Tips på hur du organiserar ditt rum

Innehåller affiliate-länkar
Låda 1: Hårborstar, våtservetter. Låda 2: Just nu bara min gamla plånbok. 3: Ansiktskrämer, Läppstift, Sminkpaletter, doftljus. Låda 4: Hudkrämer, bodylotion, ansiktsmasker och mindre ögonskuggor. Låda 5: Hårprodukter, Hårband, Håraccessoarer, Hårtänger. Låda 6: Teknik


Det kan låta rörigt med t.ex våtservetter och hårborstar i samma som inte alls har med varann att göra men det är sånt jag vill ha lätt tillgängligt.

I tredje lådan har jag den här jättepraktiska förvaringen från Ikea. Jättepraktiskt och lätt att dela upp olika produkter.

Ovanpå byrån har jag denna förvaring och hand från Dollar Store för förvaring av produkterna jag använder varje dag och även mina favoritringar. Det underlättar att hålla ordning om du har dina favoriter och mest använda produkter lätt tillgängliga så du inte behöver röra igenom lådor fulla av andra produkter som du använder vid speciella tillfällen som t.ex glittriga ögonskuggor till fest.

I mitt skrivbord från Jysk har jag i ena lådan, nagellack och andra nagelprodukter och i andra lådan, smycken och solglasögon. Jag har lagt nagellacken för att få en bra överblick och inte behöva lyfta och röra runt i alla nagellack för att hitta det jag vill ha. För smyckena har jag tagit lock pappaskar för att inte röra ihop armband och halsband med varandra osv. Solglasögonen har jag lagt för att lätt kunna se dom och välja vilka jag vill ha. Mitt favoritpar ligger längst ned och är från Max&Co, dom har dessutom styrka i sig.

I denna hurts från Ikea vid namn Erik har jag pennor, block, akrylfärg osv.

Garderob/klädbyrå är alltid ett enda stort kaos hos mig. Därför fick jag ta dessa lådavdelare från pappa som han fått av jobbet men tror dom finns att få tag på kontorsaffärer. På andra bilden kan ni se hur jag organiserat det.

Gillar

Kommentarer