Hei <3bloggen<3

Vinterferien kunne virkelig ikke ha kommet raskere. Siste skoledag hadde en matteprøve i vente, noe som vi aldri, noen sinne, kan bli nok forberedt på. Men etter prøven var overstått, ringte vi vinterferien inn med hjelp fra kebab fra Tippen, og historietime <3 Blir vel ikke bedre enn det??? (neida, joda). Men det neste store spørsmålet er følgende:

Hva skal jeg gjøre den neste uken? Altså, vi er ikke de mest kreative knivene i skuffen, og det kan derfor bli vanskelig å finne på noe å gjøre. Samtidig, har vi nok ikke bruk for kreativiteten denne ferien, nemlig fordi vi må på jobb, øve på prøve som er mandagen(!!) rett etter ferien, OG levere styrkeprosjektene våre. Akk ja og ja takk, en pause i bakken skulle vi gjerne hatt! Men det er vel for mye å be om? Ja, ja det er det.

Men bort med all negativiteten! Det er tross alt fri fra skolen, og det er sende kvelder, dager i slalåmbakken, og varm kakao, som ligger i vente. Det handler jo nemlig mye om prioriteringer. Og det tror vi at folk i alle aldre må tenke litt over. Vi er klar over at man prioriterer annerledes etter blant annet hvor gammel man er, men uansett alder er det viktig å finne ut av hva som er meningsfullt for akkurat deg. Selvfølgelig må man fokusere på jobb og skole, men det er viktig å ikke bli helt oppslukt. Bruk tid på opplevelser, gode venner og familie, for det er minst like viktig. Kanskje det er noe du burde tenke litt over denne ferien?

Vi blogges <3


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tja, hva skal vi si? Endelig (!!!) er den alt for lange og kalde januar over, og vi ønsker februar hjertelig velkommen. Vi tenkte at en kort oppsummering av måneden var på sin plass, og vi kommer til å kjøre noen flere slike innlegg framover.

Månedens høydepunkt-> 99 problems var å se på byscenen den 26. og den 27 januar, og stemningen var god!! 99'erne hadde stelt sammen en russrevy med både kule dansemoves, og et høyt energinivå. Og vi blir gira! Tenk at vi er de neste til å slenge sammen en revy? Vi gleder oss bare mer og mer til det er vår tur om litt under ett år. Ingen av oss er medlem av samme russegruppe, men vi kommer seff til å henge masse sammen <3

Månedens nedtur-> Det ekstreme sure været! Lenge siden snøen har ligget så lenge sammenhengende, og at det har vært tosifrede minusgrader. Og det er jo egentlig en positiv ting! Norge er jo kjent for det ekstreme vinterværet, og vi innrømmer at det å klage på været er typisk nordmenn. Men vi er jo egentlig ganske stolte! Samtidig, herregud så irriterende. Masse snø, drit glatt på grunn av all isen, og superduper kaldt. Det er jo ikke koselig å være ute en gang? Januar har derfor blitt en "sitte-inne" måned, noe som er litt kjipt. Vi innrømmer at det har vært noen fine vinterdager også da :-P

Månedens sang-> Vanskelig å velge månedens beste sang, fordi det har vært så mange fengende denne måneden! Var litt diskusjon rundt denne kåringen, fordi vi alle hører på forskjellig musikk. Men vi ble alle enige om at det var spesielt en' sang som hadde festet seg litt ekstra på hjernen. Den superkule sangen til Karpe Diem, nemlig "Rett i foret". Jada, vi er klar over at sangen ble utgitt i midten av desember 2017, men sangen har blitt spilt non-stop på radioer og arrangementer i hele januar.

​Mål for neste måned-> ​Hva er målet for februar mon' tro? En selvfølge er at vi skal blogge masse <3 I Januar begynte bloggprosjektet for fullt, og vi innrømmer at vi faktisk liker det! Det å ha en blogg gir oss en utfordring i forhold til kreativitet, og vi tar selvfølgelig utfordringen på strak arm. Et annet mål er å få toppkarakter på medieprøven neste uke, og deretter naile matteprøven uken etter det igjen. Vi satser også på mye latter og moro, og at februar blir betydelig bedre enn januar. 

Håper du har hatt en strålende januar!

Vi blogges <3

Likes

Comments

Hvem er vi ?

Hedvig Røhne, 17 år gammel fra Hønefoss

Jeg valgte medier- og informasjonkunnskap fordi jeg ville ha et litt mindre utfordrende fag, og ikke minst et morsommere fag :-) På fritiden er jeg profesjonell blogger, spiser god mat, og er med ALLE mine gode venner (Kristine og mina). Bruker ellers tiden min på 9gag og å se på ultimate fails på youtube. 

Favorittlærer: Jan Karlengen

Bloggens: Perfeksjonist


Nora Tysse, 17 år gammel fra Haugsbygd

Jeg valgte medier- og informasjonkunnskap fordi jeg ville ha et spennende fag, som ikke er like tungt som mine andre fag. På fritiden liker jeg å være med venner, og å trene. Jeg er også veldig glad i mat.

Favorittlærer: Jan Karlengen

Bloggens: Sporty


Ingeborg Austlid Grov, 17 år gammel fra Haugsbygd

Jeg valgte medier- og informasjonkunnskap fordi jeg ville ha et pusterom ved siden av realfagene, og fordi søsteren min anbefalte det. Ingeborg er deprimert på fritiden, og liker ikke å gjøre noe spesielt. Prøver desperat å si opp medlemskapet sitt på Elixia. Følg katten min på instagram!! @snipp_the_cat

Favorittlærer: Jan Karlengen

Bloggens: Kattedame


Sigrid Svartbrenna Bye, 17 år gammel fra Dovre

Jeg valgte medier- og informasjonkunnskap fordi jeg ville ha et pusterom ved siden av realfagene, og fordi det virket spennende. Jeg er veldig glad i å se på moskusene som går rundt i hagen min hjemme i Dovre. På fritiden min sitter jeg mest alene i leiligheten min i Hønefoss by, og kjøper billige grønnsaker på Krone (min nærmeste nabo). Jeg er lidenskapelig opptatt av mat.

Favorittlærer: Jan Karlengen

Bloggens: (Litt) dumme


PS: Bildet er tatt i fugleperspektiv!!

Likes

Comments

Velkommen til vår blogg!!!!

Vi er fire jenter som går på Ringerike Videregående, og har fått i oppgave å bli bloggere i en forhåpentligvis kort periode. På denne bloggen kommer det til å bli lagt ut mye moro, og vi håper at dere vil følge oss gjennom både bra, og ikke fulgt så bra blogginnlegg. Vi kommer til å blogge om dype og seriøse temaer, samtidig som vi skal passe på å få inn litt sprell og fanteri. Tanken på å ha blogg er både kleint, utfordrende og morsomt, så vi håper på at dette blir en positiv opplevelse både for oss, og for dere.

Og for en ekstra smisk til deg Jan, BLOGG ER GØY!!!

Vi blogges<3 Hedvig, Sigrid, Nora og Ingeborg

Likes

Comments

Nouw Magazine