10 saker du inte visste om mig

1. Jag är världens mest ospontana människa. Jag blir jättestressad om jag inte vet vad som ska hända under dagen, vilken tid folk kommer hem och om jag ska vara ensam etc.

2. Jag har extremt många rädslor och är väldigt nojig av mig. Höjder, sjukdomar/bakterier, grodor, ormar, spindlar, getingar, dom allra flesta männen, porslinsdockor, prata inför folk, höga ljud, råttor, clowner, maskotar (alltså när folk har stora t.ex djurkostymer så man inte ser ansiktet) you name it jag är rädd för det, i stort sett. Vet verkligen inte varför?! Det har bara blivit så.

3. Jag satt i rullstol när jag var liten. När jag var yngre hade jag en sjukdom som heter Perthes, vilket innebär att höftkulan är platt istället för rund och därför kommer inte blodet ner till benen. Jag fick väldigt ont, haltade och fick sitta i rullstol under längre promenader eller liknande. Min ena höft är helt återställd av sig själv (behövdes ingen operation eller så) och min andra höft, jag citerar läkaren, "ser ut som en karljohansvamp" och kommer alltid göra det. Jag kommer aldrig bli helt frisk men känner väldigt sällan av det.

4. Älskar tandtråd. Lite random? Ja jag håller med, men det finns verkligen inget bättre än när man efter en lång dag, speciellt med mycket godsaker, går och borstar tänderna och sen tar tandtråd och tänderna känns så rena! Nu när jag har räls kan jag inte använda tandtråd, vilket suger, men kommer iaf nära nog med mellanrumsborstar.

5. Kallar mig själv en norrlänning men.... Jag är faktiskt född i Karlskrona, Blekinge. Vi flyttade därifrån hit till Hudik när jag var 9 månader och jag kan inte ens tänka mig att bo längre ner i Sverige än såhär (Förutom kanske i en mardröm) och definitivt inte i Blekinge, no offence men nej.

6. Jag och min kusin hade gemensamma låtsaskompisar när vi var små. Jättekonstigt verkligen, en sak att många barn har låtsaskompisar men att vi hade samma är jätte underligt! Minns att det var indianer och vi skrev en lång lista för att komma ihåg alla namn eftersom det var så många.

7. Jag läste franska i högstadiet. Det enda jag minns är, dock osäker på stavningen, men "Mon plait favourite et harsh et pomme de terre" vilket betyder "Min favoriträtt är pölsa och potatis." Man måste liksom tänka vad man har anvöndning av när man ska kommunicera med en fransk och jag kan inte tänka mig någon mer nödvändig mening!?


8. Jag är lite av en ensamvarg. Inte så att jag älskar att vara ensam hemma eller så men just det här med att vara med kompisar. Det kan lätt bli för mycket när jag träffar vänner. Även om det är kul blir jag väldigt trött och vill inte vara med någon så länge. Jag har alltid varit så. Jag minns när jag var kanske 7-8 år och min kompis skulle sova över hos mig. Det var jättekul först men när det blev kväll och närmade sig sovdags tröttnade jag och sa till henne att en av mina dockor brukade röra sig och göra ljud på natten. Så min kompis började gråta, ringde efter sin pappa och åkte hem. Detta var såklart inte det minsta sant det var inte ens så att jag inbillade mig det. Jag ville bara vara ensam och i desperata situationer får man ta till effektiva medel ¯\_(ツ)_/¯


9. Jag vill minst ha 6 barn. Det finns saker som kan skrämma iväg en partner, som "jag är egentligen en kille," "jag har suttit inne för mord," "jag åt upp min förra pojkvän" eller "jag bor med en kloakråtta i en container och trivs bra med det." Såna saker kan skrämma iväg en partner, och sen så finns det en helt annan nivå: "Jag vill ha många barn." Ännu värre: "Jag vill definitivt vara gravid med mitt första barn i alla fall innan jag är 25." Efter det är det nog bara snubben som bor i en container med en kloakråtta som är intresserad av en.


10. Älskar att planera. Skriva listor, sortera anslagstavlor på Pinterest med olika bilder för olika tidpunkter/situationer, lägga upp resesträckor i Roadtrippers och kolla upp olika resmål, dekorationer och recept för massa olika tillfällen som, med handen på hjärtat mest troligt inte blir av.  • OM MIG

Gillar

Kommentarer