Var det noen som sa ferie?

Du kan lese HER og HER, hvordan de to første dagene i ferien var. :)


Onsdagen våknet vi til nok en dag med sol og varmt vært. Olav tenkte å fortsette på prosjekt fjerning av vindu, men akkurat da han fjernet de første borda, så kom levering med stopler til frukthagen. Dermed ble vindusfjerning utsatt, og prosjekt gjerdet til frukthagen satt i gang umiddelbart.

Svigerfar kom også, men han tok en tur til en hyttenabo mens vi holdt på med gjerdet.

Det tok litt tid å sette opp alle stolpene, men de var oppe før middag, Det ble enkel servering i dag også. Stekt fiskepudding, stekte poteter og speilegg. Greit at svigerfar spiser litt før han drar hjem igjen. Gulrotkakemuffins blir det til kaffen hver dag. ;)


Så var det bare å fortsette med gjerdet. Denne rullen var ganske tung, og når vi bar den ned, jeg gikk baklengs, så datt jeg plutselig oppi denne lille tua med brennesle. Herlighet som det svei!

Heldigvis hadde jeg noe å smøre på, men det stakk som nåler et par dager. Så har det bare klødd etterpå. Hovnet litt opp også. Lenge siden jeg har brent meg så skikkelig på brennesle. Så nå har jeg fjernet den! ;)

Gjerdet kom på plass, og porten til slutt. Da var vi veldig fornøyde med oss selv, og temmelig slitne. Men det gjør veldig godt å endelig få utført de prosjektene vi har tenkt på så lenge. Spesielt Olav da. Men når han tenker på dem så mye, så får jo jeg også høre om dem ganske ofte ;)

Vi ble fornøyde, og som Olav sier; Hvis elgen kommer på innsiden her, da skal han få gå der og spise til høsten ;)
Inspisering må til flere ganger etterpå :) Gjenstår å fjerne de små gjerdene rundt trærne, men det får vente til neste dag.

En fin dag nærmer seg slutt, og solnedgangen er flott!

Det ble blikk stille, og vakkert :)

#sommer #ferie #sol #gjerde #frukthage #prosjekt #gjengstøa #heim #blogg #nouwblogger #naturbilder #foto

HeidiElise

Liker

Kommentarer

frodith,
Men hvis det kommer elg, så blir det jo SÅ mye fine bilder for deg også 😃 Du MÅ lokke elgen dit 😉 Godt å få ferdig dette nå da 😊
frodith.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, veldig godt å være ferdig med det. Og jeg håper jo elgen dukker opp igjen 😉 Men nå er det såpass mange hyttefolk her, så den kommer nok ikke frem så ofte 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
annebe,
Så fint å se at det var flere nye innlegg hos deg nå 😊 Sommerlige og vakre bilder og så lurt å gjerde inn en frukthage..så man kan få smakt på frukten selv.. 😊 Lav sol ikke mye som er finere en det altså..God sommer videre <3
annebe.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Takk for det Anne. Ja, nå strømmer det på litt innlegg igjen. Fått tilbake litt blogglyst, og med litt mer å skrive om er det enklere. Dessuten har jeg vært litt mindre sliten i hodet, og da er det lettere å skrive også 🙂 God sommer videre til deg også! Klem 😀❤
nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,
Litt jobbing i ferien må jo til, hehe..... men du fikk mange fine bilder da! Og elgen kommer nok ikke til nå..... 😊
utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Margrethe. 😀 Nei, nå kommer ikke elgen til, og heller ikke rådyr og hjort 😁 Vi vil ha epler sjø 😘
nouw.com/hverdagenformeg