Hejsan babes!

Jajamänsan det var länge sen, men har ärligt sagt varit död i två veckor och vaknade idag. Provveckan for okej, bättre än jag förväntade mig:D Drack mera koffein än vad jag konsumerar i en månad under en dag under provveckan, varje dag. Idag startar en ny period och jag har bara tråkiga kurser, men man måste gå dem också nån gång.

MEN HÖRNI JULEN ÄR BAKOM HÖRNET. Så jävla najs. Brorsan kommer hem på torsdag och vi ska o se på hockey på fredag o sen är det ren december<3 Jag ska iallafall fira jul hos min pappa. Vi flyger med min bror upp den 23 mitt i natten, men vi kommer tillbaka till nyårs. Såå skönt med jullov. Längtar.

Puss och kram :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan babes!

Då är det fredag<33 Kan inte säga att jag inte älskar fredagar. Men vad har hänt sen senast, jo vi var o kolla på en hockeymatch med matte på söndag, hade kaffe med tjejerna och så har man haft ett helt lass med läxor, för surprise surprise provveckan är veckan efter följande. Icke najs.

Måste i varje fall berätta om gårdagen. Nämligen vi hade på filosofin en diskussion om #metoo. Ja det var ju flera pojkar som påstod att sexuella trakasserier inte förekommer i Finland, och sa att det typ bara förkommer i Amerika. man blir så förbannad när man själv blivit behandlad som ett objekt, som om jag vore en vagina på två ben och mer. Liksom vad fan, kvinnor är inte sexobjekt, utan likvärdiga människor, som äger sig själv. Som sagt kan jag inte fatta att människor i Finland, var allting borde vara som en dans på rosor, inte är medvetna om sexuella trakasserier. Jag sku kunna hålla på och tala om detta i timmar, för det är verkligen viktigt att våga stå upp för sig själv. Kvinnor, ni är lika mycket värda som män och ni förtjänar inte bli behandlade som sexobjekt! Våga stå upp för er själva.

Men från en sak till en annan. Denna helg kommer typ gå så här: sov, träna, plugga, träna, sov. Ser inte framemot. Men jag får äta glass ikväll vilket blir Såå najs. Bilderna är från idag när vi var och snappade några bilder efter skolan:) Njut av helgen alla!

Puss och kram:*

#metoo

Likes

Comments

​Hejsan babes!

Tänk imorgon är det fredag- och veckoslut<3 Idag har jag först blivit sen, igen, till skolan, nästan somnat i skolan, haft hälsokontroll (heh skoj) och åkt till matte. Vi käkade nudlar:) Sedan försökte jag spela PS3 men gav upp. Basic. Iallafall har det varit skönt somfan att bara få chilla och Såå. På schemat ännu idag for att gå och träna och göra lite skolarbete... Imorgon blir det förmodligen ett café besök och annat:)

Bilderna ovan är från igår, när vi for och snappade några bilder. Älskar den orangea väggen<3. Det var en ovanligt varm da, så vi måste förstås utnyttja det!

Puss och kram :)

Likes

Comments