Header

Klicka på bilden för att komma till min blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma dit

Likes

Comments

​Efter mycket om och men så har jag beslutat mig för att lämna Nouw. Jag gillar denna portal men jag kan tyvärr inte få med allt jag vill med tanke på att alla länkar inte går att lägga till och så vidare. Så jag kommer efter att ha varit separerad under flera års tid att gå tillbaka till Blogg.se.
Jag kommer snart efter att ha fixat bloggen litegrann att länka dit och jag kommer redan nu att börja svara på kommentarer genom den.

Puss och Tack

Likes

Comments

Känns som att jag aldrig vaknar trött nu för tiden, men det är nog även för att jag har tillbaka min kära vän internet nu igen som jag kan sitta och umgås med.
Det var ett tag sedan vi hängde i mer än ett par minuter, och oftast hade vi rätt tråkigt då de minuterna vi väl hann umgås oftast gick åt till att ladda sidan för att kika inne på min internetbank... Inte kul internet, inte kul!Och idag blir det jobb igen, fjärde arbetsdagen nu, så efter idag har jag fem pass kvar... åh herregud! Och jag som är så här trött? Jag får se framåt helt enkelt, fem jobb-pass kvar tills jag har fem dagar ledigt!

Likes

Comments

Juste, jag blev ju gråhårig igår, med en hint av lila. Det blev resultatet efter att ha glömt min silver-inpackning i håret lite för länge.. Dock gillar jag det, och jag kommer antagligen att göra om det när färgen är borta, fast med flit denna gång.

Nä nu blir det sänger.. min nya assköna säng.. och så blir det att kika lite på BGC eller kanske PH. Har inte riktigt bestämt mig än. Det är lixom inget av det som lockar mer än det andra då jag tycker att PH är mycket sämre i år än förra året och så tycker jag att den senaste säsongen av BGC är lite sämre än tidigare säsonger. ilands problem!

Likes

Comments

Jag hade visst en dold talang i att skära pumpor visade det sig under mina senaste nattpass på jobbet. Detta var mitt och Marcus bidrag till Pumpa tävlingen som vi tyvärr inte vann dåra, men jag är stolt över resultat ändå!

Likes

Comments

Då var man nyflyttad och klar.
Gillar verkligen min nya lägenhet, lätt bästa jag bott i än så länge här på Malta.
Fick även sällskap i min nya säng första natten av världens bästa pojkvän som jag hade en onyttig hamburge middag med efter att vi flyttat mina saker.
Det är mycket på gång nu i November, Ny lägenhet, Nytt jobb, Och fortsätta bygga på min nya kropp;) Är helt slut nu efter jobbet med efter en partyhelg så är det dags att röra på sig igen så nu ska jag strax iväg på ett Body Combat pass.
Im gonna die...

Likes

Comments