Når påskekrimmen kommer til nabotunet

Ja, det ble litt for nærme med ting som minner om påskekrim. Skulle ønske det var bare film...


https://www.nrk.no/trondelag/politiet-vil-ikke-si-om-turen-mot-sverige-var-fluktforsok-fra-drapssiktede-i-trondheim-1.14983185

Dere har sikkert fått med dere hun som ble funnet død i Trondheim. Hun bodde i nabotunet, og vi fikk plutselig politiet inn døra her for å stille spørsmål om vi hadde lagt merke til noe spesielt i spesifikke tidsrom. Første gang jeg har opplevd å få høre at det er straffbart om jeg ikke snakket sant osv.

I dag tidlig fikk vi se at politiet ransaket søpla her, og det blir litt spesielt det hele. Nå kjente ikke vi den familien det gjelder, Heldigvis får jeg vel si. Og ikke har vi lagt merke til noe heller, men likevel er det spesielt å få det helt inn på oss. Håper bare de finner ut hvem som har gjort dette. Veldig leit for de 4 barna som mister både mor og far. Håper de finner ut av det, og at det ikke er mannen som har gjort det.

Tok litt bilder fra vinduet i dag før vi gikk oss en tur i regnværet, og når vi kom tilbake var de akkurat ferdige.


#politi #undersøkelser #gåtur #regn

Bilde fra avisa Nidaros til slutt.

HeidiElise

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Huff det var litt vel tett på 🤭 Jeg følger ikke nyhetene noe serlig for tiden, men akkurat den saken har jeg fått med meg. Jeg har måtte forklare meg for Politiet et par ganger, da jeg var innblandet i et par alvorlige trafikkulykker (ikke min skyld) Heldigvis aldri i noe sånt som dere måtte.
nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, det blir litt tett på. Tenker på de 4 barna som mister både mor og far. Veldig trist når slikt skjer. Håper jo det ikke er mannen, for det vet vi ikke enda.
nouw.com/hverdagenformeg
Vestfrøken
,
Så trist sak. Og det høres også litt skummelt ut med slik utspørring. Håper de får oppklaring i saken.
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Veldig trist. Og jeg håper også de får det. Leit for barna som mister både mor og far så brått og brutalt.
nouw.com/hverdagenformeg