Jag har varit på tre ultraljud enda sedan jag fick reda på att jag var gravid. Mitt första ultraljud var redan i v.7 och andra i v.9, detta på grund av att jag fick en tidig blödning men även för att jag gick igenom en operation utan att läkarna visste om att jag var gravid.

Den tidiga blödningen skrämde slag på mig och jag var 100% säker på att jag inte längre hade kvar någon bebis i magen. Jag åkte in på ett UL och låg där nervöst i stolen. Jag hade fått ett missfall men det fanns fortfarande ett hjärta där som tickade, det visade sig att jag skulle fått tvillingar men att det bara nu fanns en liten bebis kvar. Jag fick åka på en till kontroll cirka 2 veckor senare, bebisens hjärta tickade på bra och det var en sån overklig känsla att se vad mycket det hade hänt på så kort tid. Från att bara vara en liten rund plutt till att nu se ut som en gelébjörn.

Likes

Comments

Då ska jag försöka mig på att börja blogga. Jag som aldrig varit en hejare på att skriva så detta kommer vara en utmaning! Vad kan man förvänta sig att hitta här då? En hel del funderingar kring hur det är att vara gravid, stavfel, bilder på en växande mage (eftersom jag ska bli mamma för första gången i Juli ) , inredning och såklart bebisbilder!


Likes

Comments