Header

Ja, er dagen i gang. Det er superfullmåne og tiden er snart inne. Her i Oslo er det grått, kaldt og overskyet. Jeg skulle ønske jeg kunne så lyset skinne,sånn som i går. I går forberedte jeg meg ved å tørke litt støv og vaske opp i nattens sene timer. Jupiter. Klokken 2.27. Får ikke sove. En plutselig energi og driv inntok meg etter midnatt en gang.


Reise vibrasjonen i kropp og sinn.


Det er fullmåne i tyren og det er bra å gjøre pengeformler i denne tiden. Månen gjør ikke særlig ut av seg på den måten at den ikke påvirker sinnstilstanden og generelt andre økosystemer energimessig, den er "chill".


Beskyttelse r et ritual er viktig, lær deg"The Lesser Banishing Ritual of the Pentagram". Menneskene samarbeide jorda trenger deg.


Vi må lære å kjenne oss selv. Det indre er det du vil finne svaret.


Svarene.


Sannheten er alltid objektiv.

Rett og galt er konstant og vil vare evig.

Det er det som skal redde vår planet og ånde. I tider som dette,med Donald Trump i øverste rekker, er det mørke krefter på fære. Jeg godtar heller ikke Hillary Clinton, har egentlig ikke så veldig mye til overs for noen av dem. De er der de er fordi de er justert etter de 3 bl.a.


"As you think so you feel so you act"


Hva du tenker, er hva du føler og slik reagerer du. Det er hva du gjør med tiden din, med livet ditt. Har du bestemt hva det skal bety eller er det noen andre?


Du høster som du sår.Det handler om å være balansert, fordi det hovedsakelig dreier seg om tro, og da snakker jeg ikke om religion, men om følelsen.


Det er følelsen som skaper manifestasjonen.

Kommuniser med de høye dimensjoner, der er alt 2+2.

Speil deg i ditt indre såvel som i ditt ytre.

Du har kraften! Gå ut og grip dagen, den er din.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hodet mitt bobler ut av glede nå, som jeg sitter her i bunnen av alt. Jeg følger med når jeg går ned og opp mot stupet, det er her det bruses.

En dag i intet kan jeg tilby, hvem er jeg?

To mødre og en sønn.

Hvor er vi på vei?


Til det hellige feminine og Jomfru Maria, Gudmoren.

Gudinnen.


Da Vinci-Koden
Likes

Comments

Nå er livet på plass, for mange gode grunner. Det starter hovedsakelig med at vi er kreasjonen av denne kraften, den store arkitekt, eller Gud. Energien er i oss, vi kan være som den ikke være den. Altså, mennesket kan ikke være Gud.

Det er her vi må begynne.

Det finnes mørke okkultister i i hele verden, vi serverer dem det de vil ha på et sølvfat. Mange er ikke frie i sinnet, og heller ikke i hendene. Men om ikke lenge vil det hele være over, og det siste gløden vil slukne av denne galskapen. Det vet jeg. Fordi frihet kan ikke kompromisseres.

Begynn din reise eller fortsett der du slapp.


Likes

Comments