Griffelvägg

När vi flyttade in i det här huset för ca 2 år sedan målade jag mina garderobsdörrar i griffelfärg. När vi var klara med första lagret (2-3 rekommenderades) tyckte vi att det täckte riktigt bra så vi nöjde oss med ett lager. Nu såhär i efter hand hade det varit mycket bättre att köra två eller tre. Efter en längre tid började färgen ''tonas'' bort och det hela blev bara grådassigt. Det blev svårare att sudda och det var verkligen inte fint. Idag tog jag tag i saken och målade på ett lager till. Eftersom jag inte visste hur färgen skulle täcka hade jag köpt så det räckte till två lager sist så jag hade all färg hemma så det var bara att lägga ut plast på golvet, ta en svamp och rengöra med lite målartvätt och sen bara att måla. Blev sån skillnad! Känns mycket mer fräsch och stilrent. Hoppas nu att det räcker med två lager och inte problemet kommer tillbaka.

Före ----- & ----- Efter

Griffeltavlor är verkligen perfekt för planeringsbesatta, såna som jag. Jag hatar verkligen att inte ha koll på läget och om något oförutsägbart händer därför är det så skönt att kunna skriva upp veckans planering. Verkligen ett tips!

Medan

Använde mig av Blackboard Paint köpt på Panduro. Tror även det finns att köpa färg för att få en magnetisk vägg, i kombination med denna färg så får du en vägg som du både kan skriva på och sätta upp magneter med bilder, lappar eller liknande, så smart och praktiskt! Perfekt för kontoret eller köket.Sen så vill jag också ursäkta dom hemskt dåliga bilderna. Så svårt att få bra ljus i mitt rum när det inte finns något dagsljus någon gång på dygnet. Såna här gånger man vill ifrån Norrland.

Gillar

Kommentarer