Endnu et indlæg, som kommer hurtigt efter et andet. Men jeg har simpelthen noget på hjerte, som jeg må ud med.

Jeg lever ekstremt meget i fremtiden. Tænker altid på, hvad mon der skal ske om 10 år - har jeg børn? Har jeg en mand? Hund eller kat - Mercedes eller Volvo? Jeg glemmer fuldstændigt at leve i nuet. Jeg glemmer at tage tingene en ting ad gangen, uden at stresse mig selv og mit hovede med tusind ting, som jeg ikke bør gøre.

Jeg prøver virkelig at skubbe tankerne væk, og fortælle mig selv, at jeg skal trække vejret dybt og tage en time ad gangen. Det hjælper for det meste. Og når det ikke gør - så græder jeg ud, og får lagt mine tanker nogenlunde på plads. Men når det hjælper, får jeg en ro i maven. Jeg har massere af venner og veninder, men de kæmper selv med deres problemer og jeg snakker derfor ikke ud med dem. Jeg snakker ud med 3 personer, som giver mig en ro i hjertet. Mere behøver jeg ikke. Men jeg skal prøve at leve mere i nuet.

For hvorfor ikke leve i nuet? Jeg og du skal være til stede hvor vi befinder os. Kigge op fra mobilen, mærke luften og prøve at slappe af i maven. Hvis det ikke hjælper at tage en dag ad gangen, så tag en time - eller et kvarter. Bare prøv at tage en ting ad gangen. Det prøver jeg, virkelig.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Har du prøvet at føle dig ensom i et stort selvskab? Ikke nødvendigvis følt dig overset eller ligegyldig, men blot alene?

Jeg oplever tit min ensomhed snige ind på mig når jeg befinder mig i større selskaber. Jeg snakker og tilpasser mig min begivenhed, men føler bare tit at jeg går ind i mig selv, og mister grebet om samtalen. Jeg kan sagtens kigge en person i øjnene, men uden egentlig at lytte efter hvad personen siger. Det er ikke fordi, at jeg ikke bekymrer mig om personens taleemne eller problem, men blot fordi jeg ikke føler at jeg er en del af den.

Det er vigtigt at lade andre snakke, og at lytte på deres skavanker som de kæmper med i hverdagen. Men nogle gange føler jeg, at jeg drukner i min bekymring for andre, så jeg glemmer at jeg egentlig selv har brug for at snakke. Men hvis ensomheden sniger sig ind på dig, så kram dig selv i stedet for at straf dig selv. Skub den væk hvis den generer dig. Men ellers, elsk den - den kan gavne din hjerne og hjerte, ved at være alene og få styr på tankerne.

Jeg snakker ikke med alle om mine problemer og tanker. Men hvis et ganske simpelt spørgsmål bliver stillet til mig "er der noget galt?", "går det godt?", begynder jeg at have en smule ondt af mig selv. For det går faktisk ikke godt. Og det er helt okay! Bekymr dig om dig selv, og giv dig selv et knus.

Jeg lytter på andre, og hjælper gerne så meget jeg kan. Men jeg skal også hjælpe mig selv. Jeg siger til mig selv, at jeg er god nok.

Jeg skriver et længere indlæg om det at være alene, eller ensom. Det er et vigtigt, og egentligt et spændende emne.

Giv dig selv et knus inden du lægger dig i seng. Tænk at du er et god nok som du er.

Likes

Comments

Sommeren er slut, og det betyder at efteråret er på vej!

På med din nye lækre sweater, og klæd dig på til vejret så du kan gå en dejlig lang tur, og nyde luften. Vi skal leve i nuet, og mærke at vores krop elsker vores sind og arbejder for det. Vi skal forkæle os selv, og føle os tilpas i det tøj som vi klæder vores krop på med. Det er faktisk ikke den største opgave at smile til sig selv i spejlet om morgenen, og hvis du mangler lidt inspiration til hvordan du kan optimere din garderobe i efteråret, så har jeg lavet en collage med fashion nedenfor!

Jeg vil passe på mig selv, og pleje mig selv. Give mig selv plads til at lave fejl, og ikke straffe mig for det. Jeg vil forkæle mig selv i efteråret med lækre produkter, og tøj som får et smil på mine læber. Min krop skal føle behag, mit hjerte finde ro og mine tanker holde pause med overtænkning. Jeg håber du vil overveje, at gøre disse ting ved dig selv også - det føles rigtig dejligt.

Hvem elsker ikke, at optimere sin garderobe, bare en lille smule? Det kan i hvert fald også give mig et smil på læben ;).Coffee T-shirt Neo Noir hos Magasin 299 kr - Yves Saint Laurent chainbag 11.900 kr - Acne hue 930 kr -

Munthe sweater 1699 kr - Zara frakke 549 kr - Monki bukser 250 kr - Lala Berlin halstørklæde 2899 kr -

Notabene sneakers 2095 kr - Billibi skinnende støvle 1299 kr - Rebecca Minkoff crossbody 1161 kr


Jeg er så forelsket i disse items, og de står alle højest på min ønskeliste. Jeg er blevet tosset med højtaljede bukser, især fordi det giver mine ben lidt ekstra længde. De skinnende støvler synes jeg kan peppe et outfit enormt meget op, og sammen med den grå trenchcoat ville jeg gerne smutte en tur ned ad strøget. Min nuværende drømmetaske fra YSL er et langsigtet ønske, men tasken fra Rebecca Minkoff synes jeg er et rigtig godt bud på en lidt mere rå taske, især sammen med huen fra Acne - så cool! Og så er jeg jo helt vild med trenden med fur! Er de sneakers ikke bare utroligt seje?!


Likes

Comments

I alt for lang tid gik jeg ked af det i seng. Egentlig ikke fordi der var en særlig grund til det, men fordi, at jeg ikke kunne tilrettelægge mig en rutine. Jeg havde brug for en rutine som kunne gøre mig træt når jeg gik i seng, og på den måde få en tung, og sund søvn.

Jeg var træt når jeg stod op om morgenen, og jeg havde intet gåpåmod. Jeg havde ingen motivation til at gennemføre dagen, og jeg glædede mig egentlig mest til bare at ligge i sengen igen, hvor mine tanker kunne få frit løb. Problemet var bare, at mine tanker fik så frit ét løb, at jeg aldrig kunne falde i søvn. Jeg kiggede altid på min mobil efter nogle timer med stirren op i loftet, og indså så, at der kun var 40 minutter til at vækkeuret ringede. Farvel til energi den dag.

Jeg har derfor ét råd til dig. Bevæg dig. Ikke kun fysisk, men også psykisk. For at udvikle os, bliver vi nødt til at komme ud fra vores comfort-zone, og det gør vi kun ved at overskride en smule grænser og derved mærker os selv. Fysisk vil du gøre din krop træt ved at bevæge dig, og dermed få den rigtige restitution i løbet af natten. Om det er en gåtur med din hund eller høretelefoner, eller om det er en tur i fitness-centeret. Kom ud og mærk luften, og føl hvordan din krop fungerer og arbejder for dig. Så får du også lyst til at arbejde for den, og gøre den glad.

Et sidste gennembrydende tip er, alting at tænke; ”det er bare en tanke. Det er ikke virkelighed, og du kan ikke vide hvad der sker i morgen, eller hvad købmanden tænkte om, at du talte dine penge forkert ved kassen. Alle har deres egne ting at kæmpe med, og det samme har du. Så kæmp”.

Jeg tror på dig.

Likes

Comments

Vi er så gode til at straffe os selv dag ind, og dag ud. Vi er vant til, at hvis der er noget som vi ikke gør godt nok, skal vi blive sure på os selv. Lad være med det! Du er et menneske, og vi laver alle sammen fejl ind i mellem. Jeg selv, havde en periode hvor jeg hver dag, var sur på mig selv når jeg stod op. Min dag blev slasket, og mit humør var længere nede end metroen i København. Det er den mest forfærdelige periode jeg husker.

Nu gør jeg noget andet. Jeg giver mig selv plads, og jeg lader være med at straffe mig selv. I stedet for, at tænke tilbage på hvad man kunne have gjort anderledes, eller blive ved med at slå sig selv i hovedet over ikke at have gjort det rigtige, gør jeg nu noget andet. Jeg aer mig selv psykisk. Holder om mig selv, og fortæller mig selv, at det er okay. Det er okay at lave fejl, og det er okay at blive ked af det. Men jeg er sød ved mig selv. Jeg siger til mig selv ”vær sød ved dig selv, der er ingen grund til at straffe dig selv mere psykisk”.


Det er vigtigt at værne om sig selv, og passe på sig selv. Det er vigtigt at vi kan kigge os selv i spejlet om morgenen, og tænke ”hold kæft du er lækker i dag”. Jeg starter min dag med tanken om, at i dag bliver det en dejlig dag. Nogle gange hjælper det, og andre gange hjælper det ikke – og det er okay. Men det er værd, at forsøge. Hvis jeg har en øv-dag, giver jeg mig selv plads til at tænke, og på styr på mine tanker. Somme tider oplever jeg faktisk, at det hjælper at give mig selv et stort smil i spejlet når jeg børster tænder – både fordi, at det ser så latterligt ud, at jeg griner – men også fordi, at når jeg ser mig selv smile, er det som om, at mit indre jeg, bliver automatisk glad.

Tænk på dig selv som værende en ven/veninde. Ville du straffe din veninde for at, lave en ubetydelig fejl? Hvis nej, hvorfor straffer du så dig selv? Du ville holde om din ven/veninde, hvis vedkommende var ked af det. Det skal du også gøre om dig selv. DU fortjener det.

Giv dig selv plads til at lave fejl, og lad være at straf dig selv. Lad være med at bliv afhængig af, at slå dig selv i hovedet hver gang du laver en fejl. Hold af dig selv, det er tilladt at fejle. Elsk dig selv. Efterhånden bliver verdenen lysere. Bare vent og se.Likes

Comments