästavän Julia så hon fotade en massa! Tack till henne❤️


Kram


Likes

Comments

God morgon! Bella här.

Är på väg till Vällingby nu för årets första tävling! Det blir en mjukstart eftersom det bara är en klubbtävling men de känns bättre att börja "utan press" om ni fattar😉

Morgonen har varit bra, inget stress eller sånt, var ute och gick en promenad innan vi åkte så det var ju mysigt.

Ida ska ju tävla idag också, hon startar om några minuter bara! Så jag önskar henne lycka till❤️

Nu ska jag öva programmet lite, kram!Likes

Comments

Hej!
Idag red jag Chicago och jag säger bara en sak, han kan inte vila haha! Han har ju vilat 2 dagar i rad eftersom han tappade en sko igår och idag fick han äntligen bli riden igen. Han höll på att spricka av energi först men när vi kommit in i ridhuset och jag hade ridit en stund var han fin❤️ Jag joggade bara lite idag och imorgon ska jag rida ett lite hårdare pass. Jag ville mjukstarta lite först eftersom han som sagt hade vilat 2 dagar.
Imorgon ska vi åka till Karlstad och då ska jag köpa lite saker som jag behöver, till exempel ridbyxor och vita handskar.
På söndag ska jag tävla i Fagersta. Det är en nationell dressyr och jag ska dit med Elton. Vi åker dit på lördag och då kommer jag rida när jag kommer fram och så. Vi kommer bo på hotell och Elton kommer stå i ett stall nära anläggningen. Är supertaggad!
Jag tävlade ju i Söndags med Elton och Chicago, båda gick LA:1. Elton var jätteduktig och vann på 66% och Chicago gjorde en fantastisk debut på dressyrbanan (han har aldrig tävlat dressyr förut) och han fick 65%! Är så nöjd med de!❤️❤️

Kram Ida

Likes

Comments Hejsan!

Idag hade jag tänkt att rida dressyr på båda två men när vi tog in Chicago från hagen ändrades planerna då han hade tappat en sko... Vi ringde våran hovslagare på en gång och vi bestämde oss för att åka dit lite senare för att sätta på den igen.

Innan vi åkte till Helena (våran hovslagare) red jag Roi. Vi hade lite bråttom eftersom vi var tvungna att åka innan det blev för sent så att jag red ett väldigt kort pass på Roi men han var superduktig! Jag red mycket övergångar och lite skänkelvikningar, han börjar bli bra på det nu!

När vi var färdiga med Roi åkte vi iväg med Chicago direkt och han var jätteduktig både i transporten och när Helena tog på skon. Han är nog den snällaste ponnyn som finns! Han är inte van att åka transport (han har åkt lastbil förut) men han går jättesnällt på och han står still när vi kör. Än så länge har jag inte hittat ett enda problem med honom, han är verkligen bäst <3

kram ida <3

Likes

Comments

Igår fick jag ett par nya handskar från märket EQUIPAGE®.
Jätte fina var de, ska ha dem på träningen idag!

Kram Bella
Likes

Comments

God morgon på er, Bella här!

Är på väg till Nibble för att träna, ska rida igenom Lagtävlansprogramet för Allsvenskan eftersom jag ska tävla det nästa helg på Vällingbys klubbtävling och även helgen efter på DIV.1 omg.1.

Ska bli sjukt kul att tävlingssäsongen sätter igång, och alla ska hålla tummarna för Ida som ska tävla sin första start med Kakan/Chicago idag! Heja!!


Nu är vi snart framme, kram Bella!


Likes

Comments

Hej!

Sitter och väntar på mamma och så fort hon kommer ska vi åka till stallet. Jag ska rida båda två idag tror jag, iallafall Chicago. Vi har lärt oss att han absolut inte kan vila för att då är han som ett krutpaket sen. Bra med energi men ibland kan det bli lite väl mycket haha!
Han ska nog gå dressyr idag och imorgon ska vi åka till Karlstad och träna för Charles.

Ha det bra!
Kram Ida 💗


(bild2
Två bilder på en väldigt pigg Chicago 😂


Likes

Comments

Hej allihopa!
Ligger hemma och är extremt sjuk, orkar inte röra på mig...

Igår var jag som jag skrev tidigare och tränade för Gustaf Svalling, för er som inte vet vem han är så är han en väldigt känd dressyr domare och har dömt både ponnys och stor hästar i de högsta klasserna, både utomlands och här i Sverige. Han dömde bl.a. I Globen 😊

Först på morgonen lyssnade jag på en föreläsning han höll och sedan tränade vi.

Jag red igenom LA:P1 för honom och han sa att jag skulle fått ca. 66/67% vilket är ett super resultat!

Alva kändes super fin, och Gustaf gillade henne verkligen! Han tyckte att jag har "utbildat" henne väldigt fin för att bara haft henne i 4/5 månader.
Och han sa även att med med träning skulle vi platsa väldigt bra i ponny eliten och att jag var riktigt begåvad.

Jätte kul träning och fick väldigt bra tips från honom som jag har att öva på!

Kram


Likes

Comments

Hej allihopa!

Är på väg till tävlingsmöte på Årsta Runsten, ska bli kul att träffa andra från klubben eftersom jag precis dit :)

Min storasyster skulle rida Alva vilket är grymt för hon vilade igår, vill liksom inte att hon ska vila 2 dagar i rad haha.

På lördag ska jag på "kurs" för Gustav Svalling. Han är dressyrdommare och dömde bl.a. I globen😍🙊
Så jag ska först på morgonen lyssna på någon föreläsning och sedan träna och/eller programridning vet inte riktigt.

Kram Bella

Likes

Comments