Har bakat 3 sortera muffins idag och är väldigt nöjd med resultatet, tänkte skriva bet mitt recept under morgondagen då jag ska göra den 4de sorten också för är alldeles för trött för att skriva ner allt idag.
Dumt att sätta sig och skriva recept när man är trött för då kanske man förvirrar bort sig totalt och då blir det kanske något helt annat är muffins recept
😊

Sov gott allesammans!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har helt tappat bort tiden till att blogga, men har haft så otroligt bra veckor den sista tiden och är så otroligt glad för alla fina människor som förgyller vårt liv.

Fredag till Lördag har tiden spenderats med Jennifer, Linn, Alwin och Sebastian uppe hos Johan och Ramona uppe i Småland.
Känns så himla bra att vara där uppe för alla har ett hjärta av guld :)
Senare på lördagen begav vi oss ner till Karlskrona på BMC träffen och det va faktiskt riktigt bra där!
Efter vi va där bestämde vi oss att köra hem för lilleman va inte riktigt okej och då känns det alltid bättre att sova hemma.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan efter nattens olika händelser men det är på tok för mycket för att jag ska orka skriva allting idag så det får bli under morgondagen om orken finns till det då.

Tack till er fina underbaringar som finns i vårt liv!
Bjuder på massa bilder idag eftersom jag inte orkar skriva något direkt vettigt.
Det är bilder på Mig, min son Alwin, min sambo, våra vänner Jennifer, Linn och Jannike och min saknade och älskade hund Bollen som numera finns i hundhimlen
❤️

Godnatt alla fina människor!

Likes

Comments