4/10-17

Dagen har varit lång! Jag har varit helt slut efter operationen och haft väldigt ont. Haft svårt att äta eftersom jag är så svullen i munnen och kan knappt öppna munnen så har inte blivit några kanelbullar för mig idag, knappt någon mat heller. (fast jag äter hellre det förstnämnda) Nu ska jag dricka lite varm choklad, knapra alvedon och försöka tvinga i mig en banan.

Imorgon ska jag till tandläkaren igen! Fast denna gång till tandregleringen. Eftersom jag har räls får jag hänga ganska ofta hos tandläkaren, den ska spännas var sjunde vecka och nu till vintern ska jag även få på underkäken så därför plockar dom tänder av mig och imorgon ska jag in för att sätta gummisnoddar så tandställningen får plats. Jag fick på överkäken i juni och ska ha den i 2 1/2 år + en käkoperation för att ställa om käkarna ett halvår innan jag får ta ut tandställningen. Jag har alltså haft fyra månader utav ca 30 och jag längtar redan tills den är borta och det är överstökat!

Förhoppningsvis går det att sätta in gummisnoddar imorgon, med tanke på att jag som sagt knappt kan öppna munnen, önska mig lycka till, jag behöver det!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,
Så fin blogg!! Kram
nouw.com/ronjaholmstrom
hwennstig
hwennstig,
Tack så mycket! Detsamma! Kram
nouw.com/hwennstig