Header


Idag var det sista dagen på lovskolan och you don't even knooow hur skönt det är att veta att man inte behöver vakna tidigt imorgon! Efter det mötte jag upp två vänner och vi åt på "Kai & mui" Det var ganska skönt att äntligen göra något man brukar göra på lov istället för att plugga matte typ. Vi satt ganska länge och bara snackade skit och nu är jag hemma.

Det är inget man tänker på men har ni tänkt på att dina vänner är en så stor del av din identitet. Den personen du hänger med är basically du junior (Typ) Man typ känner sig så uttråkad och bara trött utan de.

Har varigt en ganska bra dag i allmänt och jag känner mig säkrare på det kommande NP matte nu. Det har varigt en av de ämnen som jag har varigt mest nervös för men du är jag inte lika "rädd" vad har du gjort idag?

/Amran

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hey! Idag var första dagen på sportlovet och jag var på lov skola. Jag är godkänd i matte men eftersom det är nationella snart så tänkte jag att det var bra om jag repeterade. Jag ska gå på lovskola idag till på onsdag det suger kuk men it needs to be done. Där värsta är inte att jag pluggar matte 5 timmar per dag utan det faktum att jag vakar 7 när jag hade kunnat sova till 13!

Det kändes ändå skönt på något sätt att göra skolarbete frivillig och  få något gjort. När har/hade ni lov och vad ska ni göra/gjort

/Amran

Likes

Comments


Well Hello! Have you though about the fact that there's so much cute stuff that gets trendy and your first though is daaamn that's cute, but then you realize that you are you and it will probably not suit you. That's me right now. Those bum bags are so cute on other people but I would never Imagine myself wearing one. I don't think it's about the bag not suiting me but more about being confident to be able to pull it off.

Imagine a black bum bag with a pair of ripped jeans and a white T-shirt! It can't go wrong. Will probably buy one this summer. Maybe not that from Gucci then, hehe. Ain't that rich. They have crazy nice bum bags at Asos for a good price. Recommendationn!

***

Well Hello! Har du tänkte på att det finns så mycket snyggt som blir trendig och du tänker daaamn det är skit snyggt men sen kommer du på att du ser ut som du gör och det kommer säker inte passa dig. Det är jag just nu! Dessa "Bum Bag" är så jävla snygga när man ser de på folk men jag hade aldrig föreställt mig ha på mig en. Jag tror inte det handlar så mycket om att de inte passar utan mer om att man måste vara jävligt självsäker för att pull them off.

Föreställa dig en svart bum bag med ett par ripped jeans och en vit T-shirt! Det kan inte gå fel. Ska nog köpa en till sommar. Kanske inte den från gucci då, hehe. Så rik är man inte. De har skit snygga bum bags hos asos för ett bra pris. rekommendation!

/Amran

Likes

Comments

Well Hello! As many of you doesn't know, I'm a 16 year old turning 17 this year. I've gone back a grad witch means I'm doing my high school election thingi this year. Yesterday was the last day you could choose and guess when I pressed the send butten? Yep yesterday. Me as everybody else was super nervous and lost facing the high school election and the nervousness didin's seem to go down after the election.

I chose economy! E fucking conomy... I have E in mathe and I be doin this to myself. i like to think that i can do the thins a put my minde up to and mathe have just never been my priority.. like ever. I feel like high school is a opportunity to start over and really do you best for youself and not for someone else. The reason I choose economy is that my dream is to become an entrepreneur and that is what economy has to offer. I also chose that because you get the whole economy part of entrepreneurship and that is verry emportant for me.

Now I'm just waiting for the answer!

***

Well Hello! Som många av en inte vet så är jag en 16 åring som fyller 17 i år. Jag har börjat om en klass vilket betyder att jag är en av de som ska välja gymnasie i år. Sista dagen man kunde välja var igår och gissa när jag tryckte på skicka knappen? yep, igår. Jag som de flästa var super nervös och vilsen inför gymnasievalet och nu när jag har valt verklan inte nervositeten och ångesten gått ner.

Jag valde Ekonomi! Ekonomi.. Jag har ett E i matte och jag gillar att tänka att jag kan bättre om jag pallade lägga tid på det, vilket jag aldrig gjort Jag ser gymnasiet som en chans att börja om och faktiskt göra mitt bästa, Inte för att någon säger det åt mig utan för mig själv denna gången. Jag valde ekonomi eftersom jag är intreserad av Enreprenörskap/företagande och det kännde jag att ekonomi linjen erbjöd.

Nu tänker du säker, varför valde du inte handel? Jag tänkte faktiskt på handel men sen så ångrade jag mig i sista sekund för jag ville ha den ekonomiska delen av företagsammhet med mig.

Nu väntar jag bara på svaret om jag kommit in på den linjen/skolan jag sökt in på!


/Amran

Likes

Comments


Well Hello! It's Valentine's Day today and I was so prepared for this day to go wrong. It really better then I expected and it turned out being the best day of the week so far.

You know that feeling when you just want to hug someone but at the same time strangle them. You appreciated them but really not and you can't fucking control yourself around them! You get hella annoying and just lose all control. That's me when I have a crush. Sometimes a can be such a pussy, especially about telling a crush how you feel about them. It's just the thought of rejection and you not really knowing if your feeling are real. Please tell me you're the same, heh.

What makes you really like someone? Like a can get a crush on someone and just be like "damn he's fine" but at the same time be like euh thinking the thought of having a relationship with them. I just feels like I don't like them enough to make them like me back. I want them and when it feels like they want me back I get turned off??? Biiich is you serious.

***

Well Hello! Idag var det alla hjärtans dag och jag var så himla förberedd på att ha en jävligt jobbig dag. Det gick faktiskt bättre än förväntat och det slutade med att det blev den bästa dagen på veckan hittills.

Du vet den känslan när du bara vill krama någon men samtidigt strypa de. Du uppskattar de men inte riktigt och du kan inte kontrollera dig själv runt de. Du blir fett jobbig och kan bara inte kontrollera dina tankar,känslor, och miner! Det är jag när jag har en crush. Ibland är jag fett feg, framförallt när det gäller att berätta dina känslor för någon..Bara tanken av bli utvisad eller att berätta för någon att du gillar de utan att själv vara säker på om du faktiskt gillar de stresses me out! Snälla säg att jag inte är ensam om detta..

Vad får dig att verkligen gilla någon? Jag kan ha en crush på någon typ "Damn he's fine" men sen typ äcklas av tanken att vara i en relation med de. Det känns som att jag inte gillar de tillräckligt för först vill jag att de ska lägga märke till mig och när de gör det så vill jag bara att de försvinner?? Biiitch is you serious...


/Amran

Likes

Comments

Instagram@amranxo