Sliten.no

Tittei, her er jeg 🌞


Bare en liten tur innom for å si hei, og at jeg er her 😀 Jeg er veldig sliten for tida, og må nedprioritere ting, og da blir det fort blogg som kommer sist i rekka. Prøver å stikke innom og lese litt hos dere jeg følger, men dessverre blir det også minimalt for tida.

Nå skulle en tro at jeg som "bare" går hjemme snart må være uthvilt, men det er visst langt igjen til det. Jeg har noen dager hvor jeg kjenner arbeidslyst, og lysten til å gå en tur, trene litt, men det er så lite jeg orker om gangen nå.

Som regel blir det mye gjort i helgene når vi er i Huset, for da har Olav litt gjøremål, og jeg hjelper til om jeg kan. Men mest så holder jeg på med husarbeid, matservering, klesvask etc. Vi får jo besøk av svigerfar som regel minst en dag når vi er der, og da lager jeg middag og noe godt til kaffen. Og når jeg da har gjort litt ute i tillegg som denne helga var å gjøre rent dekka til bilen som Olav skifta, og rensket en liten grøft, ja, da er jeg helt ferdig. Det er slitsomt nok å pakke for å dra til og fra. Også er det jo rengjøring her og der. Lettvint, men det må gjøres så vi ikke skal gro helt igjen. Olav jobber hardt på jobb for tida, så han skal slippe å gjøre ting hjemme i tillegg. Kan jo ikke bare "late" meg heller 😁

Får så innmari vondt i hele ryggen og såå sliten. Makan til hvor lite jeg klarer nå før jeg blir utmatta. Og da blir det ganske rolige dager i uka for å ta meg igjen. Jeg går tur, gjør ærend, og husarbeid. Men det blir lite ja. Tar fram pc,n for å ordne med album, lese aviser etc. men orker ikke det heller egentlig, så jeg setter den fort bort igjen.

Skjønner ikke så mye av dette, men liker det ikke. Tok en tur til legen igjen for å fortelle situasjonen, og nå blir det mer utredning.

Selv så tenker jeg jo, som jeg alltid tenker, at jeg bare har blitt lat. At jeg blir slapp av å gå hjemme og ikke måtte noe. Men det er liksom ikke likt meg. Jeg liker jo å holde på litt. Koser meg med å bake brød, kaker, holde ting i orden, men nå er det som jeg må tvinge meg til det meste jeg gjør.

Sover dårlig, for jeg våkner så mye, og renner bort av svette. Overgangsaldersplager bør snart være over nå synes jeg, om det er det det er. Så når jeg da våkner på morran mellom 6 og 7:30 og føler meg utslitt og bare har lyst til å ligge, da er det noe som ikke er helt som det skal være. Og jeg kan sitte helt rolig og plutselig føle meg slapp og rar i kroppen, og uvel. Det går heldigvis fort over igjen. Hodepine nesten hver dag uansett hvordan jeg sover, eller bruker tlf pc eller ikke.

Det at anstrengelse fører til at jeg blir sliten, det er jo naturlig, men jeg er vant til at jeg kan gå på igjen etter litt hvile. Ikke trenge flere dager liksom.

Nå ønsker jeg ikke noen diagnose fra dere, for den kommer sikkert tidsnok. Men jeg velger nå å følge kroppen og de signalene den gir, ihvertfall for det meste. Føler ikke at jeg ikke kan gjøre noe liksom selv om det er det jeg har mest lyst til. Det eneste som er godt utenfor disse veggene nå, er å gå tur. Alt annet føles som et ork.

Var nede i byen på mandag for å få nye briller, (reklamasjon på de gamle), og da hadde det jo vært koselig å stikke innom noen butikker, men orket ikke. Tok første buss hjem igjen. Dessuten er det så mye smitte av korona i Trondheim nå, så jeg føler ikke for å utsette meg for det heller.

Dette skulle ikke være et klageinnlegg, bare litt info om situasjon min for tida.

Du skal få med noen fine høstbilder på kjøpet i dag også 😀 Er vakkert både med og uten sol. Første frostnattan kom her i går, og folk skrapte vinduer på bilene. -3,7 grader, kaldt og flott.

Kledde meg godt og gikk en sakte og rolig tur på nesten 5 km. Da er jeg helt ferdig når jeg kommer hjem. Så da ble det avslapning til jeg lagde middag. I dag baker jeg brød, så nå skal jeg gå og bake ut dem.

Blogges etterhvert! Ønsker deg en god dag, og uke! 🙂❤


#sliten #gjøremål #bilder #naturbilder #info #foto #høst #høstfarger #nouwblogger #blogge #hverdagen #trøndelag

HeidiElise

Liker

Kommentarer

natheless,

Så dumt du ikke finner godformen da! Føler virkelig med deg. Godt du tar noen utredninger, så kanskje de finner ut av det? Jeg husker min overgang og den gangen jeg hadde fått flåttbitt. Man skjønner jo ingenting av sin egen kropp da. En nabo inne på skogen har vært syk i ukesvis og legene fant ikke noe. I går fikk jeg vite at hun hadde harepest? Hadde aldri hørt om det før jeg, men hos henne er det masse hare i blomsterbedene? Man lærer nytt hele tiden. Ønsker deg gode dager videre og tenker på deg. Klem 😊

natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk for det. Ja, det er ikke så enkelt å bli klok på alt som skjer i kroppen. Tenker at jeg begynner å bli gammel, men det skal da ikke være sånn for det. 😉 Enten så blir jeg plutselig bedre, eller så finner jeg ut av det til slutt. Takk for omtanken. Klem 😊

nouw.com/hverdagenformeg
fruensvilje
,

masse god bedring ,håper du får svar på noen av dine spørsmål ,og i mellomtiden lyt du bare lytte til kroppen ja ,sånn er det

hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk! Ja, jeg prøver å lytte til kroppen, men er så vanskelig å godta at det er sånn. Tenker at jeg er for lite aktiv, trener for lite, og er lat 😁 Hodet er vabsjeligst å overtale 😉

nouw.com/hverdagenformeg
Marit,

Hørtes kjent ut.... har det på samme måte her. Jeg passer barnebarn, går tur med Jonas - og that’s it! Fine bilder. Her øser regnet ned, og bi har foreløpig ikke hatt frost. God bedring til deg.

www.midtlivskrise.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Hm....leit at du også har det sånn. Jeg orker ikke tenke på å passe unger nå jeg. Bare lyst til å være alene, slappe av og ikke måtte noenting. Heldigvis har jeg en snill og forståelsesfull mann. 🙂 God bedring til deg også. Klem ❤

nouw.com/hverdagenformeg
Kari,

Huff, ikke godt å høre at du mangler energi til å gjøre alt du har lyst til! Jeg ble likevel litt fornøyd da du skrev at du hadde gått en ROLIG tur! 😊 Lykke til med utredninger! Klem fra meg til deg ❤

www.kariengesvik.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. 🙂 Blir ikke så mye annet enn rolige turer nå for tida. Prøver å sette opp farta innimellom, men bena vil sjelden lystre fart 😉 God klem tilbake 🙂❤

nouw.com/hverdagenformeg
Happy,

Det er jo greit.å.kunne hvile og ikke gjøre når kroppen ikke strekke til. Vi skulle være frisken og jobbe for fullt, men omstendighetene sier noe annet. God bedting til deg.

happy.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk. Ja, nå sier kroppen ifra for alt. Håper det bedrer seg for oss begge. God klem 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
Nadixie
Nadixie,

Jeg forstår godt at du er sliten da ja, og av og til må blogg nedprioriteres når formen ikke er på topp. Det er kjempeviktig å lytte til kroppen ja.


Håper dagene dine blir bedre. Jeg har nettopp begynt å svette. Jeg tar remifemin, og synes de hjelper bra. Det går i bølgedaler.

Lykke til med utredningene <3 <3 <3

Så kjempefine og nydelige bilder du har tatt.

Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

nouw.com/nadixie
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Jeg har holdt på med det i mange år, så jeg bør snart være ferdig med overgangen 😉 Takk. God onsdagskveld 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,

God bedring og masse lykke til! God klem <3

utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Klem 🙂❤

nouw.com/hverdagenformeg
VeraLynn
VeraLynn,

Lykke til led utredningen, og jeg håper du får er svar. Noen ganger er det ikke alltid det, og man må gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg kjenner at jeg er lykkelig som har unngått alle overgangsplagene. Ingen hetetokter, i stedet har jeg blitt mer frossen. Så flotte bilder 🥰

nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Takk for det. Jeg har hatt overgangsplager i 10 år eller mer, så det bør jeg være ferdig med snart. Tror det er noe annet nå, men håper jeg bare er sliten. 🙂 Ha en fin dag. Klem 🥰

nouw.com/hverdagenformeg
Helene ,

Mange, gode klemmer fra nordlænningen på Østlandet ❤️❤️❤️

zoeticworld.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk! God klem tilbake 😊 <3

nouw.com/hverdagenformeg