Overrasket på morran

Ja, i dag ble jeg litt overrasket da jeg våknet 06:30


Som vanlig når jeg er hjemme alene går jeg først på kjøkkenet og fikser havregrøten så den kan stå og godtgjøre seg, mens jeg tar morgenstellet, eller bare legger meg en halvtime til.

Men i dag så jeg at lyset sto på inne på kontoret, så jeg tenkte at Olav hadde glemt å slå det av når han dro på jobb ved 5 tida. Jeg tittet allikevel inn, og der satt han jammen meg ved skrivebordet og hadde hjemmekontor. 😄

Og da skjønte jeg raskt hva som kom til å skje i dag.

Vi har nemlig kjøpt nytt dusjkabinett, og det har ligget på vent inne på kontoret et par uker. Så jeg hadde ikke rukket å kle på meg engang før han hadde slukt frokosten sin (som var matpakka som lå klar til jobb), og satte i gang å demontere kabinettet.


Det skulle vise seg lettere tenkt, enn gjort men etter 3 timer med små pauser innimellom, var det klart til rengjøring. Og da er det jeg som kommer sterkere inn. Hjalp til med håndtlanging, og litt bæring av gamle dusjkabinettet, men mesteparten må nok han gjøre.


Jeg satte på dampmaskin, og mens den varmet opp spiste vi lunsj. Olav spiste matpakke nr 2, og jeg smurte meg et par brødskiver.


Så var det bare å steame i vei på badet. Du kan si at det trengtes etter at dusjkabinettet har stått på stedet hvil i 10-12 år. Er liksom ikke bare, bare å få vasket bak det. 🙈😁

Men da syns det jo godt at det er vasket da...

Ikke sant?

Som du så vidt kan se på bildet over, klarte ikke Olav å vente med å montere litt av det nye.

Jeg la nemlig ned veto på at det ikke skulle gjøres samme dag. Vi er begge for slitne til det. Så resten av dagen har vi slappet av foran tv.

Ovnsstekte kyllingvinger og chips til middag, og vi har sett div ski på tv.

Så nå er det bare å grue seg til montering i morra. 😳😄

Eller kanskje jeg heller bare skal glede meg til vi er ferdige. 🤔

Ja, det velger jeg å gjøre. 😀

God fredagskveld! 🥰

#dusjkabinett #montere #demontere #hjemmekontor #fredag #mannenmin #blogg #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer