Valentine's OOTD

Innehåller affiliate-länkar

Byxor - Zara // Tröja - H&M // Ögonbryn och ögonskugga - Maybelline The Nudes Palette // Concealer & Foundation - Rimmel London // Eyeliner - Rimmel London // Contour - Nyx Wonderstick & Barry M countour kit // Fransar - Azeredo


Använd koden HELENA10 för att få 10% rabatt på hela sortimentet på Azeredo Cosmetics.

Det här var andra gången jag hade lösögonfransar och första gången jag satte på lösögonfransar så jag är verkligen inget proffs utan verkligen nybörjare så det är därför dom kanske sitter lite konstigt.

Och anledningen till, som jag ser nu, att man ser lite strån nedanför ögat är för att jag fick klippa dom lite för att dom skulle passa, det har alltså inte ramlat av!

Fransarna var så sjukt sköna och jag kände inte att jag hade på mig dom då dom verkligen var lättare än en fjäder. Fick en chock när jag öppnade framkameran på mobilen och såg vilka långa fransar jag hade då jag hade glömt bort att jag hade dom på mig, haha. Ett väldigt bra betyg tycker jag!

Körde på ett smokey eye med inslag av rosa för Alla hjärtans dag-dejten igår. Finbyxor och en plain tröja. Dom här byxorna tycker jag verkligen är den perfekta kombon mellan classy/stylish men också vardaglig och cool. Jättebra för såna här tillfällen. Köpta på Zara men verkar ha gått ur sortimentet.

  • OUTFITS

Gillar

Kommentarer