Idag är en sån där dag då man bara sitter i soffan och kollar på tv eller ja vanliga människor jobbar väl eller går skola, men ja jag bara ligger här med ett glas i handen och kollar tv, vad gör ni? Well vet inte vad jag ska skriva egentligen haha har inte direkt gjort något dom senaste dagarna förutom att ha legat hemma å kurat, ätit och beställt nya skor, men de e nice ändå. Återkommer när nått händer xD peace out!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Ja nu börjar klockan närma sig 18.00 och klockan 18.00 är det 20timmar kvar till morgondagens operation av min mun, är dock inte det minsta nervös över detta för att jag ser ingen anledning till att vara nervös antingen så går det ju bra eller så går det åt helvete och det är inte enklare förklarat än så, du kan ändå inte påverka resultatet innan så ja Vetefan vad mer man kan skriva här på sidan, men ta hand om er och så hörs vi vidare någon annan dag!

  • 2 Readers

Likes

Comments

Man ska alltid tänka att livet kommer bli bättre, livet kan vara en otrolig pina och man kan bli behandlad illa, men det går oftast bättre efter ett tag och blir lite bättre, tro mig, för i slutändan så är det så att du ska kontrollera ditt liv, ditt liv ska inte kontrollera dig.

Likes

Comments

Alla har vi dom dagarna som det känns som att allt bara är skit, alla har vi dom dagarna som man känner att man bara vill lägga sig under en sten och försvinna en liten stund eller sänka in sig själv i dimman och glömma alla tankarna en stund, för livet är inte alltid enkelt och det är en känsla man måste få känna och även en tanke man nångång måste få tänka, men tänk sen vidare att livet faktiskt ska gå upp och ner och att livet kommer bli bättre, kanske inte nu, kanske inte snart. Men nångång kommer det att vända och det är en vändning alla kommer att få uppleva, för ingen lever ett problemfritt liv och ingen kommer någonsin att kunna komma undan alla prövningar som dom har framför sig. Ge aldrig upp hoppet och kämpa alltid vidare.

  • 2 Readers

Likes

Comments