Life, Mommy life

De seneste mange måneder har jeg undersøgt vores muligheder for at flytte hjemmefra. Planen har altid været vi skulle blive boende i Vejle så, vi har familien tæt på os. Det har været utroligt godt for mig, at bo hjemme med Liam Elias, min familie har været gode til, at støtte op omkring mig.


Nu kan jeg så afsløre, at vi flytter ind i en lejlighed i Vejle d. 1/12 og jeg glæder mig, vi har allerede lidt indrettet vores fremtidig hjem lidt, men vi mangler lige det sidste. Jeg må indrømme det er en helt uvirkelig følelse at skulle flytte hjemmefra, men der er kun 10 minutter hjem til de gamle. Så vi kommer nok kravlende hjem i gang om ugen.


Da det er en 4 værelses lejlighed vi har fået fingrene i er der også plads til et walk in closet. Vi fik lejligheden i oktober, hvor vi brugte tiden på, at købe møbler og indrette lidt. Uha, hvor er jeg fandens spændt på dette nye kapitel i vores liv.


Når vi er flyttet ind og lejligheden er nogenlunde på plads, skal jeg nok vise den frem til jer.


Det var lidt opdatering fra vores liv,.

Håber at alt går godt til, vi ses igen.Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Tanker

Hey you


Velkommen til det her blogindlæg. Håber det hele går som det skal.

Det ved at, være et stykke tid siden, fordi jeg ikke lige har følt for skrive indlæg, men nu har jeg et budskab jeg gerne lige vil ud med til jer alle.

Det jo et sindssygt pres, vi får fra sociale medier. Det er slet ikke det skønhed handler om!!

Jeg barbere mig, plukker øjenbryn, & går engang imellem med lidt for meget makeup. Men det er kun fordi jeg kan lide det og synes det er dejligt. Det fordi jeg på den måde nyder, at være selvoptaget & lege med mit udtryk og vise det jeg selv synes er smukt & til tiltrækkende til verden.

Jeg er stolt af min krop selvom, jeg måske godt kunne have en mere fyldig bagdel, større bryster og en mere kvindelig talje. Men jeg er kommet dertil, hvor jeg har lært at være tilfreds, måske er det fordi jeg er blevet ældre, og mere tilpas og rolig i min krop.

Seriøst du skal ikke være flov over din krop!!!

Kroppen, ens stil, make up er et redskab til at udtrykke sig selv & sin dybe følelser. Nøgenheden skulle ikke være et tabu, men ved godt alle ikke har den samme mening som mig.

Men jeg synes ikke der er noget galt med personer der ikke plukker øjenbryn, eller brugere deres tid på fashion & make up & whatever, du ved hvad jeg mener. Det tilgang til skønhed & andre mennesker er ikke nogen der har fortjent.

Vi bliver nødt til som mennesker at blive bedre til, at fokusere på de ting vi finder smukke ved andre & os selv. Tolerance og accept er vejen frem. Være søde ved hinanden, behandle andre som du selv gerne vil behandles.

Jeg tror på de smukkeste og mest tiltrækkende mennesker. Er dem som føler sig tilpas i deres egen krop. Fordi de selv ikke går op i, at skulle leve sig op til de skønheds normerne der er sat. De ved de er gode nok, som de er. Selvom de ikke har model lange ben, en der bums sidder på panden eller har lidt stor mave, selvom deres bryster hænger nede ved maven og ikke er helt ens. & deres øjenvipper ikke er lange, eller om deres kropsbehåring er for lidt eller for meget.

Vi er alle smukke på forskellige måder, vi ser alle på skønhed forskelligt. Det er lidt ligesom når man bliver forelsket, man undre sig over hvorfor alle ikke kan se det samme som du i ham eller hende. Men samtidig nyder man, at man ser noget helt særligt i personen. Man forelsker sig også lidt i sig selv og den måde han eller hun får dig til, at føle omkring personen. At man mærker man oplever noget helt særlig i sig selv og en anden.

Når man er forelsket ser man alting positivt, vi må prøve, at bruge det filter når vi ser på verden og dig selv.

Indtil vi ses igen.

Husk på, at se positivt på dig selv og andre.Tænk positive tanker og forestil dig det bedste om dem omkring dig.


Likes

Comments

Jeg må indrømme, at jeg er helt tilfreds med min krop. Eller jo jeg kunne godt have en mere fyldig bagdel, større bryster og en mere kvindelig talje. Men jeg er kommet dertil, hvor jeg har lært at være tilfreds, jeg ved dog ikke om det er på grund af jeg har prøvet at være gravid. Eller måske er det fordi jeg er blevet ældre, og mere tilpas og rolig i min krop. Så må jeg indrømme, at jeg aldrig har set nøgenheden og kroppen som noget seksuelt, men mere som noget meget smukt og brugbart. Jeg ser kroppen som et redskab til at udtrykke sig selv og sin dybe følelser. Hvis nogen af jer følger min instagram kan i også se, at nøgenheden for mig ikke er et tabu. Mit syn på er ikke det syn alle har, mit syn på kroppen har dog også givet nogle bagslag, som jeg på en måde også vidste ville komme. Men i sidste ende må jeg indrømme, at jeg er ret ligeglad. Jeg kan ikke se hvordan, det kan støde nogen, over billeder af den kvindelig krop, eller hud for den sags skyld. Jeg har ikke tænkt mig bukke under for, hvad andre synes. Det mit valg og jeg vælger at vise mig frem på min måde, jeg er nemlig tilfreds med min krop, det synes jeg i alle skal være. Så må folk synes jeg er mærkelig heller noget, i den stil. Jeg synes selv det flotteste og mest sexede i verden, er folk som har selvtillid, folk der viser deres selvsikkerhed over dem selv og deres krop. Lad os være dem vi er og være glad for det.

Rebecca Hansen

Likes

Comments

Lad snakke om mit efternavn

Jeg taget mig beslutning at ændre mit efternavn, da jeg føler at mit gamle efternavn Kasongo ikke rigtig er mit. Det tilhøre min far som jeg ingen kontakt har med, hvorfor skal jeg så gå rundt med hans navn, når han intet godt har gjort mig?


Jeg har valgt at ændre mit efternavn til, noget der betyder noget for mig nemlig Hansen, det bares af den plejefamilie som har gjort meget mere for mig, end min egen familie nogensinde har gjort.


Selvom jeg bor i plejefamilie føler jeg ikke, jeg gør det. For de behandler mig som deres egen og det er jeg så taknemlig for. Jeg kunne have valgt at ændre, mit efternavn til hvad som helst, men jeg tog dog valget, at jeg vil ændre det til noget der betyder noget for mig. Så fra nu af er jeg Rebecca Hansen..


Likes

Comments

Ja, man lever kun en gang - hvorfor så bruge sin tid på at være sur, have det dårligt? Nogen gange ville jeg ønske man bare kunne lukke ned for ens følelser, for så ville livet være meget letter, tænker jeg. Det eneste jeg tænker på lige nu, er lægge mit hjerte ud, til alle jer der læser med. Jeg må fortælle livet er ikke perfekt, det er okay at være ked af det engang imellem. Jeg er blot et menneske, og det er du også. vi har alle følelser, nogle gange fylder de alt for meget, men - hallo det er det er unikke ved os, og det er der er smukt i vores verden er kærlighed. For uden kærlighed, ville verden være, et kold og mørkt sted at leve. Vi går alle sammen igennem mørke tider og det er okay. Heldigvis kan vi alle finde ud af, at kigge fremad. Man må give slip på fortiden, og kigge fremad, for man lever kun en gang.

- Rebecca Hansen

Likes

Comments

Når vi mennesker rammer noget modstand, svigt eller noget helt andet. Er det normalt at vi trækker os tilbage, i noget tid. Efter noget tid vender vi tilbage med en ny styrke. Jeg må indrømme, jeg har oplevet skuffelser og svigt i mit liv. Det har du måske også? Det er nu heller ikke helt unormalt, mine biologiske forældre har svigtet mig flere gange i mit liv. Jeg har følt mig svigtet mange gang, men har altid samlet mig selv op, ved andres hjælp. En tanke der for det meste dukker op i mit hoved, er hvorfor vokset jeg ikke op i en mere normal familie?

Jeg var blot en ganske almindelige pige der vokset op i en overfladisk miljø. Men der ikke nogen tvivl om, at mit liv ikke er perfekt, selvom jeg det godt kan se sådan ud, jeg går igennem mørke tider, tro mig jeg møder mange forhindringer i mit liv. Jeg har selvfølgelig heller lyst til at blive opfattet som en der, er helt nede i den sorte kulkælderen. Det er bare vigtigt for mig at komme ud, med hvad jeg føler og mine tanker, og ja, måske hjælper jeg andre på min vej? Jeg er selvfølig en glad pige, og har masser af smukke, dejlige øjeblikke som gør mig glad. Jeg har folk i mit liv som gør mine dage bedre. Hey, vi kæmper alle vores egne kampe, det bare med at huske på, de positive ting i livet.

- Rebecca Hansen Likes

Comments

Min lille “store” dreng er nu 3 måneder, hold da op, tiden går hurtig. Han bliver sjovere og mere aktiv for hver dag. Han smiler mere og mere. Jeg vågner op til en smilende dreng hver morgen, nej hvor det sødt, han er begyndt at sove godt. Han sover ca. 3 timer ad gangen, når han så sover. Han sover også godt om natten. Han charmere verden mens han ser skide dejlig ud!! Min lille skat er nu 3 mdr gammel. Jeg må indrømme at tiden går hurtigt, Jeg er glad for, jeg er sammen med ham og kan få lov til at opleve hans udvikling. Han skal vide at mor er her og elsker ham for livet. Ja, lige nu er vi bare to, ham og jeg!

Jeg vil altid være her, i hans liv. Jeg vil nusse ham i håret, synge sange for ham. Hygge med ham foran tv'et. Jeg vil trøste ham hvis han slår sig. Jeg vil gribe ham når han falder og kæmpe hans kampe med ham/ for ham. Jeg vil utallige gange gøre ham pisse pinlig og andre gange skide stolt. Støtte ham, snakke med ham. Jeg er hans mor og jeg vil elske ham. Nu har jeg ham, det er ansvar, hvor jeg ikke kan være selvisk. Jeg må tilsidesætte mit eget behov, for første gang i mit liv handler det ikke om mig. Da jeg er alenemor, er der ikke nogen far der tager over, men har en skøn familie der gerne hjælper til. Sove længe, byture, osv er ikke et alternativ lige nu. Er på barsel lige nu, det er dejligt bare at kunne nyde ham. Tro mig der er sket meget med ham. Han skal ikke komme til at mangle noget, han skal ikke komme til at føle sig uelsket.
Jeg har et mål og det er at være en skide god mor for min dreng!

-Rebecca Hansen ​

Likes

Comments

Her kommer anden del af min fødsel.

I kan læse første del kan læses her:
Første del af min fødselshistore

Efter en ca halv times kørsel med presseveerne. kom vi ind på hospitalet, op til fødegangen hvilket gik meget hurtigt, jeg ville bare ind på den stue hurtigst muligt og komme igang så jeg kunne få de her smerte væk. Jeg kom ind på en fødsels stuen, for skulle tjekkes, for hvor meget jeg havde åbnet mig og om vandet var gået, jeg havde åbnet mig 10 cm på det tidspunkt og mit vand var jo gået. Jeg husker undersøgelse var ubehagelig, hvor de skulle op med fingrene og tjekke, men slet ikke så slemt, ja min fødsel var gået i gang. Det var for sent at få noget for smerterne nu, jeg skulle bare presse. I denne tid var min plejemor ved min side og prøvede at hjælpe mig. Jeg snakket alt for meget, og glemte nogle gange at presse, men da jeg kom mere ind rytmen råbte. Vi har grint lidt siden, jeg husker tydelig jeg blev ved med at sige (jeg gerne ville sove) jeg var så træt!!! Synes selv jeg presset så meget, troede på en måde, at nu ville alt eksploderer ud af mig – jeg kunne ikke følge med i, hvad min krop havde gang i. jeg kunne mærke presseveerne var på vej igen. Begyndte så småt at presse. Det tog 45 minutter at presse han ud! Jeg pressede alt hvad jeg kunne alle de gange jeg nu skulle presse. Så d. 29. September kl. 12:03 kom Liam til verden, skulle stadig presse lidt øjeblikket, hvor hun kommer ud, da min moderkage stadig ikke var ude.


Jeg vil spare jer for de alt for intime detaljer, for der flere ting der hører til en fødsel undervejs. Jeg har valgt at undlade at skrive dem på bloggen.


Jeg er så glad for at have født på Kolding Sygehus og jordemødrene var nogle fantastiske mennesker – jeg er så taknemmelig for alt. Nogle timer efter jeg havde født, kom vi på barselsgangen. Der var vi nogle dage.Likes

Comments