känner mig överkörd, hela tiden. det är så mycket som måste göras och jag vet att det måste göras så snart som möjligt. jag orkar fan inte. Är ganska säker på att jag har depression ovanpå aspbergern. jag vet att Rasmus vill väl men minsta lilla kommentar från honom om vad som behöver göras känns som tjat. och jag klarar inte av det.
häromdagen funderade jag på att be honom om hjälp med att städa (måste skaffa boendestöd) men när jag vaknade höll han redan på. och då kändes det som att det inte var någon mening att fråga, självklart hjälpte jag inte till heller. vad är det för mening att försöka när man ändå blir överkörd.
säger åt honom att sluta städa varje gång men han lyssnar inte. han mår dåligt av att städa vilket får mig att må dåligt. men det är stökigt varje gång så han lyssnar inte. självklart tycker han att han gör mig en tjänst och att jag borde vara tacksam, många håller säkert med honom. men jag ville aldrig ha den tjänsten. varför måste jag vara tacksam för något jag inte vill ha?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

då har man äntligen fått ett beslut. jag har Asperger. för en gångs skull vill jag inte hem till svärmor direkt efter psyk. så valde att sitta i solen (i skuggan) och bara absorbera allt.

Lite backstory

I stort sett hela tiden som gått sedan mitt senaste inlägg har jag lyckats få en utredning på psyk. Har inte orkat skriva under tiden men nu är jag tillbaka

Ok det var en jävligt kort backstory XD

Likes

Comments

"alltså snacka om barnunge. kan inte ens tåla ett skämt"
såklart. vem skulle det vara om inte Jessica och hennes zombies. zombiesarna skrattade. undrar om de ens förstår vad hon säger. äckligt.
"Ehm Jessica? Vi kanske borde"
"kom vi drar, jag såg Peter gå mot klassrummet"
en suck hördes medan alla gick ut igen. dörren smällde igen och det blev tyst. jag torkade bort snoret men brydde mig inte om att snyta mig. jag skulle ändå inte andas länge till. om 5 minuter skulle allt äntligen vara över. den kalla metallen skiner i lampljuset.

Likes

Comments

tänkte försöka knappa ut en liten historia. Det kommer bli lite hackigt så ni får ha tålamod ☺
år 2005
tårarna faller. jag kan åtminstone inte känna pisslukten när snoret täpper igen hela näsan. orkar inte bry mig om att snyta mig, inte än. kanske ska strunta i det över huvudtaget. då får de nåt mer att skratta åt när de hittar min kropp.
dörren till toaletterna smäller upp. jag trycker papper mot ansiktet för att de inte ska höra mig. de skrattar. jag drar upp fötterna från golvet så de inte kan se mig under toadörren. om jag bara kunde vara tyst tillräckligt länge skulle de kanske inte märka mig och lämna mig ifred.

Likes

Comments

efter en kvarts väntetid kom jag äntligen fram till radiotjänst och kunde göra en avanmälan! äntligen!

Likes

Comments

Nu är det mycket som hänt under ett par dagar. Att fylla 25 var helt ok och det var roligt att fixa till tårtorna. Båda är färgkodade med blåbär, hallon och vanilj i den ena tårtan och gul kiwi, persika och jordgubb i den andra. Det tog några timmar (spridda över två dagar) men det var det värt. Fick en enorm present korg fylld med godbitar från hela familjen. Korgar är bäst!

så har jag äntligen fått mina glasögon! blev förvånad över hur klart allting blev. Visste ju att jag var närsynt men oj! en skylt på 2meters avstånd som jag innan inte registrerat som suddig blev plötsligt mycket klarare. ena paret har reflexskydd så jag sparar de för bilkörning.

Likes

Comments

blev ett par timmar hos föräldrarna idag för att förbereda inför kalaset imorgon. Hade förberett mig på att göra en tre-lagers tårta men det visade sig att jag skulle göra två. ok inget problem, tänkte jag, behöver bara kordinera lite olika designer. efter två timmars funderade sorterande och förberedande inser jag att det är två st två-lagers tårtor jag ska göra, inte tre-lagers. körde på min plan iallafall så det var bara att åka iväg och köpa mer tårtbotten. blev bra till slut iallafall. dags att fylla 25! bilder kommer imorgon.

Likes

Comments

igår fick jag äntligen komma till en psykiatriker. det var jobbigt men samtidigt skönt att få prata med någon som förstår allt man säger. gick inte riktigt in på djupet den här gången då det bara var första besöket. vi hann inte färdigt dock så det blir minst ett besök till. Får se hur det går. 

Likes

Comments

ännu en studiedag ännu en tatuering. idag fick jag denna grymma ryggtatuering av min sambo. han lyckades dock förstöra spetsen på pennan vilket är minst sagt irriterande, men men... djupa andetag. inte en lika bra dag idag.
idag började äntligen min bokbinderi kurs igen. fick ett nytt ansikte i gruppen också vilket alltid är trevligt. till skillnad från när jag började verkade hon ha fått mer information om vad som behövdes tas med dit.
är jag riktigt ihärdig kommer jag hinna göra två böcker den här omgången.

avslutade dagen med att äntligen se rouge one. själv var jag inte så exalterad men jag älskar star wars så bio blev det. roligt att sitta i en helt tom salong för en gångs skull. efter en lite långsam första halva kom en helt fantastisk avslutning. jag måste erkänna att jag haft lite svårt att tro på att den skulle vara så bra som folk säger men wow! kan absolut rekommendera denna.

Likes

Comments

Efter mitt senaste misslyckande med ugglan tog jag nya tag och började fylla ut en gren jag förberedde för länge sen. Stor skillnad i resultat kan man lugnt säga. tog mig även tid att se om videon som jag utgått ifrån när jag gjort ugglor förut https://youtu.be/6FusgBwnbKo

Blev en riktigt bra pluggdag idag. Har äntligen fått ner alla korrelationer (statistik mumbojumbo) till C-uppsatsen så nu kan vi äntligen börja analysera. Har vi tur hinner vi med omtenta datumet i februari annars blir det inte förrän i mars. Som alltid när man pluggar måste man få släppa loss lite också. Vi underhöll oss i någon timme med tatueringspennor. På bilden är den glamorösa draken jag ritade på min partner.

Håller tummarna för att morgondagen blir lika bra.

Likes

Comments