Header
Blåmes

Välkomna till min blogg.

Jag som skriver denna blogg är en glad medelålderstant som alltid älskat att fotografera. Sen sommaren -17 så har jag insett vad kul det är att fotografera fåglar av alla slag. Men även insett vad svårt det är att fånga dom bra för snabba är dom. På denna blogg kommer jag blogga om mina bravader och lägga ut foton. Det mesta kommer handla om fåglar då men kan även komma andra naturbilder, jag fotat mycket rådjur och någon älg som kan komma som inlägg. Vart efter kommer bilder och text från redan gjorda utfärder och sådana jag gjort nyss eller samma dag som inlägget. Ska även försöka få in lite info emellanåt om bla dom olika fåglarna jag lägger upp.

Hoppas ni andra som är besatta av fåglar kommer trivas och att andra kommer bli mer nyfikna. Kan lova det är både avkopplande och intressant att sitta/stå där och studera dessa raringar av alla slag. Foton jag lägger upp här får INTE användas utan lov, har man fått lov så får man ändå inte lägga upp utan hänvisning till mig!!

Nedan lite bilder från i helgen på den underbara blåmesen med dom otroligt söta och flera olika ansiktsuttrycken den har. Här kalas den på äpple jag hängt ut.

Likes

Comments