Mina tjejer <3. och gubben i bakgrunden

Hejsan babes!

De va länge sen sist. Men hela förra veckan, dvs provveckan har varit en enda dimma. Jag har knappt orkat gå och skriva provet, men jag avklarade den etappen också. Stolt!

Igår var en super dag. Först hade vi en framgångsrik träningsdag med min nya tränare, har fett ont i kroppen nu :) Det bästa var dock att Eve och Sara kom och hälsa på <3 Vi var först och tog några burgare på Naughty BRGR kan rekommendera.! Efter det var det dock en liten flopp pga vi for och kollade på Blade Runner 2049 som inte nådde våra förväntningar. Filmen var alldeles för lång och krävde allt för mycket tänkande. :( Vi kom hem kring midnatt och satte uppe i timmar och skrattade åt allt mellan himmel och jord. Bästa.

Idag vaknade vi sent och satt vid frukostbordet i 2 timmar. Hoppsan. Sedan tog vi en chillstund och fixade lite mat åt flickorna före de skulle åka hem igen. Fastän det var bittert att se dem åka kan jag glädja mig att jag ser dem om två veckor igen :* Men måste nu avslutningsvis säga att det bästa som finns är lite kvalitetstid med dina bästavänner<33

Puss och kram :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments