Dagen började med att köra Jannike till Röntgen i Hässleholm där hon skulle göra bentäthetsmätning och det gick jättebra, hon va jätteduktig!
Sen körde vi hem till Jannikes mamma på en kopp kaffe och lite prat innan det va dags att bege sig till Kristianstad för utredningen.

Dagens utredning gick förvånansvärt bra, satt i en och en halv timme och gick igenom massa olika frågor och olika bildlösningar jag skulle klura ut.
Tog en paus idag på 10 minuter vilket verkligen va välbehövligt eftersom att efter pausen skulle jag prövas på huvudräkning och jag fick jätte mycket beröm för min matematiska förmåga
✌️😃
Det värme gott att få höra "du är väldigt duktig på huvudräkning" då det va väldigt svåra tal.

Jag är väldigt duktig på siffror när jag hör dom men är väldigt dålig på både siffror och texter när jag tittar på dom för jag kan inte läsa och ta in exakt det jag ser utan en femtedel av det jag läser snappar jag upp resten blir en enda stor geggamojja.

Hade väldigt bra stöd idag på psykologi utredningen, Jannike följde med mig och höll mig i "schack" och det va nog tur för annars hade jag gått i taket eller kört där ifrån.
Men idag blev del 3
av 6 iallafall klar ✌️ återstår bara 3 utredningsdagar till!

Har lite svårt för min utredare då hon talar knagglig svenska och jag förstår inte allt hon säger och hon
talar väldigt fort 😟 det blir ett enormt stressmoment för mig och jag får flera gånger säga ifrån att "du talar för fort" eller "jg hinner inte förstå allt du säger".
Jag känner mig så elak när jag behöver säga ifrån men samtidigt så är väl det något jag måste göra för att detta är ju ändå något jag går igenom för min egen skull och då
ste jag ju förstå vad jag gör, eller? 😯

När jag skulle lämna utredningen idag så fick jag med mig ca 10 häften hem med olika formulär om hur jag uppskattar mig själv, min omgivning, mitt mående etc etc och bär hon la fram dessa häftena en efter en och jag vara såg hur mycket jag skulle läsa så fick jag panik och började gråta, det stressade mig innan jag ens hunnit börja med det. Blev extremt jobbigt, men kvällen har spenderats med att fylla i ett och ett halvt häfte och jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv som verkligen tagit mig tiden till att göra det.
För hur eller hur så är ju detta något jag gör för att kunna hjälpa mig själv i livet.
Summering av dagen: Dagen gick väldigt bra trots vissa bekymmer men det positiva vägde över det negativa idag och det är jag otroligt nöjd med!

Nu blir det att hoppa i säng, Alwin han sover gott sen 21.30 ca (sen nattning idag).
Har även en övernattningsgäst här hemma idag, Jannikes lillasyster, Jennifer.
Hon har faktiskt hjälpt mig att läsa upp olika påståenden i häftena så har jag bara markerat det jag har till svar, är så tacksam för all hjälp jag får av folk runt mig och det betyder så himla mycket och ibland vet jag knappt hur jag ska kunna tacka nog, för det lilla jag
nner är så väldigt stort i alla lägen 😃

Så imorgon får Jennifer sovmorgon
eftersom hon går i skola här i Sibbhult 😊 och är Alwin vaken så ska vi ta vagnen och ha följe med henne ner till skolan så kommer vi ut på en morgonpromenad också!

Imorgon tar jag, Jannike och Jennifer och går till lekplatsen med Alwin och hundrastgården med Bolle
n (hunden) om vädret tillåter vill säga 😊

Godnatt och sov gott allesammans! Och tusen tack till all
a er fina människor som är vid min sida ❤️

Bild 1: alla "roliga" häften som ska fyllas
i
Bild 2: Alwin & Jennifer
Bild 3: Alwin & Jannike

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments