Recension: Nyx Concealer

Innehåller affiliate-länkar

För ett par veckor sedan köpte jag en Nyx Concealer då min Rimmel London Wake me Up concealer nästan är slut. Jag köpte i färgen CW 03, en av dom ljusaste. Jag köpte den på Kicks för 79:- Bra pris. Men, jag blev mycket besviken!


Den var extremt orange trots den ljusa färgen och det var jättesvår att blenda ut den. När jag till slut blendat ut den var det väldigt svårt att lägga på något annat. Jag hade lite finnar i t-zonen och täckte det med concealer. När jag sen skulle lägga på contour, jag använder Nyx Wonderstick, så gick det inte att blenda ut highlightern över den blendade concealern så ''hakade'' den liksom fast sig. Kan inte komma på något bättre ord men dom är helt enkelt inte kompatibla. Jag har aldrig haft problem med Wondersticken så det är ganska tydligt var problemet ligger. Självklart är det inget konstigt att vissa produkter inte går ihop. Att konsistenserna går emot varandra, inte passar ihop osv men när ens egna produkter, alltså av samma märke, inte funkar med varandra känner jag att man har misslyckats!


På hemsidan står det att den inte ska se ''kakig'' ut men det tycker jag verkligen att den gör om man inte har tid att blenda hela dagen.


Jag rekommenderar inte den här concealern och tänker inte använda den igen överhuvudtaget faktiskt.

Gillar