When I first saw you, I was afraid to talk to you
When I first talked to you, I was afraid to like you
When I first liked you, I was afraid to love you
Now that I love you, I'm afraid to lose you...♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

är så långt ner på botten nu! 

jag vill inte längre!

är det så här det ska fortsätta!

jag klarar det inte mer!

är det verkligen inte meningen att jag ska få le!

jag trodde verkligen på detta!

är de nu det blir två olika vägar som i låten!

jag ville ju aldrig tro att de skulle bli så!

är de nu jag ska gråta!

jag har ju inga tårar kvar!

är det nu jag inte ska förlåta!

jag vill ju ha dig kvar!

är de nu du verkligen lämnar mig!

jag ville ha min dröm sann med dig som min man!

 

 

 

Likes

Comments

nu har jag plugga sen i januari, och det har gått som det gått! men nu på senaste vill jag inte ens kolla in på min studie sida!! men men jag får väl ta mig upp snart igen! jag vet att jag ligger efter till och från men jag vet ändå att jag är jävligt duktig som börja plugga igen.! haha men jag vet nog inte vad jag gav mig in på ;)

Likes

Comments

Det är inte lätt att vara två
Så mycket som man bör förstå
Jag vill alltid göra rätt
Men kommer aldrig bli perfekt
All den frustration du tog
Och bara log medans vi dog

 

 

Likes

Comments

 

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

 

?

Likes

Comments

har knappt haft i mitt liv men du har tatt all min tid. jag föll för dig så och du märkte det väl! för du märkte min själ bär mitt ärr från din kniv.. jag blev besatt mina tankar blev låsta, allt för att få dig allt för att nå dig dagen blev natt! det va blev kallt börja blåsa men när jag såg dig blev ja varm och jag flåsa. för din charm blev min död jag föll i en oändlighet, jag fann inget stöd men nu viskar du igen när jag väl blivit frisk ifrån giftet du gav mig i form av en kyss . men du spelar på min svaghet och jag spelar med för att va med, jag velar för jag vet att det drar mig ner men logiken den avled och med det tar jag avsked från förnuftet sans o min klarhet! i min dröm tar vi en dans under månsken, mitt hjärta är stängt men du kommer in som en låssmed..! farligt begär försöker stå emot för jag har lovat mig själv för mig är du mitt hot. jag dyrkar din aura och skugga så tom jag, yrkar på livstid om du var min dom!!

Likes

Comments

skulle jag vilja spola tillbaka tiden, leva om vissa dagar och göra om visa saker.. gud vad jag saknar vissa människor men ändå inte. jag saknar alla saker vi gjorde ihop. men nu är alla saker vi gjort ett minne blott och de kommer aldrig bli så igen.. visa saker minns man med ett leende och visa saker vill man bara gråta eller slå ut. ja vad ska man egentligen säga! jag känner nu att jag vill göra mitt jag vill leva mitt på mitt vis och sätt nu... men tänk bara om jag kunde få spola tillbaka ibland!!

Likes

Comments

yeah, hel pass igår i baren från 20.00 till 02.30.. hade as kul och träffa på så mycket roligt och trevligt folk. fick höra att jag var en trevlig, söt och vacker bartender.. lovar att jag trivs i denna miljö, och detta ställe.. 

kan säga att jag sov gott iaf (:

 

den söta baren jag jobbade i, så sjuuukt mysig :)

 

Likes

Comments

snart är den dagen här och det börjar kännas kan jag lova!

de är nu jag behver er som mest, så lämna mig inte snälla!

i really need all i can have.

Likes

Comments

sjukt sugen på att börja små blogga lite igen faktiskt. bloggade ett tag på blogg.se men sen sluta jag eftersom folk levde och knarkade min blogg hela tiden och det var inte kul. ja, patetiskt folk finns det.! men nu efter många om och men så har suget att börja skriva lite kommit tillbaka.. så jag funderar starkt på om jag ska de, får se vad som händer och sker! 

 :)

Likes

Comments