Trondheim har blitt byen min 🙂❤

Jeg gikk ned til Trondheim sentrum etter jeg var på St. Olav på torsdag, og det var kaldt, og flott vintervær. Ikke snø enda, men frosten har lagt seg og gir et vakkert dekke her og der. Du skal få se bildene jeg tok underveis.

Jeg stakk også innom Rådhuset, for jeg har jobbet der noen år, og det er koselig å stikke innom og slå av en prat med tidligere kollegaer.

Etterpå tenkte jeg å ta meg brunsj for jeg spiste ikke før undersøkelsen, så jeg gikk til Trondheim torg. Først hadde jeg vært innom butikken ved Nidarosdomen og lekt at jeg var turist igjen. Kjøpte med noen prospektkort med motiv av domen, og en dobbelsidig kjøleskapsmagnet.

Rart det der, for når vi er i utlandet, eller andre steder så sende vi postkort, ihvertfall gjorde jeg det før, men så sender jeg aldri postkort med motiv fra Trondheim hvor jeg har bodd i mange år. Fint å få på turistøynene. :)

Og på min ferd knipset jeg i vilden sky som vanlig. Begynte ved Elgeseter bru, og fortsatte ned til Torget.

Her skal du få en titt.


Torget nærmer seg ferdigstilt nå. Skal være ferdig før julemarkedet starter ihvertfall :)

Disse to har vært så heldige å få skjerf som er strikket i regi av Kirkens bymisjon. :)

Etter disse bildene var tatt, gikk jeg inn på Trondheim torg, og handlet litt småting. Et par olabukser ble det også, for de var rimelige. Og som jeg skrev tidligere, så hadde jeg tenkt å kjøpe meg kakao og noe å bite i, men når jeg ser prisene så synes jeg ikke det er verdt det.

Så jeg tok likegodt bussen hjem, kokte meg kakao, og smurte to gode brødskiver. Godt å komme hjem og nyte brunsjen også. Gjør som regel det jeg. Noen ganger kjøper jeg meg kakao, men som regel nærmere jul. ;)

Resten av dagen gjorde jeg ikke så mye, bare nøt å ha fri. Lagde en god middag til Olav kom hjem, også slappet vi av resten av kvelden. November er i grunnen en fin mnd. Har alltid kost meg veldig med denne årstida. Så jula kan bare vente litt med å komme. Nå er det november og desember som gjelder. 😀


#trondheim #bytur #turistiegenby #torget #trondheimtorg #blogg #nouwblogg #frost #foto #naturbilder

HeidiElise

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Oi oi oi, nå fikk jeg helt gåsehud av de fine bildene fra Trondheim. Vi sender nok mindre og mindre med kort når vi er ute å reiser. Nå tar vi bilder med mobilen, som vi deler på FB, IG og Snap 😉
nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Så koselig at du likte bildene. 🙂 Ja, der blir jo nesten som postkort det også. 😀
nouw.com/hverdagenformeg
frodith,
Sååå fine bilder 😊 Gøy å ta bilder når man finner så fine motiver og får til så fne bilder 😊 Klem <3
frodith.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk. Ja, det er artig å ta bilder når motivene bare dukker opp på min ferd. 🙂 God søndag! 😀
nouw.com/hverdagenformeg
Natheless,
Så koselig å se bilder fra byen din! Lenge siden vi var det nå og jeg har aldri vært der annet enn på sommeren! Glad du koser deg, November er fin. Jeg liker det litt stille nå, men kanskje noen furukvister i en vase og masse stearinlys. Advent ligger der framme og venter. Klem til deg på søndagen!
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk! Trondheim er flott på vinteren også. Skjer ikke like mye som på sommeren, men godt når det er stille og rolig i byen synes jeg 😉
God søndag! Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,
Trondheim er en flott by! Liker meg godt der! Har ikke vært der siden juli nå.... det er lenge det.... blir nok heller ikke mer i år, for nå er prinsessa stadig her hjemme en tur! Siden ho jobber freelance så er det jo greit å ta noen jobber her innimellom! Klem <3
utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, da blir det ikke så ofte tur hit. Greit når hun jobber som freelancer da 🙂
nouw.com/hverdagenformeg