Dette er jeg stor tilhænger af, og jeg syntes det er en af de mest vigtige ting man kan gøre ved sig selv. Vi har kun et liv og en krop, så vi bliver nød til at elske den vi er i mens det er muligt.

Det skal dog også sige at det har taget mig tid at komme til hvor jeg er med min krop, og at jeg stadig arbejder med det. Hver dag er en ny dag, og hver dag er en ny mulighed for at blive bedre til det.

Jeg vil sige så meget at jeg ikke er der hvor jeg gerne vil være mentalt med min krop, og jeg stadig har meget at lære omkring at blive bedre til at acceptere den, men jeg bliver en smule bedre hver dag og det er bedre end ingenting.

Men jeg er kommet så langt, at jeg ikke går op i hvilket tal der står når jeg går på vægten, jeg ved det bare er et tal og det fortæller ikke noget om hvor meget jeg er værd. Det er et tal der fortæller noget om hvor meget jeg fysisk fylder på jorden, ikke andet. Ved godt fylder måske ikke er den bedste måde at beskrive det, men det er sådan jeg lige har valgt at gøre.

På skrift kan alle jo fyre en masse pis af omkring at elske sig selv og sin krop, men dette er et emne som er vigtigt for mig. Jeg accepterer fuldt ud at folk gerne vil ændre noget ved deres krop, nogen gør det for selvværdets skyld, andre gør det fordi nogen har sagt det skal. Jeg har for eksempel fået fortalt at hvis jeg bare lige taber 5kg, dette var da jeg var 10kg lettere, at jeg kunne blive model. Har aldrig rigtig vist hvad jeg skulle tænke om dette, udover at det kunne være meget fedt hvis det kunne lade sig gøre, men det har det ikke og jeg ved stadig ikke hvad jeg skal tænke om det. Men det er et sidespor.

Selvom jeg har accepteret det med at ens vægt bare er et tal, vil jeg stadig gerne ændre noget ved mig selv. Jeg vil gerne stramme min krop op, så jeg får en større muskelmasse, men jeg vil ikke lige sådan en bodybuilder. Bare sådan så en stram kjole sidder lidt bedre, men det syntes jeg heller ikke jeg noget at være flov over. Jeg har bare valgt ikke at lade det ske i sin egen tid, jeg gider ikke træne 3 timer hver dag for at det sker i løbet af de næste måneder. Dog går jeg en masse når jeg er ude at sejle som automatisk får tøjet til at sidde lidt bedre, også laver jeg en smule øvelser de aftenener jeg gider.

Men for at slutte af på en positiv måde, ligesom vi startede, så er jeg begyndt at elske min krop en smule mere for hver dag der går, det er en metal kamp som har op- og nedture, men hver dag kommer jeg tættere på målet.

Dog tænker jeg at afslutte med at sige 3 ting er elsker ved mig selv; mine øjne, mit smil også syntes jeg selv er har en god numse – selvom den er stor, den er god og fyldig. Så spred det gode budskab, og kommenter 3 ting som du elsker ved dig selv her under.

XX SN

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Bare lige lidt drømme steder som der er på min bucketliste.

 • Paris
 • London
 • Indien
 • Australien
 • Malta
 • Dubai
 • Ireland
 • Fiji
 • Hawaii
 • Japan
 • Grækenland
 • Panama
 • LA
 • Miami
 • Cambodia
 • New Zealand
 • Belize
 • Kroatien

Det skal så lige siges de steder jeg har være er ikke på denne liste. Tænker det kan give lidt inspiration til jeres buckeliste, kommenter gerne nogle steder i kunne tænke jer at rejse hen, så kan jeg få lidt mere inspiration til min.

XX SN

Likes

Comments

Det skal lige sige at jeg syntes det er noget af det fedeste at ligge på sofaen en søndag se dårligt fjernsyn og glo på de samme dårlig opslag på facebook, se hvad folk ligger op på instagram, læse blogindlæg, se youtube videoer og alt det der.

Men mens jeg er ude at sejle har jeg 3GB i måneden, så finder man ud af hvor meget pis og papir der virkelig bliver lagt op på facebook for eksempel. Jeg var selv tilhænger af at tagge folk i åndsvage opslag, men mens jeg er ude at sejle ser det ud som om der ikke sker andet. Mine venners opslag, som de selv laver, gå endda nogen gange tabt, drukner i alt det andet lort.

Ved godt sure opstød, og slet ikke det her, er fedt at læse men nogle gange bliver man altså bare nød til at komme af med tingene, også er det jo altid noget at have en platform at gøre det på.

XX SN

Likes

Comments

Hvert år gør jeg den samme ting til jul, jeg fletter en masse julestjerener. Jeg har en kæmpe samling af dem, og jeg kan ikke lade hver med at købe nye strimler så jeg kan flette nye.

Søsterne Grenes udvalg af strimler til stjerne er virkelig fedt, de har en masse forskellige designes og størrelser. Det at de har forskellige størrelser, syntes jeg bringer en masse til når der er pyntet op.

Billeder er fundet/taget fra pinterest

XX SN

Likes

Comments

Hvad er jeres favorit? For mit vedkommende kommer det an på situationen.

Når jeg er hjemme elsker jeg til hver dag bare at have mascara og lidt til brynene på, men jeg er lige så vild med bare at gå rundt uden noget på. Faktisk kan det være at nogen af de dage hvor jeg har make-up, på faktisk er de dage jeg er mest træt, men er det ikke det for de fleste? 

Mens jeg så er ude at sejle, har jeg dog aldrig make-up på. Men når man møder kl 6 om morgen, nogen gange først kommer i seng til midnat eller senere, så er det søvn der bliver prioteret. Jeg arbejder ikke 14 timer i streg, men middagslur er også en høj priotet. 

Men når jeg skal til noget, i byen, til familiefest eller sådan noget, elsker jeg at gøre en masse ud af mig selv. Læbestift, highlighter og hele molevitten. Er især blevet forelsket i NYX matte læbestifter, alle farver! Jeg er også her på det sidste begyndt at prøve noget forskelligt og nyt med min make-up, så er begyndt at blive lidt mere hooked på at ligge det. 

Men hvad er jeres favorit - med, uden eller begge?

XX SN

Likes

Comments

Hvis der er en tid på året jeg elsker så er det julen!

Jeg elsker at der bliver pyntet op i hjem og by, at alle er i bedre humør og hilser på hinanden.

Der er bare en masse lækkert ved det. Maden, varme drikke, marcipan, kulde, familien samles, håbet om en hvid jul, listen over hvad der er godt ved julen er lang.

Dette er virkelig en tid for traditionerne. I min familie laver vi jule slik/marcipan ikke ret lang tid før juleaften, vi er altid samlet mine forældre og søskende til at hjælpes ad med det hele. Den 23. december laver min mor en stor gryde risengrød, så der både er til aftensmad og risalamande juleaften. Vi pynter også først juletræet juleaftens morgen, det er mine søstre og jeg der gør dette. 1. juledag er vi så samlet hele min fars familie til julefrokost, og en af de løbende dage til julefrokost med min mors familie.

Dette er sådan en traditionel jul i min familie ser ud. Dog er i år ikke lige som alle andre, jeg er for første gang ikke være hjemme i julen.

Jeg er meget spændt på hvordan en jul ombord kommer til at være, det kan godt være jeg er på arbejde teknisk set, men jeg håber der er tid til lidt julehygge og nogle julefilm.

XX SN

Likes

Comments

Det første store hækle projekt jeg har færdiggjort er en bobletaske.

Det tog 2 uger, en masse fastmasker og en masse boblemasker. Jeg brugte ikke et mønster til det, jeg hæklede bare indtil jeg havde den størrelse jeg gerne ville have.

Men jeg gjorde sådan her:

Jeg startede med at slå 59 luftmasker, lm, op + 1 lm til at vende med

1 rk - 4 rk: her hæklede jeg en fastmaske, fm, i hver maske + 1 lm til at vende med

5 rk: her hæklede jeg 1 fm efterfulgt af 1 boblemaske , bm, dette hækles skiftevis og slutter rækken med 1 fm + 1 lm til at vende med

6 rk: her hækledes 1 fm i hver maske + 1 lm til at vende med

Række 5+6 hækles så indtil man har sin ønskede størrelse.

XX SN

Likes

Comments

Som en del af min uddannelse sejler jeg, dette betyder jeg har skriver til mit rederi og melder mig "klar" fra en dato, også skal jeg fra den dato være klar til at rejse.

Denne gang skal jeg rejse til Kina for at påmønstre. Jeg skal flyve fra København tirsdag aften, og lander så på et tidspunkt om onsdagen hvor jeg så skal påmønstre.

XX SN

Likes

Comments

Hvis man skal til at starte med at læse en ny blog, er min første tanke altid at jeg gerne vil vide nogle ting om personen. Så tænkte at mit første blog post, skulle være facts omkring mig.

1. Jeg har en studentereksamen fra HF-Søfart

2. Jeg er igang med en uddannelse til at blive skibsfører

3. Jeg hækler en del - har for nyligt startet en Instagram hvor jeg ligger op omkring det @haeklingafsabrina

4. Min ynglings drink er mojito

5. Jeg HADER lakrids shots

6. Jeg ELSKER at rejse, men hvem gør ikke det?

7. Jeg har fem tatoveringer, og har de næste mange i tankerne

8. Jeg er ordblind, så stavefejl kan forkomme

9. Odense Classic er min ynglings øl

10. Min veninde og jeg spiser sushi sammen nærmest hver gang vi ses

XX SN

Likes

Comments