Skrivesperre

Det føles litt sånn for tida. Hver gang jeg tenker å skrive ett innlegg, så kommer jeg ikke på noenting å skrive om. Og jeg ser at andre blogger, og leser overskrifter, men orker ikke/har ikke tid, til å lese. Litt av begge deler nå om dagen.

Sånn er det bare.

Tenkte jeg skulle oppdatere litt for det har skjedd en del siden siste innlegg. Det første som skjedde var at mamma fikk sykehjemsplass etter at jeg skrev purremail til kommunen der hun bor, og skrev at nå var det deres ansvar om noe skjedde med henne når hun var alene. Noen ganger må man være litt bestemt for at noe skal bli gjort. Da fikk hun plutselig plass dagen etter jeg sendte mailen.

Nå har hun vært der snart halvannen uke, og vi vet at hun blir passet bedre på for det er folk rett utenfor rommet. De var flinke der hun var tidligere også, men det var ikke sykehjem, så de var ikke i nærheten hele tiden. Og ettersom mamma har blitt så mye mer dement, og roter mye mer, så kunne de finne henne både på loft og kjeller, og det er ikke helt trygt da akkurat.. Det er ganske tungt for henne, og oss nå..

Ettersom hun ikke skal tilbake til leiligheten. må den tømmes, vaskes og selges, og mine søsken, sønn min, og noen av de andre barnebarna skal hjelpe til. Så jeg slipper å dra ned denne gangen. Er jo kostbart, og krever flere dager når jeg bor så langt borte, så jeg er glad jeg slapp. Er så sliten for tida også, så jeg kjente at jeg ikke hadde ork heller nå.


Kjære mamman min. <3

Over til meg og min helse. I dag var det tid for gastroskopi igjen. Har tatt den undersøkelsen før, men det var i 2011. Nå måtte jeg til igjen, og kan ikke si annet enn at jeg gruet meg.

Men prøvde å fokusere på når det ville være overstått, og jeg overlevde denne gangen også. Skal ikke påstå at det er behagelig, men noen ganger må det til.

Det viser seg at jeg har en liten mellomgulvsbrokk, men den gir meg bare litt plager med svelg, og kan være årsaken til noe av det jeg sliter med når det gjelder det.

Også fant de en liten polypp i magen som de tok biopsi av. Så da er det bare å vente på resultatet. Det er visst ganske vanlig med slike polypper, så det er nok helt ufarlig, men greit å få det sjekket.

Så,, sånn går no dagan her i trøndelag for tida, og litt jobbing utenom dette.

Dere har sikkert sett en del av bildene på insta og snap også, men du skal få en liten smakebit her også. :)


Månelyst på Flatåsen :D

Så er det naturen ved Huset igjen da. Blir aldri lei. :)

Her er Roberget ved Rovannet, Kyrksæterøra. Et motiv som blir godt dokumentert av veldig mange. :)

Lørdagen gikk jeg en liten tur, og satt en stund og nøt utsikten her, mens jeg snakket med sønnen min på tlf. :)

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Marit,
Fine bilder. Og skjønn mamma du har. Godt du fikk litt fortgang i den flyttinga, sånn at dere kan senke skuldrene litt og vite at ho blir passa på. ❤️ Ikke bare, bare å bli gammel... og jaggu kjenner jeg allerede litt på det der selv også.
www.midtlivskrise.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk! 
Ja, det var godt vi fikk fortgang i flytting for mamma. Håper vi klarer å senke skuldrene mer etterhvert. 
Ja, alderen kommer fort. Vi får leve i nuet, og nyte dagene. 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
VeraLynn
VeraLynn,
Flotte bilder, spesielt det inne i viken 🥰 Det er ikke greit når vi skal være de voksne og ta vare på våre foreldre. Godt at mammaen har kommet til et trygt og godt sted, hvor dere vet hun blir tatt godt vare på 😊
nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk. Nei, ikke bare greit å være voksne. Er det ikke barn og barnebarn, så er det foreldre. Og sånn skal det være. Men da burde man vært i toppform selv 😉 Bedre nå som vi vet mamma blir tatt godt vare på ihvertfall, og ungene har det bra. 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
lassegunders
lassegunders,
Fint innlegg, sliter det samme selv, er ikke alltid lett å finne på noe å skrive Flotte bilderdu tar
nouw.com/lassegunders
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det. 😊 Ikke alltid lett å finne på noe nei. 😉
nouw.com/hverdagenformeg
Nadixie
Nadixie,
Så kjempeflotte og fine bilder 😊

Slik er det for alle. Nå om dagen har jeg mye å gjøre, og dagene strekker ikke til. Derfor blir blogg nedprioritert.

Jeg orker ikke blogge bare for å blogge, for jeg skal ha noe å skrive om også.

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk! Ja, greit å ha noe å skrive om også. 🙂Ha en fin dag! Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
annebe,
Ikke alltid det passer å blogge..man får gjøre det når det kjennes riktig 😊 Godt at moren din har kommet på et slikt sted da.. og godt du slipper å dra av gårde og ordne opp i leiligheten..:) Jeg har et spiserørsbrokk jeg..men har ikke så mye trøbbel med det heldigvis... Helt nydelige bilder her <3<3
annebe.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Anne. Ja, jeg blogger når det passer, har lyst, tid og ork. Og noe å blogge om 😉🙂
Høres ikke helt godt ut med spiserørsbrokk da. Godt der ikke plager deg mye. Ha en fin dag! Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
Natheless,
Så mange fine bilder. Ja, det er rart når man må være streng for å få hjelp. Så godt det ordnet seg for henne, og for dere. Skjønner godt at du ikke har så mye motivasjon til blogg midt oppe i dette. Håper alt kommer på plass med salg av leilighet og annet. Sender deg en klem og gode tanker.
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Randi. 🙂 Ja, blir godt når alt er i orden. Spesielt for søskena mine som ordner dette. God klem tilbake 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
Kari,
Blogge skal man bare gjøre når motivasjonen er der, ja. Fint at det ordnet seg for mora di, og dermed for dere i familien også! Takk for at du deler så flotte bilder. Fantastik bilde fra Flatåsen også. Kjente meg igjen 😉
www.kariengesvik.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk! Så koselig at du kjente deg igjen da. 🙂 Jeg blogger lite nå, men er det tomt, så er det tomt 😳😉😀
nouw.com/hverdagenformeg
Mette,
Hei! Så bra at din mor fikk sykehjemsplass...... synd at en av og til må sette hardt mot hardt for at noe skal skje... og det er jo slik at det ikke alltid skjer noe da heller......... så det var betryggende for dere i og med at hun er dement også.
Skrivesperre kommer og går............ 😊

Den helsa var ja....... det er nok helt vanlig med polypper her og der,, men greit å få seg en kontroll og sjekket opp av og til selv om ikke alle undersøkelser er like morsomme 😊


Ønsker deg en fin fin dag!
klem
MetteJosteinsdatter.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk Mette. Ja, det er greit å få undersøkt ting, men ikke noe jeg bekymrer meg for. 😉 Mer bekymret for hvor tom jeg er for tiden, og følelsen av å ikke orke noenting. Håper det går over snart 😊 Ønsker deg også en fin dag! <3 Klem
nouw.com/hverdagenformeg