1/2-18

Känns så sjukt att det redan är Februari. Januari var over-all ganska snäll mot mig även om den var lite tråkig. Ser framemot att kicka lite ass i jobbet den här månaden. Målet och hur jag ska nå dit står klart så nu är det bara att kämpa!

Full snöstorm idag. Blåser extremt mycket och snöat som hejsan minst sagt. Alla skolor är stängda och bara någon enstaka buss går i länet. Vi har haft tur och klarat oss från strömavbrott men alla har inte haft sån tur. Hanna skulle med tåget till Stockholm idag för att hälsa på sin kille. Jag tänkte att det kunde vara kul att åka "en liten sväng" i brist på annat och komma utanför dörren idag men det blev inte så liten sväng.  Snöstorm + SJ vet ju varenda svensk som åkt tåg eller läst en tidning att det går ju inte riktigt ihop! Vi åkte ca en timme innan tåget skulle gå (tar ca 20 min in till stan från oss) ifall vägarna var dåliga och det var dom så hade tåget gått i tid hade det ju varit bra. Vi var där ca 30 min innan tåget skulle åka. Då plingar det till i Hannas mobil som säger att tåget inte åkt från Sundsvall än. (1 timme bort) Men det var ju ingen idé att åka hem igen i det här vädret så när mobilen plingade till ännu en gång kanske 10 min senare att det skulle dröja ännu lite till innan det lämnade stationen i S-vall så åkte vi till macken för lite fika och så vi kunde sitta där ett tag. Under fikat hann dom ändra tiden ännu lite till och dröjde med att uppdatera om tåget lämnat stationen, men till slut så. Över 1 timme försenat kommer tåget. Hanna kliver på och vi åker hem. Efter 2,5 timme sms:ar Hanna att dom kommit till Söderhamn (40 min bort) så jag är verkligen inte avundsjuk på henne!

Resten av dagen har jag legat och värmt mig under en filt framför tv:n, gjort föregående blogginlägg och jobbat undan lite. Nu på kvällen har vi tittat på Lyxfällan och Bygglov och nu är jag väldigt redo för sängen. Hörs imorgon, puss

Gillar