Dagen började med att klockan ringde 06:30 för att stressa upp/iväg för det kom en golvläggare hem till oss som ska fixa våra golv i våra hallar samt kök! Bilder kommer i kommande inlägg!

Det fick bli en mysig frukost på Östermalm på ett Cafe som heter Foam (ligger på Karlavägen). Vi skulle vidare efter frukosten till BVC (barnavårdscentralen som också ligger på Karlavägen) för att Lennox skulle få ett vaccin. 2 sprutor i varsitt lår. Stackaren! Han skrek av hela hjärtat men det gick som tur över rätt fort. Tyvärr kan man få feber som en biverkning av detta vaccin så vi får hålla tummarna att han klarar sig ifrån det! När dom är mellan nyfödd och 2 år ca så får dom vaccin hela tiden mot allt möjligt. Vissa är emot det. Personligen tror jag att det är bra för bebisar/barn att ta vissa vaccin.

Visst ser det ljuvligt gott ut! 😋

Hjälten för dagen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vart kan jag hitta den här tavlan?! Min favorit film (Wolf of Wallstreet) och favorit skådis, Leonardo Di Caprio på en och samma bild. Det var nära att vi döpte Marcel till Lenonardo efter just Di Caprio men det vart Marcel istället. Jag gillar filmer som är verklighets baserade som denna film. Har ni inte sett den, se den!

Leonardo är sån jäkla bra skådis.. vilka stora filmer han gjort. Men bara vunnit 1 Oscar?! Beror på att akademin tryckt tillbaka honom pga olika anledningar. Denna film handlar om Jordan Belfort som gör snabb karriär under 90-talet på Wall Street. Alla hans affärer kanske inte är helt rumsrena. Men en sak visste han det var att kombinera nöje och arbete.

Likes

Comments

Älskar sånna här träningspass. Man känner att man verkligen lever. Började med att löpa ett par km till att sedan köra biceps, bröst och mage. Hoppas ni alla haft en underbar dag! 👊🏽

Likes

Comments

Vi har investerat i en ny barnvagn. En sportvagn! Man kan koppla den på en cykel, man kan jogga med den och man kan ha den som en ”vanlig” barnvagn. Multivagn.

Den kanske ser lite klumpig ut men den är fruktansvärt lätt att köra. Den har även stötdämpning som gör det både bekvämt för passagerarna och föraren. Hehe.

Dom ser ut att trivas. Man kan stänga till och dra över ett regn skydd. Det blir rätt varmt och mysigt där inne då. Vi har haft som mest 5 barnvagnar tror jag. Men vi har sålt av lite eftersom. Dom tar rätt mkt plats....

Likes

Comments

Idag var en super dag. Inte bara att man fick tillbringa dagen med familjen utan även med fina vänner. Vi var och åkte skidskor i Täby på isen. Underbart väder med sol, vindstilla och en temperatur kring 0 grader. Från början var vi lite skeptiska att åka på isen. Undra om den håller?! Men vi pratade med en förvaltare och han berättade att isen var hela 20 cm tjock och det krävs endast 3 cm för en människa att gå på isen. Men det kan ju diskuteras. Det var ändå fullt med folk på isen så man kändes sig trygg.

Ni som inte känner mig så har jag spelat ishockey så det där med att åka skridskor är ingen match. Här är en bild med mig och Marcel.

Lennox får vänta 1-2 år innan han får snöra på sig ett par skridskor. Men han verkar tycka det är lika kul ändå!

Här är all-star laget!

”Grisen” njuter av solen.

Obligatorisk med varm oboy i snön!

Vi avslutade dagen med lite korv grillning! En bra lördag med andra ord!

Likes

Comments

Spelade badminton med min fotograf och vän Armand Dommer. Sjukt kul och bra träning! Har tränings värk i vaderna idag... var 4 år sedan jag spelade badminton sist så jag var liten ring rostig. Men det är kul att ha något aktivitet 1 gång i veckan förutom gymmet. Körde kickboxning tidigare vilket också var kul.

Likes

Comments

Idag har hjärnan gått på högvarv verkligen, även det känslomässiga. Mycket tankar och funderingar. Försöker att trycka ner demonerna(dåliga känslorna) för att det positiva ska kännas mer. Lyssnar på Erick Morilla - Live your life för att känna glädje och positivitet vilket hjälper faktiskt.

Sometimes you just need to let go
Don't keep it all inside
Sometimes you just have to let the whole world know
That you are going to be alright
So come on and give? it up give it up
Get into your rhythm
No need for you to be stressed
So come on and give it up give it up
And get into your system
And find your happiness
Live your life, be free, you know you can have it all.
Live your life, be free, you know you can have it all
Got to be free
gotta be fee
Sometimes you just need to let go
Don't keep it all inside
Sometimes you just have to let the whole world know
That you are going to be alright
So come on and give? it up give it up
Get into your rhythm
No need for you to be stressed
So come on and give it up give it up
And get into your system
And find your happiness
Live your life, be free, you know you can have it all
Live your life, be free, you know you can have it all

Likes

Comments

Fettisdagen! Traditioner finns för att följas och det här måste vara en av dom bättre traditionerna! Köpte 4 st vaniljsemlor. Det har ju blivit en enorm hajp kring semlor och jag är en person som måste testa allt nytt som dyker upp på marknaden. Har testat, wrapsemlan (god men rätt dyr!) nutellasemlan (sjukt god men sjukt mäktig man blir nästan illamående) wienersemla (inget Fan av wienerbröd så inte en favorit) muffinsemla (inget märkvärdigt. Muffins med lite grädde) Däremot har jag inte hunnit testa taco semlan. Intressant koncept. Får se till att göra det under veckan!

Får klämma in ett extra gympass efter det här 🙈

Likes

Comments

Även pojkar måste fräscha upp sig så jag och Marcel var och klippte oss idag.

Det bästa med att klippa sig är att man får välja ett mönster och färg i håret efteråt , tycker Marcel 😃 Idag vart det 2 st gröna blixtar. ⚡️

Efteråt vart det mys på Joe & Juice bar. Visst har dom goda juice:er och shakes! Idag vart det en avokado sandwich och Power Shake (vaniljmjölk, banan & jordgubb).

Likes

Comments