Header

Heej!! Idag så bjöd jag min 12åriga lillebror på bio! Vi såg dumma mej 3 som var sjukt bra och rolig! Jag älskar ju animerade filmer så hade höga förväntningar och den nådde upp till kraven:) Eric tyckte också om den och det var kul att få göra något med honom också eftersom vi sällan umgås själva och faktiskt hittar på något, märkte att han blev väldigt glad att hans syster faktiskt tog med honom på något och det värmer i mitt storasyster hjärta!

Rekommenderar er som har småsyskon att spendera mer tid med dom och ta med dom på saker för man märker verkligen att de uppskattas! Filmen rekommenderar jag också!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!! Förlåt för bloggen har legat död dom senaste dagarna men jag har somsagt vart på Emmaboda och när jag kom hem i söndags kväll var jag helt död och hsr verkligen bara sovit sen jag kom hem!
Men Emmaboda var helt underbart! Mycket bättre än förra året och mer än så vet jag inte vad jag ska skriva förutom att jag önskar att alla skulle vart där för det är en sån underbar festival!

Jag träffade mycket nya människor som var helt underbara och träffade även en kille jag pratat med ett ganska långt tag ( typ 6mån ) och han var så himla fin och jag ska faktiskt ner till honom i Malmö denna helgen! ( hej om du läser detta hahah! )

Bjuder på lite fina bilder ifrån festivalen!!

Likes

Comments

Hejhej! Nu sitter jag och Lisa på tåget ifrån Göteborg till Emmaboda för äntligen ska vi till festivalen! Ska försöka uppdatera så mycket jag kan men vi får se hur det går hahah, kommer förmodligen va däckad hälften av tiden men i will try! Annars uppdaterar jag när jag kommit hem! Är det någon annan som ska dit så hmu!:)

Likes

Comments

Hej på er! Idag fyller min bästavän, min andra halva och en av dom personerna jag älskar mest i världen 18 år! Så självklart har vi firat henne! Vi var några stycken hemma hos henne igår på kvällen och åt tacos, drack drinkar och spela beer pong för att sedan när det närmade sig 12-slaget dra ut till Henriksberg, en bar i Göteborg med takterass och dansgolv för att fira in hennes 18års dag på dansgolvet ( wow, vakten släppte in henne 15min innan hon egentligen var 18;))) ).

Henriksberg var kul, vi spelade lite biljard också ( jobbiga var att jag sög och jag hade sagt att jag var asbra, vilket jag också brukade vara? Inte längre tydligen iaf... ) Sedan vid 02 när Henriksberg stängde gick vi ett gäng till McDonalds för att vissa ville äta, jag var konstigt nog jätte mätt så jag köpte inget. Efter McDonalds så gick vi till KFC för ännu mera mat???? Ännu en gång, jag köpte inget hahaha. Och efter det gick vi till excet och dansade dock var klockan redan 04 då och jag började känna hur tröttheten började komma så jag orkade inte riktigt dansa lika intensivt jag gjort tidigare på kvällen, kände mig mest som en pappa på fest typ hahah.

Men för att summera kvällen så var det god mat, god dricka, bra sällskap och ett fint födelsedagsbarn! Grattis älskling!!Likes

Comments

Contains affiliate links

Sitter i köket och kollar på fina kläder och drömmer mig bort om att ha en garderob med massa fina kläder! Självklart plockade jag även ihop en superdrömmig outfit som jag bara måste dela med mig av! Allt är ifrån NA-KD och självklart är allt länkat i bilderna så är ni intresserade är det bara att klicka på plaggen!


Likes

Comments