Ja altså.... som du ser så er jeg helt ute når det gjelder å blogge, og jeg vet jo at man verken havner på topplisten eller mottar masse goodiebags av å skrive at man er en dårlig blogger, eller det å være en. det er over en måned siden jeg besøkte min egen blogg, og jeg har hatt det så  travelt at jeg ikke har orket. Jeg har påbegynt flere innlegg med en halv setning eller en halv overskrift, men så ble det med det.

jeg er så og si alene med barna fra mandag til fredag,  men har nå kommet hjem midt i uka en del ganger for å brekke det opp litt. Det er bare helt sinnsykt travelt.

Så en husmorferie var på sin plass, og Barcelona leverte!! that all i can say!

Ellers er jeg i et ordntlig surremodus for tiden og permisjonen min er snart over, jeg står på det steder der siten deler seg i flere retninger, og jeg er veldig usikker på hvilken vei jeg ska ta. det er så vannvittig mange ting å ta hensyn till, og man må veie det ene opp for det andre. jeg synes det er skummelt med endelige avgjørelser som kan gi konsekvenser, samtiidig som det er litt spennende, jeg vil ikke gjøre noe jeg angrer på senere, så alt må tenkes nøye gjennom før man tar et endelig valg.

Det som er viktigst er at familien er lykkelige sammen!!

vi har hatt en deilig start på sommeren hittil i år, og jeg gleder meg til å finne ut hvor vi skal på fwerie. vi har faktisk ikke avgjort  DET HELLER ennå.. jeg dør av oss.. haha. Men jeg digger litt at vi kan være litt impulsive i a4 livet vårt. om det blir Liseberg eller New York får tiden vise.

Uansett, gleder meg til ferie med familien min <3 den er så fin!!

håper dere får en fin sommer med masse sol og is<3


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

altså det er lenge siden jeg har vist livstegn på bloggen her😂 men vi lever alle i beste velgående, det er bare syyyykt travelt! Wooho

Utrolig mye som skjer, og Forrige uke var jeg i oslo med de to minste da, blandt annet.

Vilde var med pappaen sin i nord norge, Bjørnar i Texas og da var det bare "hvorfor ikke". Emilia hadde snakket litt om Oslo i barnehagen og spurt mye, så jeg tenkte det ville være en fin mulighet til å vise henne litt.


Vi kjørte rundt 10 tiden om morgenen og lot det ta den tiden det gjorde. Hadde mange lange pauser og koste oss, stresset hverken med det ene eller andre, så det ble en veldig koselig langtur.

Kom frem i Oslo utpå kvelden og la oss inn på Hotellet i verdens beste seng!!! Tror aldr jeg har sove i en SÅ god seng før.. Tilogmed Emilia sa at å mamma denne sengen var så myk og deilig! 🌸💜

På morgenen spiste vi deilig frokost på hotellet før vi gikk rundt på sightseeng i Oslo. Det var Slottet, is på Aker Brygge, sinnataggen( eller sinnaparken som Emilia kallte det) og trikken som var greia! Vi storkoste oss alle 3, og det var deilig å få nye impulser og bare være med yngene alene uten en eneste plikt og klokkeslett å måtte ta hensyn til. Skikkelig ferie!

Nå skal vi kle oss å dra til Stavanger en tur, ha en flott søndag folkens 💜🌸
Likes

Comments

Nå er det 7,5 mnd siden Rasmus ble født, og jeg la på meg ca 20 kg + og jeg hadde selvfølgelig forhåpninger om å få en kropp som er i noenlunde bra form igjen, men jeg våget ikke å være så sikker på at dèt kom til å skje... Jeg er 30, det er mitt 3 svangerskap, og jeg er en sukkerslave til tusen. Risikoen var der for at jeg skulle bli tjukk denne gang, men det viste seg å være helt feil :) selv om fett ikke har rast av, er jeg veldig fornøyd med formen på så kort tid etter mitt 2 keisersnitt og i går makset jeg med knebøyen igjen!! For en deilig følelse!!!! ❤🙌

Jeg har fått et par henvendelser fra jenter som trenger litt tips i hverdagen og synes det var flott å lage et eget innlegg om dette, for jeg vet det er mange som "sliter" med å få kabalen til å gå opp, finne tid og motivasjon til å trene og ta de sunne valgene. Jeg synes jo ikke det er like enkelt selv alltid, men jeg prøver så godt jeg kan, og jeg synes ærlig talt at det funker godt for meg og min livsstil( kunne godt hatt flere timer i døgnet uansett da.. Men likevel)


Nummer 1, er alltid frokosten. I mitt hode det viktigste måltidet. Jeg gleder meg faktisk et helt døgn til neste frokost igjen, så glad er jeg i den!

I hverdagen er det alltid havregrøt med proteinsjokoladesaus og peanøttsmør. Det er noe av det beste jeg vet!

Nå som Bjørnar er borte i ukedagene må jeg gjøre det enklest mulig for oss alle- så jeg gjør alt klart kvelden før. Skjærer opp brødskiver til ungene og legger i plastpose i en skål på bordet, dekker på, setter frem grøtpulveret etc til Rasmus, og måler opp mine 60 g havregryn i en skål, 1 scoop proteinpulver i koppen, osv. Setter på vannkoker og frem med flaske med gitt mål til Rasmus om han skal våkne om natten og en ekstra.

Om morgenen er det bare å ta et par ting ut fra kjøleskap, dekke litt vann over havregryn og kjøre 1 minutt i mikro, blande et par dråper vann i proteinpulveret, blande grøt til Rasmus og så spiser vi og koser oss før vi drar avgårde til ca 8:15 til skole og bhg.

Jeg og Rasmus drar på trening etterpå, og noen ganger sover han i bilstolen sin under økten, mens ofte er han våken og da kryper han litt rundt, eller er inkludert i øvelsene😀 han er greit tolmodi, men veldig rask og nyskjerrig så treningen KAN bli litt avbrutt iblandt men vi gjennomfører ALLTID, selv om det kan ta litt tid noen ganger.

Etter treningen går vi hjem og spiser og rydder opp om det er noe igjen etter frokosten,leker litt og så sover Rasmus. Her er tipset mitt og ha maten klar. Jeg koker som regel bare opp potetene og grønnsaker jeg skal ha for et par dager, og så tar jeg meg tid til å steke kjøtt eller så har jeg en påleggspakke med kyllingfilet 😛 ganske enkelt og greit, og lett å ta sunne valg på den måten.

Har jeg lyst og været er bra triller vi ofte en tur på rundt en time, men her varierer det veldig med vær og vind, så blåser det mye gidder jeg faktisk ikke, og det er greit å være "lat" ibland.

Men jeg prøver å få til litt turgåing eller kardio på mølla jallefall en time totalt pr uke minimum

Til middag prøver jeg å lage det samme til alle, men ønsker ungene pølse til middag så spiser jeg noe annet.. Som fx karbonadedeig og potet, ris eller fullkorn pasta.

Har vi fiskeboller skal jeg innrømme at jeg sliter litt med å ikke overspise, så her også prøver jeg å bare enten spise litt eller velge noe annet. Som ofte har ikke jeg tid å spise sammen med ungene uansett siden jg mater Rasmus da, så det blir liksom ikke så synlig om jeg spiser noe annet. MEN, jeg prøver så godt jeg kan å lage ting alle kan spise og helst mye av 😀 bare passe på å vær forsiktig med sauser og sånne ting.

Jeg har alltid kjøleskapet fullt med mager kesam og frukt! Så eple, mango, blåbær og slike ting kan det gå litt av. Banan også, men den inneholder en god del karbohydrater så jeg passer på å ikke overdrive med den 💛

Kesamen blander jeg i enten protein pulver eller fun light🍧🌸

Om kveldene har jeg nesten alltid lyst på noe digg, uansett om jeg er sulten eller ikke, det er liksom bare et behov.. Jeg er en sukkerslave og kan spise sjokolade selv om jeg ikke har lyst på egentlig - det er jo så godt!!!! MEN, ikke alltid like bra for oss om det blir for mye.. Så av og til spiser jeg heller en proteinbar som jallefall er et LITT bedre alternativ, men skal jeg virkelig vøre streng og har bikini disiplinen i orden lager jeg en liten bolle med proteinsjokoladesaus og spiser ikke mange skjeene før d er nok, eller så går jeg faktisk å legger meg! Ekstra søvn har man alltid godt av uansett, det gir bedre restitusjon, skal være bedre for forbrenningen, senke stressnivå, og ikke minst mer overskudd og bedre humør ;-) og jeg skulle ønske jeg la meg tidlig enda oftere.


Når det kommer til alternative øvelser med baby har jeg jo skrevet et innlegg om det i januar, ( får desverre ikke til å koble linken til innlegget, men skal prøve å få redigert dette inn senere 💚)

Men jeg kan tipse igjen om knebøy med baby i sele, eller i armene, har man armene ut fra kroppen er dette tyngere, og har man baby inntil seg blir det lettere. Man kan ta planke og arm hevinger med baby under seg, og feks kysse baby hver gang man går ned i øvelsen. Rasmus elsker å være inkludert i treningen.

Ellers kan man ha baby i bæresele mens man støvsuger, går i trapper, tur etc.

Man må bare inkludere og gjøre det beste utav hverdagslige aktiviteter, kun fantasien og viljen som setter grenser😊

Idag feks så hadde jeg Rasmus i bæremeis og gikk tur med jentene et lite stykke, satt oss ned og koste oss med niste, og alle hadde det fint, tross det blåste litt. Vi fikk en fin familietid sammen, og jeg fikk i tillegg brukt kroppen litt❤


"Where there is a will there is a way"


​næringsinnhold i en nutramino karamell proteinbar versus næringsinnholdet i freias melkesjokolade med japp. Uten tvil at en proteinbar er et bedre alternativ, selv om den inneholder sukker  den også..men altså for fan, #iifym #treatyourself #altmedmåte

Jeg spiser nutramino etter hver benøkt jallefall.. Den koster 30 kr så det er den eneste grunnen til at jeg ikke spiser den etter hver økt. Noen ganger må sparegrisen bestemme at det blir riskaker.

Den vanlige kvinnen i gaten kan gjøre det slik. Vi blir ikke feite, bare ikke overdriv. Hverken den ene eller andre veien ❤🙌 


Håper dette innlegget gav litt inspirasjoninspirasjon og tips til den vanlige kvinnen og travle mammene i gata 🌸❤ 


Ha en fin søndagskveld❤

Likes

Comments

jeg elsker å handle barneklær, og cubus har sykt mye kjekt! Garantert en favoritt i sammen med H&M KappAhl og Lindex. I dag var det 40% på alt av klær, så vi sikret oss et par godtbiter.😆

Det var lit crazy tilstander så takk gud for at Rasmus er så tolmodig som han er, og flaks for meg at naboen og var der og stod i kø mens jeg løp rundt på skattejakt! Det var jo kø gjennom hele butikken til utgangen😅


Etter shoppingen vår var vi på trening og trente skuldre, triceps, bryst og mage 👍

Supersett / dropsett uke på planen... Økten går så det suser gjennom, men man får teste psyken sin med en baby gaulende på øret når man står i planke feks... Rasmus har nemlig funnet ut at det er SÅ GØY å teste hvor høyt han kan gape og gaule for tiden 😂 veldig morsomt med sin egen stemme.. 

Just saying! Dere som bare kan sette på dere headset og ignorere resten av verden vet ikke hvilken luksus dere har 😂😳 for all del, ingenting kan måles med å være mamma, men av og til skulle jeg ønsket at jeg hadde litt mulighet til å skru av... Såklart veies ikke sånne småting noe for det som det gir å ha et barn eller fler, for det er helt magisk! Men der og da raser det mye gjennom hodet😅

Jeg syns vi er flinke da, og Rasmus er som sagt veldig tolmodig. Jeg er heldig som kan trene i det hele tatt, og at det faktisk går an å ha han med. For noen er det jo faktisk helt umulig!!

Men likevel, im a freakin supermom!

Nå skal Rasmus ha seg en hvil i vognenog jeg kan velge mellom rydde, kardio, brette klær eller ...bare stirre i veggen og ignorere alt😆alt😆 før vi skal hente Emiilia i barnehagen og vilde på skolen.. Kan trygt si jeg er glad vi nærmer oss helg og pappaen i hus kommer hjem igjen,😅 travle dager!!! 


Tjoheiiii!!


Ha en flott dag 🌸


Likes

Comments

OMG den siste tiden her har vært TRAVEL! jeg har absolutt ikke hatt tid eller overskudd til noe som helst av blogging, jeg har knapt hatt tid til å gre håret mitt( hvis jeg i det hele tatt har gjort det da...)

Jeg visste det kom til å bli travelt når Bjørnar begynte å jobbe i Stavanger igjen, og være borte hele uken, men jeg var ikke godt nok forberedt.

Forberedt på at de to største skulle løpe skytteltrafikk mellom rommene etter leggetid, og Rasmus har bare tulla voldsomt med søvnen sin i egentlig ganske lang tid 😳

Heldigvis har jeg fått ordnet hjelp med barnepass fremover,selv om vi ikke har noen familie rundt oss er folk skikkelig hjelpsomme og alt går seg jo til etterhvert 😊 man må bare prioritere riktig Og lage gode rutiner.

Jeg er ufattelig glad for at jeg bare er "alenemamma" 5 dager i uken, og at Bjørnar kommer hjem i slutten av ukene og vi er en familie som er sammen. Det er viktig å se det positive og ta vare på det man har ❤


Selv om jeg ikke er kjempe fan av situasjonen vi er i, med å flytte fra en by der jeg egneltig har alt av tilhørighet, sammen til et sted der vi ikke har noe relasjon til, for å så være fra hverandre i hver vår by. It sucks big time! men vi har vært ute i hardt vær før, og jeg må bare benytte meg av å reise oftere til Stavanger igjen så vi kan være sammen ❤

Dt er jo tross alt ikke mer enn 1.5 time i bilen🌸 🚘

Og så skal jeg kose meg her også da:)

nå går det endelig merkbart mot vår, sommer og lysere tider!!

Været de siste dagene har vært helt nydelig, og jeg har gått med Rasmus i vognen å hentet jentene 🌸

Idag var jeg med en venninne og gikk tur til Sålefjell - som er Karmøy s høyeste punkt på hele 132moh😅 med Rasmus i bæremeisen, og en liten tass på fire bein som het Grizzly. Det var en nydelig tur, og helt vindstille på toppen, med kjempefint utsikt!  Paula hadde bakt horn som var helt magiske ! Så vi koste oss jallefall på tur og nøt solen! 

Første gang Rasmus satt i bæremeis og det såg ut som han storkoste seg, så det blir det mer av😀

Nå er det bena høyt og iskald pepsi max foran tven en liten stund, før det blir tidlig kveld på mor..😀😅dEt var så fint og deilig vær at jeg og Emilia koste oss med en is på vei hjem fra barnehagen også!Hun er srriøst verdens herligste lille jente, som sier alkurat hva hun tenker og føler hele tiden.

Her en dag jeg hentet henne så løp hun mot meg i det sekundet hun såg meg. Jeg sa til henne at det er så herlig å hente deg og jeg blir så glad når du løper mot meg. Så sier hun: mamma vet du hvorfor jeg gjør det? Fordi jeg blir så glad når jeg ser deg!! 

Herremin jeg dåner 😍😢😍😢😍😢 

Å ha unger er noe av det beste i verden, selv om det er travelt. Jeg får nesten dårlig samvittighet når jeg klager, men man er jo bare menneske da... Finnes grenser for alle😇 


Men ingenting er som å se gleden til barna dine når de ser deg, eller kjenne på den virkleige kjærligheten når de knuger seg inntil deg! 

Det er fantasisk❤


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸


​Håper alle har hatt en kjempefin start på uken 🌸❤ 

morgen er endelig lillelørdag, og vi er bsre to dager unna helgen! Fantastisk! Jeg GLEDER MEG😅

Likes

Comments

åååhhh... dette innlegget har jeg gledet meg så masse til å dele med dere!!

Å gifte seg i Las Vegas er noe vi begge har snakket om, at vi begge hadde lyst til, både fordi, vel, det er Vegas! og har du vært der vet du hva jeg snakker om. Det kan ikke forklares, men du blir bare aldri den samme igjen etter å ha opplevd Las Vegas.

Det er så romantisk at man bare kan gifte seg spontant, i lykkerus der man gir hverandre sitt ja, at man elsker hverandre og vil love hverandre å elske hverandre til døden, for så å vandre ned langs The Strip hånd i hånd i brudestasen, mens biler tuter, folk vinker og gratulerer, hjertene danser og livet bare gliser!

selv om det ikke var like "enkelt " som man ser på film, å gifte seg i Vegas, så var det veldig avslappende å vite at man ikke måtte planlegge i månedsvis til hver en minste detalj. Jeg greide bli stresset tilogmed her, så et marengs bryllup hadde satt meg HELT ut. Jeg fikk beskjed om etter at Bjørnar hadde fridd og det hadde senket seg bittelitt, at han ville vi skulle gifte oss mandagen.  Jeg hadde jo nettop sagt ja til mitt livs store kjærlighet og at det skulle skje så snart var bare enda bedre! Lets do it!!! 

Jeg fant kjole dagen etter sammen med min søster som hjalp meg å velge ut. Jeg falt for kjolen med det samme jeg hadde tatt den på og vet at jeg er superheldig, enkelte brukes jo år og dag på å finne en...

Vi var også nede på et ekteskapsbyrå for å få papirer på at vi ikke hadde vært gift før etc. Det var litt kø der, så tydelig at der er populært å gifte seg i Vegas, men det gikk radig for seg og vi var ferdige på maks 10 minutter.

Det finnes et hav med kapeller å velge i, og vi såg på mange på nett både i downtown, langs Las Vegas BLVRD og inne på Bellagio og Aria feks.

Skulle jeg hatt et "stivt" marengs bryllup ville jeg definetivt gått for et av de inne på Hotellene, men både jeg og Bjørnar ville ha et VEGAS bryllup, og da var et ekte lite vegas chapel det riktige for oss! Valget endte på A little white chapel, fordi det såg fint ut, det var populært og flere kjendiser har giftet seg der. Skikkelig Vegas.

Du kunne også velge Elvis bryllup der, og DET hadde jo vært veldig Vegas( Elvis giftet seg med Priscilla i Vegas) men ingen av oss er Elvis fan( kul han, men jeg hører jo ikke på musikken hans) så da ble ikke det riktig for oss.

Bjørnar booket kapellet med tilbehør for oss, og jeg tok egentlig det hele med knusende ro. Ble liksom litt uvirkelig også... og vi hadde så mye annet å gjøre i Vegas også .

På selve bryllupsdagen spiste jeg frokosten på sengen, nøt utsikten, ble sunget bursdagssang for, før jeg og Tonje gikk å ble sminket. Vi hadde jo booket i god tid ( trodde vi) men makeup artisten brukte litt vel lengre tid enn først sagt, så jeg begynte å bli ganske svett! Så først løp jeg fra Tonje( unnskyld, virkelig) så hun måtte reise med gutta...

Og den som løp gjennom lobbyen i brudekjole i rosa sneakers og håret til alle kanter- det var mwah!!Husker jeg var så redd for at jwg skulle løpe på Bjørnar 😂 heldigvis er vegas så stort at tilogme hotellet er stort nok til at det skal noe til å treffe på noen altså. Flaks! 

Jjeg måtte "fikse" håret i taxien på vei bort til kapellet og jeg kjente pulsen stige kraftig! Jeg skulle gifte meg om få strakser!

jeg kom først til kapellet og måtte gjemme meg bak en sånn vegg og ventet litt på de andre, jeg hadde glemt et bånd som skulle være rundt livet så stakkars de måtte lete etter det. De fant det heldigvis.

Når de kom stod jeg og Tonje som var min forlover sammen og gjemte oss. Siden det er bad luck om brudgommen ser kjolen før vielsen 🙊 Bjørnar og Frank- the best man- ventet inne i kapellet og Tonje lånte meg en fliseklemme slik at vi sørget for at jeg også hadde siste kronen på verket av "something old, something new, something borrowed and something blue "

Vi ble så vist inn av fotografen og med det samme "walk down the aisle" melodien kom på steppet vi inn og Tonje fulgte meg opp den søte lille midtgangen i kapellet og overleverte meg til Bjørnar som stod og ventet sammen med Frank. Det var utrolig vanskelig å holde tårene tilbake og hjertet mitt dundret i mange hundre så hardt jeg er sikker på det kunne sees fra utsiden! Både jeg og Bjørnar stod vendt mot hverandre med øynene våte og fulle av tårer mens vi gjentok "prestens" ord, satte på hverandre ringene, gav våre løfter og hverandre vårt YES I DO! før han sa; i now pronounce you husband and wife - You may now kiss the bride !

Husker jeg tenkte mens vi stod der, denne mannen elsker meg virkelig, jeg elsker han virkelig!!!

Herregud skjer dette virkelig?!!!

Happiest moment of my life!


så gikk vi ned sammen og i enden av midtgangen tok vi en snapchat alle sammen med presten og fotografen før vi gikk ut og tok litt bilder, og satte kursen i limmoen mot Vegas skiltet.

Det begynte å regne litt smått på vei mot skiltet, og det er sjeldent det regner i Vegas. Men, regn i brudesløret og håret betyr lykke, så vi må ha fått litt ekstra da, siden vi fikk regn midt i Nevada ørkenen i tillegg. hihi.

Vi tok noen stilige bilder med skiltet, og både biler og trailere tutet, hoiet og vinket, det var så gøy, og gud, i love Vegas og USA.

Etter bildetakingen dro vi tilbake til stripen og til HEXX for å å spise. Til forrett hadde vi noe smeltet ostegreier og spekemat, som smakte helt fantastisk!!!

Bruden hadde burger med fries mens de andre hadde biff til hovedrett. Dessertvalget falt på en makron kake og brownies. Var egentlig stapp mett, men dessert må man ha, og jallefall på bryllups og bursdagen sin!

Jeg hadde virkelig den beste dagen i mitt liv, og jeg skulle ønske vi kunne gjøre det igjen!!!


Jeg elsket at vi giftet oss spontant, det var Vegas, som vi begge har drømt om, og jeg ville ikke gjort noenting annerledes. Dagen ble så vår stil, så oss, så vår ting.


Bjørnar- JEG ELSKER DEG!!!!! Takk, for at du er nøyaktig den du er, som får meg til å smile og le, drive meg til vannvidd, for å så lett som ingenting, få frem smilet mitt igjen. for å holde meg oppe når jeg faller( både mentalt i hverdagen og på høyhælte sko med litt for mange drinker innabords) du er min aller beste venn, min største klippe og trygghet i livet, du er min lykkes smed, den jeg vil dele resten av livet mitt med!

you have my word,  A YES I DO, and a ring on it!Og Vegas, Im not done with you yet!!Tusen takk til Frank og Tonje, som bærte alle tingene vår, som tok bilder, som vitnet, som var forlovere og tok på seg den store oppgaven, som lette etter båndet til kjolen min( Bjørnar også, takk!) som ble løpt fra fordi jeg ble stresset og mistet hodet et øyeblikk, som fikset bachelor og bachelorette leker til oss, poledance og skyting, som delte disse minnene med oss, som ble med oss til Las Vegas i det hele, som gjorde ferien og dagen helt uforglemmelig og kjekk!! Smilene deres, gleden og det at dere var der betyr så uendelig masse for meg.

Noen lurer på om man er gift i Norge om man er gift i Vegas, og det er man, jeg er litt usikker på hvordan det funker, men vi måtte bestille kopi av vielsepapirene på en nettside og få de tilsendt, så må vi levere de her i Norge og få de godkjent etterpå.


If you wanna marry in Vegas- GO FOR IT!
Likes

Comments

Å reise på ferie på nesten andre siden av jorda, gå 9 timer tilbake i tiden, leve livets glade dager med alkohol og burgere, har en bakside. Det kalles jetlag, og setter meg helt ut av spill de første dagene etter hjemkomst. Hodet mitt er på et annet sted og døgnrytmen er helt crazy. Det hjalp ikke at vi måtte kjøre til Bergen å hente ungene etter tidenes melkerute hjem fra Vegas, så først idag begynner hode og kroppen å funke. Har tilogmed greid å komme meg på trening og gjennomført en benøkt ❤🍑🙏 det føltes veldig bra!!!


I morgen er det tilbake til rutiner med skole, barnehage og Bjørnar skal begynne i sin nye jobb på Ålgård... Jeg skal ærlig si at jeg ikke forberedt på dette i det hele tatt, og gruer meg veldig! Heldigvis har jeg tre skjønne unger rundt meg så jeg er aldri alene ❤ men kommer til å savne å kunne se mannen min hver dag😩 men man blir vandt til det meste. Tross alt jobbet han jo i både Saudi, Azerbajan og offshore i starten av forholdet vårt, og Stavanger er bare en kjøretur unna🙏 pjuh...


Det var utrolig godt å komme hjem til ungene igjen, selv om jeg elsker å være i usa og Vegas, er det ingenting som å komme hjem til sine egne barn og ting. Idag hadde ungene og Bjørnar fikset ballonger og bakt kake, og så fikk jeg ny GHD tang i gave 💕🙏🌸😍


Bortsett fra barna var det spesielt godt å komme hjem til sengen, dusjen og standard frokosten min- havregrøt med sjokoproteinsaus og peanøttsmør 🙊🙈 man får tak i det i usa og, der får man jo ALT !!! bare litt vanskeligere å velge det sunneste alternativet når usa har så mye annet fristende og by på ( ihop og auntieannes feks...) og for ikke snakke om frokostbuffeten på wickedspoon. 😩🙏😂 💯🆘


Nå skal jeg snart ta kvelden her..


ønsker alle en flott uke 🌌✨

     


                          - K
   


Likes

Comments

Omg, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang!!

Rett før vi dro ble det lite tid og lyst til blogging, så det må jeg bare beklage! Rasmus sov lite, og jeg begynte å bli reise klar samtidig som jeg var lettere stresset over at vi skulle dra fra ungene. Uansett, vi kom oss avgårde og jeg angrer ikke et sekund!

Vi reiste fra Stavanger og hadde mellomlanding på et par timer i London så vi kunne slappe av, spise og ta en øl, før vi dro direkte til Las Vegas derfra.

vi ankom Vegas på kvelden en gang, og selv om vi sov litt på flyet var jeg sliten og sulten r så jeg slengte vel fra meg noe som at jeg skulle reise hjem igjen 😂 tåler virkelig ikke for lite søvn jallefall. Anyways. Det gikk fort over etter mc donalds på terassen vår og en god natta søvn 😘❤

Jeg orker ikke skrive en hel stil om reisen dag for dag, og bilder sier mer enn tusen ord, so here we go 😘


elsket hotellrommet og utsikten vi hadde 😍

omg 😍 frokostbuffeten var helt sinnssyk #wickedspoon #cosmopolitanlv

Tonje og Frank kom ned dagen etter oss 💜

Vi var i Gran Canyon- og det var helt nydelig!!!!

At naturen kan skape noe slikt er helt wow 😍

Det at Bjørnar fridde i solnedgangen her gjør det veldig spesielt og gjør iallefall at jeg aldri kommer til å glemme plassen 🙊❤💍


Han begynte å synge for meg🙊😢😍💕

Så gikk han ned på kne og spurte om jeg ville gifte meg med han!!!!

jeg sa selvfølgelig JA 😍💍


Det er noe av det fineste jeg har opplevd- og ja- jeg gråt!!! Såvidt jeg klarte få frem et ord og bare nikket 🙈💕 tonje og frank filmet og tok bilder!!

Måtte innom å se på den berømte PawnShop da!

Får aaaaldri nok av iHop ❤🙏

Skulle ønske vi hadde ihop i Norge, da hadde jeg vært feit og lykkelig!

tiden flyr i Las Vegas. So much to do 😅 fikk helsigvis tid til å chille ved bassenget en dag hvertfall 😘

Møtte cutler og Victor på jay cutler desert classic 😍 goodtimes!!!!!

Tonje ordnet bachelorette party og jeg hadde det dødsgøy! Time of my life!!! Tusen takk Tonje for at du er så fantastisk og god mot meg ❤

I love u to The Moon and back ✨


møtte på våres utkårede i slutten av dagen også 🙊💕

HURRAAAAA for meg som ble 30🎈

​oog sist men ikke minst: WE GOT MARRIED💒💐💍👰🎩 

Kommer til å poste et eget innlegg om The Big wedding day og hvordan det var å gifte seg i las vegas ❤️

Tusen takk for en fantastisk tur med beste gjengen!!


Love u all with all my ❤️
VIVA LAS VEGAS!

Likes

Comments

denne uken har det jammen vært lite søvn og mye stress. Rasmus har vært syk siden helgen, og dermed har det blitt lite søvn og travle dager... 😩 kroppen min takler dårlig å ikke få tilstrekkelig med hvile, og jeg har skikkelig dritt dag i dag!

Har ikke trent styrke siden tirsdag og har ikke LITT lyst en gang å gå idag heller. Har bare lyst å legge meg ned i sofaen med n boks iskrem (häagen das!) ei skjei og se noe crap på tv !


Av og til tror jeg man bare må ta seg fri fra treningen, for å få lysten tilbake igjen!! spesielt under perioder der man har fått lite søvn og mye kaos i livet. Jeg blir en dårligere mor,kjæreste, venn... tar dårligere valg når det gjelder maten, skipper treningen og er bare sur.


Så jeg tar meg en liten time off, slik at jeg kan bli et bedre menneske igjen 🙈

🙏

Ha en strålende dag 🌸


Likes

Comments

hhaha, I går var jeg på Rema og kjøpte nesten 3 kg godteri. Og 3x 8 pakk med kvikklunsj! Jeg dør av meg selv. Og jeg dør av priskrig på godteri. Jeg vet at vi frivillig kjøper og spiser, at det er vårt eget ansvar, men herregud, hva skal vi sukkerslaver gjøre når vi ser disse lokkende tilbudene?! Jeg er altfor svak til å motstå! Faen ta candyking og lavpris kjedene! Jeg er faktisk litt enig med Jørgen Foss idag. Jeg sier ikke at det er statens ansvar at vi sliter med overvekt, men det er staten som gjør det veldig enkelt å bli det. 👊 og for ikke å snakke lm tannlegen som ler hele veien til banken 😂💸💉😱😷😒😛

Uansett, jeg har iallefall trent hardt idag da, og jeg skal ikke spise 3 kg alene. Jeg spiste 2 kg melkesjokolade på en uke en gang. Jeg vant det på sånn lykkehjul i kongeparken 😇🍫 best week of my life!

Idag var det rygg og mage på programmet

And it goes like this;

Nedtrekk 8-10x 3

Stående roing : 8-10 x 3

Hantelroing: 8-10 x3

Smalt nedtrekk :12-15x3

Sittende roing: 15x6

Reverse peckdeck :15-20x3


Rygghev: 20x3

biceps curl med stang 10-12x3

Hantel curl: 12-15x3

Mage:

Sittende kneopptrekk på benk

Hengende benløft

1 min planke

Crunches med tau

3 runder 20 repetisjoner.


Har ikke gått cardioen min enda, og trooo meg den sitter langt inni altså. Bare lyst å sitte i sofaen å kose meg heller. Men jeg skal gå snart. Når Bjørnar er ferdig å male kjøkkenskapene... Fml. Skulle stått opp lenge før de andre og gått i mårres men det frister så lite.. Jeg elsker å sove.. Og i natt ble det lite søvn i tillegg.. Stakkars Rasmus er syk med feber, hoste og sterk forkjølelse 😯😢 får så vondt av lille kroppen ... Han sovnet ikke før leeenge etter leggetiden sin idag så blir nok enda en tøff natt.. Håper virkelig han blir frisk fort stakkars lille ❤ føler meg så ufattelig hjelpesløs når mine barn er syk!
Likes

Comments