Tankene svirrer

Ja, tenk at tankene svirrer, det tror jeg alltid de har gjort i hodet mitt. :)

Det hender jeg spør mannen min; hva tenker du på? Og svaret han kommer med er: "Ingenting.".

Er vel ikke mulig å tenke på ingenting, er min kontante kommentar, men det er visst det i følge han.

Hvordan er det med deg? Klarer du å tenke på ingenting?

Joda, jeg klarer å tømme hodet litt når jeg virkelig går inn for det. Feks når jeg må ligge rolig og ikke kommer meg bort. Det kan være i Solstudio feks. Eller som den gangen jeg fikk i gave spa som inneholdt å bli smurt inn, og pakket inn i et slags folie. Skulle visst rense kroppen på et vis, og de pakket armene mine tett inn også, og da fikk jeg litt panikk følelse. For hun som gjorde dette sa at jeg skulle ligge sånn i 20 minutter, ja, da måtte jeg virkelig prøve å tenke på noe annet, eller ingenting. Og da er det greiest å sovne.

Og sovne, det gjorde jeg, og de 20 minuttene gikk fort. :D

Når jeg må holde ut noe, eller som jeg skrev, må ligge rolig, til og med når jeg tar MR e.l. så sovner jeg ganske raskt. Så egentlig burde jeg vel måtte ligge helt i ro litt oftere kanskje ;)

Men nå var det tankene som svirrer jeg skulle skrive litt om da. De går litt i loop for tida. Du leste kanskje innlegget mitt om arbeidstrening HER.

Det jeg mener med at de går i loop, er at det er vanskelig å fokusere på så mye annet for tida, enn dette. Og da er det liksom ikke noen vits i å skrive i bloggen hver dag, for det blir jo litt kjedelig for dere å lese.

Jeg har to dager igjen på Miljødirektoratet, og det blir litt rart å ikke skulle dit noen dager i uka, men mest kjenner jeg at det skal bli godt.

Fikk mail fra den andre bedriften i dag, og det var ikke positivt svar, men jeg har ikke gitt meg helt enda. Får sette min Navkontakt på saken nå. Også skal jeg nyte å ikke måtte på jobb en tid. Har jo nok av andre ting å finne på i disse førjulstider som nå nærmer seg, og jeg får kanske litt overskudd til å gjøre det koselig her hjemme.

Du skal nok få se litt mer når jeg får pynta etterhvert. Alltid koselig å pynte til jul og få litt mer lys rundt oss i mørketida.

Lørdagen var vi på formiddagen på Tiller og handle, og etterpå tok vi en tur på kino. Måtte bruke opp julegave vi fikk i fjor ;)

Vi så romantisk julefortelling, "Last Christmas" Den var veldig fin syntes vi begge, og en rolig og god julefilm. Litt overraskende etterhvert, og tårefremkallende for meg ihvertfall. Men om du ikke har sett den, skal jeg ikke røpe mer nå. Vel verdt å se om du liker litt romantikk. ;)

Nå ble det jammen meg litt langt innlegg igjen. Når jeg først skriver så går fingrene av seg selv, og da blir det fort litt mye å lese.

Legger ved noen bilder også, så du får noe mer enn bare bokstaver. ;)

Ha en riktig god kveld! :DLast Christmas
Søndag formiddag gikk vi en god tur om Øvre FlatåsenI dag tok jeg litt bilder på vei til jobb igjen. Var en tur bortom en butikk før jeg gikk inn, og da er det Clarion Hotel og Rockheim som kommer i fokus på vei tilbake.


#tanker #grublerier #blogg #nouwblogg #tømmehodet #spa #sovne #trondheim #tiller #rockheim #clarionhotel #brattøra

HeidiElise

Liker

Kommentarer

hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Har lest litt av innleggene dine, og skal kikke mer. 😊 Rødvin istedet for te, ja, hvorfor ikke 😉
nouw.com/hverdagenformeg
annebe
annebe,
I hodet mitt går det stort sett på høygir bestandig..kanskje en gang i året eller noe at det tar seg litt fri..hehe.. Så bra du kan ha litt tid og overskudd til ting som er bra for deg..det er viktig 😊 Noen år siden jeg har vært på kino..men høres hyggelig ut med en koselig julefortelling.. Fine bilder her også... Klem <3
annebe.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk Anne. Koselig å se en god film på kino, men det er så og si bare fordi vi fikk gavekort til jul i fjor 😉 Ellers er vi nest på å være hjemme 🙂 Klem til deg ❤
nouw.com/hverdagenformeg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229