Dagen började med att köra Jannike till Röntgen i Hässleholm där hon skulle göra bentäthetsmätning och det gick jättebra, hon va jätteduktig!
Sen körde vi hem till Jannikes mamma på en kopp kaffe och lite prat innan det va dags att bege sig till Kristianstad för utredningen.

Dagens utredning gick förvånansvärt bra, satt i en och en halv timme och gick igenom massa olika frågor och olika bildlösningar jag skulle klura ut.
Tog en paus idag på 10 minuter vilket verkligen va välbehövligt eftersom att efter pausen skulle jag prövas på huvudräkning och jag fick jätte mycket beröm för min matematiska förmåga
✌️😃
Det värme gott att få höra "du är väldigt duktig på huvudräkning" då det va väldigt svåra tal.

Jag är väldigt duktig på siffror när jag hör dom men är väldigt dålig på både siffror och texter när jag tittar på dom för jag kan inte läsa och ta in exakt det jag ser utan en femtedel av det jag läser snappar jag upp resten blir en enda stor geggamojja.

Hade väldigt bra stöd idag på psykologi utredningen, Jannike följde med mig och höll mig i "schack" och det va nog tur för annars hade jag gått i taket eller kört där ifrån.
Men idag blev del 3
av 6 iallafall klar ✌️ återstår bara 3 utredningsdagar till!

Har lite svårt för min utredare då hon talar knagglig svenska och jag förstår inte allt hon säger och hon
talar väldigt fort 😟 det blir ett enormt stressmoment för mig och jag får flera gånger säga ifrån att "du talar för fort" eller "jg hinner inte förstå allt du säger".
Jag känner mig så elak när jag behöver säga ifrån men samtidigt så är väl det något jag måste göra för att detta är ju ändå något jag går igenom för min egen skull och då
ste jag ju förstå vad jag gör, eller? 😯

När jag skulle lämna utredningen idag så fick jag med mig ca 10 häften hem med olika formulär om hur jag uppskattar mig själv, min omgivning, mitt mående etc etc och bär hon la fram dessa häftena en efter en och jag vara såg hur mycket jag skulle läsa så fick jag panik och började gråta, det stressade mig innan jag ens hunnit börja med det. Blev extremt jobbigt, men kvällen har spenderats med att fylla i ett och ett halvt häfte och jag är faktiskt väldigt nöjd med mig själv som verkligen tagit mig tiden till att göra det.
För hur eller hur så är ju detta något jag gör för att kunna hjälpa mig själv i livet.
Summering av dagen: Dagen gick väldigt bra trots vissa bekymmer men det positiva vägde över det negativa idag och det är jag otroligt nöjd med!

Nu blir det att hoppa i säng, Alwin han sover gott sen 21.30 ca (sen nattning idag).
Har även en övernattningsgäst här hemma idag, Jannikes lillasyster, Jennifer.
Hon har faktiskt hjälpt mig att läsa upp olika påståenden i häftena så har jag bara markerat det jag har till svar, är så tacksam för all hjälp jag får av folk runt mig och det betyder så himla mycket och ibland vet jag knappt hur jag ska kunna tacka nog, för det lilla jag
nner är så väldigt stort i alla lägen 😃

Så imorgon får Jennifer sovmorgon
eftersom hon går i skola här i Sibbhult 😊 och är Alwin vaken så ska vi ta vagnen och ha följe med henne ner till skolan så kommer vi ut på en morgonpromenad också!

Imorgon tar jag, Jannike och Jennifer och går till lekplatsen med Alwin och hundrastgården med Bolle
n (hunden) om vädret tillåter vill säga 😊

Godnatt och sov gott allesammans! Och tusen tack till all
a er fina människor som är vid min sida ❤️

Bild 1: alla "roliga" häften som ska fyllas
i
Bild 2: Alwin & Jennifer
Bild 3: Alwin & Jannike

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart dags att bege sig in till Kristianstad för att göra utredning del 3 av 6.

Förra mötet gick inget vidare bra då jag blev frustrerad av att behöva sitta och lägga ihop olika klossar för att bilda ett visst mönster. Förstår självklart att det är något man ska gå igenom, men så himla drygt att göra det och jag har inget som helst förtroende för min psykolog.

Tror att förtroendet för psykologen spelar väldigt stor roll i detta sammanhanget eftersom jag ändå ska sitta och blotta hela mitt liv för en helt okänd människa.

Men detta blir nog bra, har god stöttning för folk runt omkring mig och blir massa gos och mys med min fina prins när mötet är klart!
Samla en hel hög med energi nu innan jag beger mig
😊

Likes

Comments

Idag är en dag då jag önskar att allt kunde vara som normalt så man slipper allt vad ångest är och innebär.

Min största stöttning här i livet är min familj, mina få vänner (hellre en riktig vän än 10 falska) och min fina gubbe och det bästa av allt min underbara son! Inget i världen kan någonsin ta hans plats.

Folk har så himla mycket att säga hela tiden och folk tror dom vet hur jag mår, men en så kan jag säga att det är inte en människa som vet vad jag går igenom och tampas med vareviga dag, ingen.

Jag ställer upp på folk titt som tätt men får sällan något tillbaka, det finns undantagsfall men dom är väldigt få.

Jag är faktiskt ingen robot som kan dalta efter vad alla andra tycker och vill hela tiden det funkar inte så längre. Jag måste få bry mig om mig själv någon gång också.

Att Jag behöver andas ibland är helt naturligt för att jag glider bort har att göra med att dom demoner som är i min kropp bryter ner mig men jag kämpar dagligen med att försöka att ta mig upp, upp på den där meterlånga trappan som känns som många många mils vandring.

Jag vill säga ett stort tack till min älskade Sebastian och framför allt min underbara son som gör livet värt att kämpa för! Utan dom hade jag verkligen inte varit där jag är idag! Älskar er härifrån till månen och tillbaka föralltid
❤️

Likes

Comments

Så kommer man till det här läget då när man måste hinna med si och så mycket under en viss tid! Stressmoment för mig..

Innan den 6 april måste lägenheten vara färdig med renoveringen av de skavanker mina små busfrö (katterna) ställt till med.
Eftersom lägenheten sägs upp den 23 mars så har hyresbolaget rätt att göra besiktning 2 veckor efter uppsägning. Drygt tycker jag men självklart så kommer det se lika dant ut i lägenheten som när jag flyttade in, fast ännu bättre.

Ska renovera kök, hall och vardagsrum och allt ska målas i vitt/äggvitt! Skitfult enligt mig men det är vad hyresbolaget tycker som gäller
👍

Ska bli så himla skönt att flytta till hus nu så man slipper allt detta farande upp och ner för trapporna och den ständiga ångesten för att jag måste planera så jag verkligen kan bära upp och ner allt från trappen från nedersta våningen till tredje våningen. Man får känna sig fri och jag tror att mitt eget mående kommer bli så himla mycket bättre för nu kan vi få vara en familj i lugn och ro.

Det är ett underbart hus med 4 rum och kök, klädkammare, stort fint kök med matplats, uterum trädgård med en del som är inhängnad och en del där man kan ha "trädgårdsland" och sen har vi ett litet garage 😊
Ett vuxenrum, ett rum till Alwin, ett musikrum och ett rum som vi ska ha som gästrum och i framtiden kanske det kommer en liten till då finns det rum till det.

Blir en riktigt liten Svensson familj med villa, Volvo och vovve och det blir perfekt för Alwin så vi kan vara ute och leka massor i trädgården för denna lille knatte verkligen älskar att leka med Löv, pinnar och allt annat
i naturen 😍
Även fått möjlighet att börja skola in Alwin tidigare på dagis på grund av speciella skäl som mina läkarmöten jag har h
ela tiden 😟
Tror det kan vara väldigt nyttigt för Alwin med att få vara på dagis för han är så himla sällskaplig av sig och älskar alla människor.

Enda problemet som jag kan se med att sätta honom på ett dagis är väl att mitt mammahjärta kommer att gå i tusen bitar varje gång det är dags att lä
mna honom 🙈
Har så svårt att lita på människor efter alla dåliga erfarenheter jag växt upp med och jag är väl hönsig när jag säger att jag är orolig att något ska hända..
Men samtidigt undrar jag om jag verkligen är hönsig och tramig? Efter all skit och hemskheter man har läst om i tidningarna om vad som har hänt på olika förskolor och dylikt så är ju inte det så konstigt kanske, jag är väl bara en helt vanlig mamma som är rädd om mitt barn?

Nåväl, detta stället där jag sökt plats och fått beviljat dagis till Alwin har jag bara hört en massa gott om så det är nog inga som helst problem, mer än mitt mamma-
hjärta då 😉
Men kan tänka mig att alla föräldrar har känt såhär nån gång!

Idag har min kärlek haft
studiedag 😃 så idag har varit en solig och lång dag och har även varit duktiga och städat garaget men vi är ju långt ifrån klara där, herregud som där ser ut rena rama bombnedslaget men ska bli kul att se en förändring nu när vi väl satt igång. Skam den som ger sig!

Nu blir det att sova och hoppas på en lika fin dag imorgon som det har varit idag.
Och hoppas man får gjort något i garaget imorgon, får hoppas att min värk i kroppen har gått över annars blir det inte många knop gjorda!
Hatar denna känslan man får så fort kroppen strejkar, värk-värk-värk och denna hopplös känslan av att inte kunna göra allt man känner att man måste göra.

Godnatt alla och sov gott!

~ imorgon är en ny dag med nya möjligheter ge aldrig up
p hoppet ~

Likes

Comments

Ja kära tid vilken dag det har varit idag och än är den inte slut, nu vet jag iallafall att jag snart kommer att explodera vilket jag inte vill.
Att vara irriterad ger mig bara ångest så nu hoppas jag verkligen att denna dagen slutar bra och inte blir pisskass värdelös
👍

Fått rensat i lägenheten idag iallafall både bland gardiner och sängkläder och sorterat ut alla filmer jag ska göra av med.
Det går sakta men säkert framåt och känns skönt med ett lugnt tempo!
😊

Nu blir det fortsätta titta på ghost whisper och sen hänga upp gardiner!

Likes

Comments

Hänt mycket sen jag gick upp första gången idag, praktik dag för Sebastian idag så det innebär upp innan tuppen hinner gal, redan 04.45 ringde klockan och sen snoozade jag den i ca 15 minuter eftersom hans buss inte går förens 06.03 ändå.
Sen va det dehär med att väcka Sebastian, många gånger är det lättare sagt än gjort för han har ett sjudundrandes morgonhumör
😝
Men han kom upp lite senare än tänkt och är iallafall iväg på praktiken.

Han har verkligen hittat stället han vill vara på och det är ju inte alls samma som vad han går för utbildning men jag anser att sålänge han trivs med det han gör så spelar det inte någon roll vad han jobbar med tycker jag
😊 Beundrar honom på väldigt många sätt för han är väldigt duktig för att inte vara mer än 18 (fyller 19 i augusti)! ❤️

Jag själv har varit duktig jag med och dammsugat i tv-rummet, varit ute med Bollen och vädrat i stora rummet så nu tänkte jag bädda ner mig tillsammans med djuren någon timme innan det är dags att ta tag i resten av sakerna.
Har även hunnit med att gosa massor med katterna och Bollen och Gud som jag älskar dessa fina djur, så fulla av kärlek och så lugna och duktiga
😻
För övrigt har jag lite som står på schemat idag..

- Tvätta 2 maskiner tvätt
- Dammsuga: hallen och badrummet
- Skura golv: hallen och badrummet
- Sopa golvet i köket
- Plocka iordning på Alwins rum
- Skriva Matlista
- Sortera ut bland gardiner och sängkläder
- Bada katterna + klippa klorna

Nu ska jag minsann vila och ska inte låta klockan ringa fören vid 10.00 för är riktigt trött i huvudet
😴

Likes

Comments

En helt vanlig natt och jag ligger som vanligt vaken helt utan anledning ✌️👀

Nerverna spelar mig ett spratt idag och jag har en hemskt dålig magkänsla, jag verkligen hatar dessa magkänslor för det visar sig alltid vara något som inte är positivt.

Vet inte riktigt vad folk håller på med nu för tiden men jag är inte längre någon man kan ha i andra hand, jag tillåter inte folk att utnyttja mig längre och jag tillåter inte att folk spelar på mitt mående.
Jag har varit godtrogen så länge och det finns ett stopp, och det stoppet har jag satt upp nu.
Jag har tagit första steget på den jobbig stegen upp och jag tänker fortsätta klättra upp från botten ett steg i taget för jag tänker inte hamna där igen på den tråkiga hemska och jobbiga botten.
Jag förtjänar inte att behöva leva med ångest, depressioner och allt där till för att jag inte kan bli behandlad väl, det räcker nu
😊

Men mitt i allt elände så måste jag säga att det känns verkligen som vi har hamnat rätt denna gången, vi är så fulla av hopp och förväntan och vill bara att det blir Juni nu så vi kan få börja om vårt liv helt och hållet och bygga upp en tillvaro för oss där vi kan leva i trygghet och harmoni utan massa krusseduller.
Jag vill finna lugnet och få vara lycklig utan massa trams runt en, jag längtar så himla mycket efter att vår lilla familj ska få komma "h
em"! 🏡

Tiden skenar: Lilleman är redan 1 år och 1 månad på söndag! Vart har tiden sprun
git iväg? 😯
Min lille böna som inte va mer en 47 lång och vägde 2605g vid födseln är nu en liten filur som både går och ibland till och med springer och han pratar hela tiden mitt älskade l
illa barn 😍
Tänk att till sensommaren så börjar han även på dagis och jag ska behöva släppa taget hela 15 timmar i veckan, det är inte samma sak när han hälsar på hos sin mormor tex som när han ska börja på dagis. För min mamma / Alwins mormor är ju min trygghet med, men ett dagis är ju helt nya människor som min lille prins ska gå vara hos, det känns lite jobbigt måste jag ju erkänna... Men så är det säkert för alla föräldrar som ska släppa iväg sina barn på dagis.

Jag kan nog inte beskriva hur lycklig jag är med världens finaste pojkvän och pappa till min fina son. Kan inte tänka mig ett liv utan dom på något sätt dom är min räddning igenom saker som en gång brottade ner mig i marken och jag är dom evigt tacksam att jag fick äran att få en så fin familj so
m jag har ❤️

Nu tänker jag försöka få lite sömn för imorgon har jag en hel del som står på schemat (som om jag inte brukar ha 100 järn i elden).
Gosar ner mig med mina katter, vovven och Sebastian som redan sover och fyller kroppen med ny energi inför morgondage
ns måsten 😊

Sov godis alla och va rädda om er själva och varandra!

~ Ett steg
i taget ~

Likes

Comments