#Nouw30daychallenge

När jag gick med i tävlingen #Nouw30daychallange skrev jag såhär i inlägget:


Den här månaden skulle jag vilja lära mig att blogga på ett mer professionellt sätt, utveckla mitt eget "brand" med det menar jag att få mitt eget sätt att blogga och få ett eget kännetecken. Jag vill göra mer intressanta inlägg och även blogga mer om outfits och mode.


Jag är lite kluven i frågan om jag lyckats med det eller inte. Jag känner att jag lyckats med att blogga på ett lite professionellare sätt, främst pga nya kameran så jag lättare kan lägga upp fina bilder och inte bara mobilbilder och max 1 inlägg om dagen med kamerabilder. Några outfits har det blivit men inte alls på den nivån och i den mängden jag hoppades på.


Jag tror att största anledningen till att jag inte lyckats så bra som jag hoppades är att mitt mående. Det har inte varit på topp under Jan-Feb med mycket ångest och sådana äckligheter. Men jag känner ändå att jag har kommit en bit på vägen. Jag har en lååång väg kvar tills mitt bloggande är på den nivån jag önskar men jag är en bit på väg. Jag tror absolut inte att jag kommer vinna 30 day Challenge-tävlingen även om jag håller alla tummar och tår och det vore så fantastisk om min dröm att besöka Paris gick i uppfyllelse, men jag har som sagt mycket jobb kvar tills jag är nöjd med bloggkvalitén här men bara för att tävlingen är slut ska jag inte sluta försöka och kämpa för att bli bättre på det här.

  • OM MIG

Gillar

Kommentarer