Header

Hallihallå!
Livet rullar faktiskt på bra nu. Har fått in automatiska rutiner till träning. Har släppt alla kraven och slutat försöka döma min kropp. Träna för jag tycker de är kul och för att jag vill stärka min kropp. Har inga mål med såhär mycket ska jag gå ner, detta ska jag äta osv. Utan gör bara det jag känner för och vill i nuet. Kanske blivit lite för mycket träning men vet att det troligtvis lär trappa ner, men ser ingen mening att stoppa mig själv när energin är där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helt sjukt hur en röst bara kan förtrolla en så. Varje gång han sjunger fylls hela kroppen med gåshud. Kan annars vara väldigt känslokall men hans röst bara tar fram alla känslor och ögonen fylls med tårar. Fast på ett väldigt lugnande harmoniskt sätt.
Helt magiskt sångröst, så värd vinsten!

Likes

Comments

Hallå på er!
Har varit sjuk sen i Tisdags och måste bara säga att de suger enormt jävla mycket. Hatar att inte kunna göra och känna mig delaktig i det jag vill... lyckades i alla fall fixa alvedon igår. Så idag känns de helt toppen att febern försvinner till och från.
Fick i alla fall hem lite glädje idag i posten. Min beställning från Aimn kom. 2 av plaggen var absolut ett Yaas men ej den ena tröjan.. såg verkligen inte ut som på bild. Är väl de som är nackdelen med att shoppa på internet.
Nu sitter jag på tåget ner till Malmö, företaget har redan bokat resa och hotell till imorgon. Känner mig för tillfället helt okej och hoppas verkligen lite sömn ska hjälp till den sista biten för att klara morgonen dagen där. För vill ej ligga hemma och bara ruttna. Känner jag missat tillräckligt mycket...

Likes

Comments

Haft två sjukt härliga kvällar!
I torsdags började det med att jag skulle ut och fira min bror med en födelsedags middag.
Bad han dra med sig några kompisar. Men tydligen var dem lite snabbare i planerandet än vad jag var. Så det hade fixat med, mat dricka och presenter. Asså verkligen finaste vännerna!
Med lite alkohol i kroppen ville vi inte festen skulle sluta där så en av oss ringde och bokade en bowlingbana.
Så vid 22 tiden började alla rulla ner sig ditåt istället. Ja jag var skitdålig, men med skönt sällskap spelar det ingen roll. *host förlorarsnack* Därefter blev det lite deluxe häng innan det drogs vidare på lite efterfest till kanske kl 2 innan det blev sängen.
På fredagen vaknade jag sedan upp och kände jag hade lyckats dra på mig allas förkylningar. Vaknade upp med världens halsont, feber och snuvigare än någonsin. Så på jobbet var det ända som snurrade i huvudet ”snart hem till sängen, snart hem till sängen”. Lik efter jobbet så var det så ovanligt lugnt så blev jätte taggad på att gymma. Intalade mig själv att om jag tränar lugnt och inte gör någon direkt uppvärmning blir det bra. Fick lite extra energi där så slutade att jag mötte upp Ellen och några på Jackssons. Blev därefter rave hela natten lång på deluxe, asså så jävla najs!! Borde inträffa oftare!
När jag sen kom hem var jag så himla slut i kropp och själ att jag låg heldöd i 17timmar utan att ens vakna till av mitt alarm eller folk som försökt ringa och nå mig. Var väl för man sovit dåligt resterande veckorna och för man inte var frisk i kroppen heller. Men febern är fortfarande kvar men känner mig ändå mycket piggare och gladare för tillfället.
Men haft 2 riktig bra dagar helt enkelt!

Likes

Comments

Tårarna jag dagligen försöker hålla inne.
Sorgen försvinner aldrig och skulle aldrig kunna tänka mig denna oändlig smärtan som gnagare sönder mig. En fängslande smärta som går ut till ren ilska. En ilska som gör mig knäsvag tills jag faller ner till marken och känner mig helt jävla värdelös.
Vad jag än gör så kommer jag ALDRIG få tillbaka dig Pappa, de krossar och förstör mig mer än vad ord någonsin kommer kunna att beskriva.
.
Det har gått lite mer än ett år men förstår inte än och vill inte förstå. Hur kunde det sluta såhär..

Älskar dig så jävla mycket mer än vad jag fick chansen att förklara.. 💗

Likes

Comments

Velat ändra om ett bra tag hemma. Men alltid tänkt att jag ska vänta tills jag hittat ett ställe där jag vet jag kommer stanna eller tills jag vet att jag kommer stanna i Sverige.
Kände dock för någon vecka sen ”varför ska jag jag inte försöka bo bra och trivas där jag är just nu?”.
Så senaste veckorna har jag målat om, shoppat lite nytt och ändrat om här hemma. Känns verkligen som ett helt annat ställe och känner mig så mycket mer hemma. Ångrar det inte för en sekund. Känner mig dock långt ifrån färdig med allt jag vill göra.

Likes

Comments

Usch blir så arg och trött. Har verkligen inte brytt mig om vikten senaste tiden utan tränat för jag vill skaffa mer muskler och för hälsans skull.
Men aldrig känt mig så fet och äcklig som jag gör nu.. fattar ej varför. Vill samtidigt bara låsa in mig, lägga mig i sängen och trycka i mig godis tills jag spyr...
Kanske är det jobbet som påverkar, man ser alla vältränade och fitsbo människor runt om sig samtidigt som man ser överviktiga ellr underviktiga som har en ohälsosam relation till mat och träning. Som sliter sönder sig själv. Vill bara gå fram och berätta att dem är perfekta precis som dem är men känner mig så feg och hjälplös. Har väl slutat med att jag satt mig in i deras liv för mycket på avstånd att jag tror på något sätt att jag befinner mig i deras situation.. blir faktiskt ledsen inombords. Önskar bra jag kunder hjälpa till mer och få folk att förstå att träning handlar om att man ska må bra och ha en bra hälsa. Inte att du ska stå dag in och dag ut på löpbandet flera gånget per dag tills du förlorar dig själv. Men hur ska man kunna hjälpa människor att förstå det när man själv tappar sig i allt mat & tränings kaos?

Likes

Comments

Hallihallå!

Jobbade på Kafé de luxe i natt. Stod för första gången uppe och jobbade för att jag skulle kunna hjälpa till i baren när det behövdes. Gillar annars att jobbade nere på dansgolvet, för är mer ös och oftast bättre musik. Sen är killarna nere i baren superhärliga så! Men var en hel del folk så hade alltid något och göra och tiden rullade på riktigt bra. Efteråt var vi några som satt kvar och åt lite.
När klockan sen blev runt 5 på morgonen lyckades jag få mig att rulla in mot gymmet. Var väldigt trött så blev absolut inte världens bästa pass men nöjd ändå.

Var ju även och kollade på lägenhet igår. Den var verkligen super fin! Helt nyrenoverad och fräsch i min stil. Låg även så bra beläget, dröm lägenhet! Problem i sig är att den hyrs ut i andrahand och vill verkligen ha en permanent bostad som jag vet jag kan stanna i. Vill liksom skaffa helt nya möbler, ändra om hur jag vill och bara kunna känna mig avslappnad att det är mitt boende. Verkligen synd för den var verkligen toppen fin :(

Idag blir det nog bara att ta det lugnt hemma och vila upp mig för morgon dagen.. eller ska man gå på ett pass boxning? Nej får se hur det.

Puss & hej

Likes

Comments

Så härligt avslut på dagen.
Verkligen inte haft motivation alls till att gymma senaste tiden. Hjälper heller aldrig att jag asar med mig gymkläderna varje gång till jobbet. Så bytte teknik och ställde in mig på att jag skulle hem direkt efter jobbet. Slutade med att jag stod där med gymkläderna. Funkade verkligen att lura mig själv??
Det 15-20 första minuterna ska jag erkänna faktiskt var riktigt sega och jag ville bara gå hem istället. Men klarade få mig att stanna kvar och tillslut hade det nästa gått en hel timme på crosstrainern, så sjukt! Har aldrig klarat av att fokusera på samma sak så länge tidigare. Så blev självklart bara ett konditionspass.
Men hoppas verkligen jag fortsätter, för vill verkligen. Bara någon slags lathet eller uttråkning som slår till varje dag.. är väl helt enkelt för dålig på att variera mig.

Men inte nog med detta så har delar av min kropp börjat somna till helt plötsligt och även muskler som börjar krampa helt utan någon direkt anledning. Så sjukt jävla jobbigt och faktiskt rent ut sagt smärtsamt.

Men men ingen tid att hänga depp för det. Har en hel del energi kvar sen träningen och veckan har ju rullat på så snabbt att det redan är fredag imorgon??
Asså Fyfan vad härligt! Jobbar endast natt en dag denna helgen så är så gott som ledig. Så jävla skönt!!
Ska troligtvis även iväg och kolla på en lägenhet hoppas verkligen den är över förväntan är extremt taggad!!!

Men nu blir det sängen så godnatt & hej!

Likes

Comments

En klarare bild än nog vad jag hade förväntat mig för några år sedan. Trodde nog min framtid skulle vara mer strukturerad på något sett och inte alls med denna stress. Utan helt enkelt ett lugnare jag. Har på sett och vis blivit väldigt lugnare utåt och lugnare i mig själv. Men var kanske inte på det sett jag förväntat mig?
Hade aldrig kunnat tro med hela mitt liv att jag skulle vara där jag är idag för några år sedan. Om det är positivt eller negativt vet jag faktiskt inte. Känner bara att jag ändrats enormt som person och tror inte jag själv riktigt hängt med i alla förändringar i mitt liv. Märker hur min pedantiska och organiserade inre jag bara vill komma fram och styra och ställa. Men någonstans på vägen faller allt. Ser mig i en rörig framtid där jag vill vara allt och överallt men utan några egentliga mål och utan att vara någonstans?
Innan så kändes allt tydligare och jag hade det ändå allt planerat i huvudet. Men har verkligen ingen aning vart jag kommer hamna i framtiden och det skrämmer mig?
Handlar kanske om att jag vill ha kontroll och måste veta allt hela tiden. Men för tillfället har jag inte det och de stressar mig?
Hur djupt det än låter vill jag bara hitta mitt inre lugn och min riktiga motivation. Vill verkligen kunna njuta av varje dag och känna detta är precis vad jag vill. Verkligen hitta mitt inre driv som jag vet jag har inom mig. Men hur gör man det?

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw