Morgensol før regn og gråvær

Som du ser av bildene, så ble det litt sol også i går. Det var i utgangspunktet meldt regn, så jeg tok treninga innendørs før jeg fant ut at det ble så fint vær, at jeg måtte ut en liten tur også i går. Ble bare en rolig tur til Saupstad, for jeg måtte en tur på apoteket. Og noen bilder ble det selvfølgelig :)


I dag våknet jeg til klar himmel og sol, så da var det bare å få i meg havregrøten, på med joggeskoa, ja, også turklær da, ;) og det ble en fin tur på nesten 7 km. Var meldt masse regn i dag også, så det var overraskende at det var så fint. Da er det ikke noe å somle med, for det skyer tidsnok til igjen. :)

Her får du dagens trimtur i bilder....

Det er så godt å bare gå slik og nyte nature, ta bilder, og høre lydbok underveis. Jeg orker ikke å bare la tankene vandre for tiden, for de vandrer som regel til negative ting som skjer, og det trenger jeg ikke. Når jeg da konsentrerer meg om lydboka, kan jeg ikke tenke på andre ting. Og det er godt. :)


Ellers bruker jeg meste av tiden innendørs på albumet denne uka. Vil komme ajour, så jeg slipper å ha hele albumet på nyttår. Nytter jo ikke å fylle det med alle naturbildene, så jeg prøver å sortere med hard hånd, men ikke så lett.

Koselig å ha bildene i album, for det er lettere å ta fram når vi har besøk av ungene. De synes det er artig å titte i dem.

Men nå piper vaskemaskin, så jeg må henge opp klesvaska. Og ute regner det ;) Håper du har en fin dag der du er. Sender en god klem :)

#gåtur #høst #foto #naturbilder #farger #trøndelag #blogg #Nouwblogger #album #sol #regn

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Happy,

Legedom for kropp og sjel. Å lytte til lydbok gjør jeg også mye. Får meg til å glemme de vonde også.

happy.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Ja, det er godt å ikke få tenkt hele tiden. 😉 Frisk luft og høstfarger gjør godt 😀

nouw.com/hverdagenformeg
Nadixie
Nadixie,

Mannen min tok bilde fra mobilen sin som han delte på instagram i dag tidlig, og da var det sol. Det var oppholdsvær da jeg dro på trening, men da jeg skulle hjem så regnet det godt ja.

Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

nouw.com/nadixie
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Ja, det skifter fort 😄 Må bare nyte sola når den er her.

Ha en fin kveld. Klem 🙂❤

nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,

Så mange flotte høstbilder! Deilig..... <3 og album er jo kjempefint! Jeg vil også være så flink... hehe... 😊

utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Ja, album må til. Har alltid ordnet album, men artigere nå som det er fotobok. 🙂

Bare å sette i gang 😉

nouw.com/hverdagenformeg